damjan je napisal/-a:Jebat ga.... Jst ne obupam tko hitro.... Tko da....
i
sašo5 je napisal/-a:damjan je napisal/-a:Jebat ga.... Jst ne obupam tko hitro.... Tko da....
i
pravilnoTo si že dokazal
![]()
"by the way" Grega, prvi lastnik tega avta ima novo zverino(seveda ista znamka RS 275KM v originalu)) na pomlad gre baje na 350KM lepo zgleda, le barva je taka "mutna" plava....ko ga vidim naslednjič, ga "fotknem"
TrijoAdijo je napisal/-a:Zbrkal si nekaj...Tale ima dva lastnika... prej Matjaža in zdej Damjana.Je pa imel skos od 1. dneva NM table...pa je glihtako blo sranja z njim....pa na R-landu je tut bil...in oral tut.
damjan je napisal/-a:Da nebo zbrke prevelike.....
Prvi lastnik je bil Matjaž iz Dobove... novega je kupil pri Vovku v Trebnjem....
Drugi lastnik je bil Borut iz Šmarjeških toplic.... imel ga je zelo kratek čas....
sedaj sem lastnik jaz
Slicker je napisal/-a:Takrat ko je bil ta avto nov sem se prek studenta delal pri Vovku. Prvi lastnik je prisel 1uro pred prihodom avta v salon, prinesel je svoja cistila in si ga sam opral. Potem ga je postavil v salon in ce me spomin ne vara je bil kak mesec v salonu, lastnik je pa prisel vsakih par dni prah z njega obrisat. Ni smel noben drug se ga dotaknit
Uglavnem čestitke Damjan, upam in zelim ti da bos samo olje menjal in tankal. Pa oglasi se kaj ko se bos kaj mimo vozil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 44 gostov