Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To apr 10, 2007 3:46 pm

rover416 je napisal/-a:rojs je hud .sm tvoj je jaci.rojs je spredi z tisto masko k da bi pogledu lokomotivo :D

Rolls-Royce je mel to obliko maske "hisa" od leta 1904-05 ko se je zacel proizvajati
do danes... s Phantom-om (nekaksen njihov zascitni znak)

anyway ...En3r6Y cista 10tka za obnovo in izgled
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar To apr 10, 2007 10:08 pm

MacTron hvala!

Sj mogoče pa pride tut kakšen Rolls pod nož kdaj.... 8)

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a jurre To apr 10, 2007 10:22 pm

noro lep mercedes, lepo si ga zrihtal 8)
ga bos zdaj lahko obdrzal?
Slika

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG To apr 10, 2007 10:22 pm

sm ga vidu u portorožu. lep je!

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo To apr 10, 2007 10:30 pm

jah si pa mogu rect da prides v portoroz bi ga prsu se js pogledat...
drugace glede vrednosti tega avta je tko...za tistega, ki ne ve kaj je blo vse vlozenega vanj (predvsem delo in ljubezen lastnika) lahko rece da ni nic vreden, medtem ko lastnik dobro ve koliko je blo dela in dinarckov, 100% ve da ta avto je neprecenljiv in js ga na tvojem mestu nebi prodal, ker nikoli ne bos dobil tisti denar nazaj....predvsem pa ljubezni do avta ;)
samo tko naprej pa cuvaj ga!!!! :)
by
Slika

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar To apr 10, 2007 10:31 pm

Avto ostaja pri hiši. Vedno več lepih dni, kot na lašč za takle avto, zato bom probu to čim bolj izkoristiti in uživat. Razen če se ne najde nekdo...

DoubleG: zgleda smo bli usi na morju, je blo veliko poznanih.

p.s.: mi je pa nekdo na koncu pokvaril lep dan in mi zakrivil pokrovček goriva :evil: :evil: :evil:

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Če apr 12, 2007 10:02 am

Tota je eno govno končno pelješ nek avto ki si vanjga vložil ogromno truda, ljubezni denarja ... malo na izlet pa pride en pofukanec ki nima bolj pametnega dela na tem svetu ko pa da ti skrivi pokrov za tank... Jaz ne vem... Ni besed za take idiote... :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar Če apr 12, 2007 8:06 pm

xandrej je napisal/-a:Tota je eno govno končno pelješ nek avto ki si vanjga vložil ogromno truda, ljubezni denarja ... malo na izlet pa pride en pofukanec ki nima bolj pametnega dela na tem svetu ko pa da ti skrivi pokrov za tank... Jaz ne vem... Ni besed za take idiote... :evil: :evil: :evil:

Tut taki so ja oz. taki ki ti ga "pržgejo" z vrati na parkirišču tolk da se alarem vklopi, pa jst lepo rečm gospod, butnli ste avto, on pa odvrne: "Ah nč hudga", češ sj lastnika ni tle in ni vidu!!! :bonk

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Če apr 12, 2007 9:01 pm

Takemu bi jst storu pocepnit pa bi mu vrata kresnu po nosu, pol pa bi mu reku, ah sej ni nc hudga........ampak nos se s casom zaceli sam, avto je treba pa strihat.

LP
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar Pe apr 13, 2007 7:58 am

SENATOR je napisal/-a:Takemu bi jst storu pocepnit pa bi mu vrata kresnu po nosu, pol pa bi mu reku, ah sej ni nc hudga........ampak nos se s casom zaceli sam, avto je treba pa strihat.

LP

:vc

Drugač pa upajmo da bo takih in drugačnih pripetljajev čim manj oz. da jih sploh nebo... Želim si, da bi folk cenil stvari, pa tudi če niso ravno njihove!

LP

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar Ne maj 20, 2007 1:18 pm

Pozdravljeni!

Evo ena slikca na hitro iz AvtoShowa Ajdovščina 2007! Bilo je zanimivo, se je kar dogajalo.

Slika

Hvala vsem, ki ste se oglasil pr avtu da smo kakšno rekl, mal vidl kdo je kdo, še posebi SENATOR-ju in acid-u, res me veseli da smo se poznal!

p.s.: acid, se slišmo za eno vožno! Učer sm mel pa res že dost vsega, je blo treba jit mal dam pogledat :roll:

p.s.s.: SENATOR midva se pa tut slišva :D

Lep pozdrav!

Luka

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SENATOR Ne maj 20, 2007 6:46 pm

Ja mene je tudi veselilo.
Sem te pa pozabu vprasat s kje si tocno. :)
Moja pupa je z Lj konca, (baj d wej, ji je ful vsec tvoja mecka) tko da se lahko kak vikend dobimo na ksnem kafetu (kavi) ;)

Za hupo se pa slisva 100% :tomidelej:

LP
30 STYLING AWARDS

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar Po maj 21, 2007 8:12 am

Zmenjeno, z veseljem!

Se slišva!

LP Luka

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar Pe nov 23, 2007 2:18 pm

Prav lep pozdrav, evo po pol leta smo nazaj!

Potletje je bilo zanimivo, z mojo sva naredila kar nakaj lepih izletov z mecko...

Eden iz med njih je bil tri dnevno potepanje, začelo se je malo po Sloveniji, malo po Hrvaški, nato pa naprej na Madžarsko, clij Blatno jezero. Vse skupaj sva naredila okoli 1300km, mašinca delala kot urca:)

Ena slikca iz hvaškega, kjer sva malo raziskovala hrvaško podeželje...
Slika

Ceste okoli in ob Blatnem jezeru so kot nalašča za ležerno vožnjo po sončku z odprtim stršnim oknom...
Slika

Našla sva prav lep kolovozni dravored, imela sva srečo da je bilo suho :lol:
Slika

Nišan :twisted:
Slika

``oldtimet˙˙ avto vazica, ki šteje že čez 50let... Po madžarski naju pa je vodil kolega Tomo (tomtom), tko da sva obdelala vse možne znamenitosti med potjo.
Slika

Večer ob Blatnem jezeru...
Slika

Austin sameva na pločniku, smo mu nardil mal družbe...
Slika

Na vsakem koreku je možno videti kakšnega trabnata, vsi pa so brez rje, a ni to čudno :P
Slika :)

Cesta ves čas teče ob jezeru, tako da je veliko za viteti med potjo okoli jezera... Če vam kdaj mankja kakšna ideja za vikent izlet, toplo priporočam.

Imel pa smo tudi dve poroki, par slikc mece v elementu...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Uživajte,

LP Luka

Uporabniški avatar
Kiko
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Kiko Pe nov 23, 2007 2:34 pm

WOW!

Slike enkratne, avto legendaren :tomidelej: Kaj naj še rečem? Naj ti še naprej dobro služi.
Aja, če boste tako nadaljevali s porokami, bi bilo bolje, da si umisliš kakšnega Pullmana

Slika

:vc

Lep pozdrav! ;)

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar Pe nov 23, 2007 7:16 pm

HVALA!

Tale pullman je res lep ja... Drugače pa na porokah je najbolj važno da se srečno pripelje, brez kakšnih vmesnih servisov... Če pa vse skupi še dobr izpade, je pa še tolk boljš.

LP

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Pe nov 23, 2007 8:54 pm

Ful lepe slikce in seveda super avto. Sicer ni popolnoma nič pomembno ampak me vseeno zanima,kolikokrat si pa tankal na 1300km, malo me firbec daje kako so kaj učinkoviti bili tile stari dizli.

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SENATOR So nov 24, 2007 8:15 am

Ejla......možakar je še živ......no lepe slike, avto pa itak. 8)
30 STYLING AWARDS

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar So nov 24, 2007 3:06 pm

Sonny je napisal/-a:Ful lepe slikce in seveda super avto. Sicer ni popolnoma nič pomembno ampak me vseeno zanima,kolikokrat si pa tankal na 1300km, malo me firbec daje kako so kaj učinkoviti bili tile stari dizli.

Pred generalko je bila poraba 11-12 litrov, po generalki pa je bila najmanša 7,1l - maksimalna pa na kratke razdalje pozimi, to je je zgodilo 1x in sicer je bila poraba 8,5l/100km... Povprečje je celega leta pa je 7,5l/100km.

Takrat sem tankal dvakrat, 55l in 60litrov. Tko da je bila poraba 7,3l. Relacije, 100km/h imaš občutek da ne pije nič... Če so šobe lepo čiste (nove), in se nafta dobro rasprši, takrat stari dizli lepo užigajo in imajo majhno porabo, so učinkoviti.

LP

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar So nov 24, 2007 6:17 pm

SENATOR je napisal/-a:Ejla......možakar je še živ......no lepe slike, avto pa itak. 8)

Ej kako? ...evo me še smo med živimi, no tut Vas gospoda ni več nč vidt/slišat. Se že žente al kako? :P

p.s.: kompresor troblje sem uspel popraviti, tako da nebo treba novga nosit!

LP
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov