Andy je napisal/-a:Velik sreče Wiliamscar na dragu v SG...bomo navijali,ker te poznamo ane... pa glej da boš fajn štarto. Ajd
Ma itak js mam Renoja ( ki je za vsakega j***a) pa nimam nič proti Fatu k so mi čist kul, pa itak ma vsak avto svoje dobre pa slabe lastnosti tk da fantje go go go!!!monster_d je napisal/-a:Andy je napisal/-a:Velik sreče Wiliamscar na dragu v SG...bomo navijali,ker te poznamo ane... pa glej da boš fajn štarto. Ajd
Tudi jaz pridem za fiatovce navijat.
Pubeci sam gasa![]()
Nazalost se ni moj fiat v teku tak da se vam pridruzim naslednjic.
Do zdaj sem gledo da sta za sg prijavljena dva puntota gt-ja in dva uno turbota.
lp
Bel-Tirid je napisal/-a:pišuka, kaj je tko tezko spelat z GTjem. Kolk ma to prebližno do 100km/h?
Ene fajne gume bosta mogla gor dat
Ta avto je pizdarija za rikverc vozt, no saj moj sosed bolj uziva ko gre rikverc, kokr pa ko se naprej pele. No samo on ma 55ko. Če pa pomislim 130KM pa ta avto, enkrt me boste mogl pelat hehe
MunjiS je napisal/-a:..mito mislm da poznaš jankota iz polja...če se na motim sta bila celo skupi v šoli..
..glih včeraj smo šli iskat rabljene gume za drag....1500sit guma..
aja kar se tiče pa treninga spelevanja pa to ....greš lahk pa zravn k gremo mi tud mal izvajat....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov