croma_man je napisal/-a:ja to je samo SPECIMEN aka. sample slika...
moj šaltung je ročn, avtomat je za pi*ke
not. handgetriba

croma_man je napisal/-a:ja to je samo SPECIMEN aka. sample slika...
moj šaltung je ročn, avtomat je za pi*ke
croma_man je napisal/-a:zato ker bom celo zadnjo haubo menjal za faceliftano od 3BG
Courage™ je napisal/-a:it's the small things that count the most....
CockroaC je napisal/-a:Sej ti se najbrz zavedas da si na avtomobilisticnem forumu ne?
tadej92 je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Sej ti se najbrz zavedas da si na avtomobilisticnem forumu ne?
kake te ma to zdaj veze s tem? V avto vlaga stvari ki krepko presežejo vrednost avta, pa še avto ni glih neki redek model na tržišču ne? Ni bil moj post mišljen kot napad, češ zakaj nekaj vlaga v nek star avto ampak me pač zanima kak to da se je odločil ravno za passata karavan
croma_man je napisal/-a:ja zaneslo me je :
12000€ feltne
1000€ gume
500€ gewinde
500€ podvozje roke
1000€ sklopka pa vztrajnik
500€ vse luči
1500€ nova turbina original
3000€ sedeži
1000€ odbijači
3500€ avtoakustika
a je Sorry adekvatna beseda? Take so cene novih delov da nebo koga okrog obrnalo od zavisti.
![]()
![]()
![]()
![]()
tadej92 je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Sej ti se najbrz zavedas da si na avtomobilisticnem forumu ne?
kake te ma to zdaj veze s tem? V avto vlaga stvari ki krepko presežejo vrednost avta, pa še avto ni glih neki redek model na tržišču ne? Ni bil moj post mišljen kot napad, češ zakaj nekaj vlaga v nek star avto ampak me pač zanima kak to da se je odločil ravno za passata karavan
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov