Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Pe dec 08, 2006 8:46 am

Ti pa si nam fauš, ker maš nakupovalni voziček in ne avta :lol:

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

Napisal/-a mega_ne Pe dec 08, 2006 8:46 am

vidim da je tuki ful interesentov za 17ke 4x100 :lol: . jaz mam svoje naprodaj če kdo rabi (do jutr, ker potem grejo). slike so v galeriji mojga avta (klikn na konc posta). drgač sm pa js tut pristaš najprej velikih koles in potem še plastike.

pa še en komentar za nazaj. na cupro je totalno BZ dajat 18, ker cupra je pač narjena za dirkat ne pa za kazat kdo ma največja kolesa u vasi (za to so 1,0 mlinčki)

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova Pe dec 08, 2006 1:56 pm

Courage™ je napisal/-a:
Tamara je napisal/-a:niti ga ne mislim nižat, ker avto izgubi svojo idealno lego,

ok tu pa sem umr od smeha. Kak mi lahko nekdo rece in zatrdi da ima SERIJSKA ibiza bolj idealno lego kot pa prizemljena ibiza ????

Hm za evote so govoril da ce se jih prevec spusti da zgubijo pravo dinamiko podvozja. ;)

Drugace pa se pogovarjamo o seat ibizi, vem. :D

Se moj predlog. Stylaj ga tko, da ne bo smesno, ko se bo zraven tebe postavu EVO al pa m3, pa bos ti mela vecje spojlerje kolesa in auspuhe. Taki ljudje meni izpadejo enostavno neumni. Da se avto postylat tudi brez takih neumnih podvigov z raznimi auspuhi in nevem kasnimi ogromnimi kolesi.

15" na ibizo men cist lepo sedejo.

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

Napisal/-a mega_ne Pe dec 08, 2006 3:32 pm

Martina Navratilova je napisal/-a:...Se moj predlog. Stylaj ga tko, da ne bo smesno, ko se bo zraven tebe postavu EVO al pa m3, pa bos ti mela vecje spojlerje kolesa in auspuhe. Taki ljudje meni izpadejo enostavno neumni. Da se avto postylat tudi brez takih neumnih podvigov z raznimi auspuhi in nevem kasnimi ogromnimi kolesi.

sej u tem je fora stylinga :roll: . ker pri tuningu ma vse svoj uporaben namen, pri stylingu pa važn da hudo zgleda!

EDIT: s tem sem povedu da je vse na rumeniibizi zelo OK, razen koles - da nebo čis off ;)

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova Pe dec 08, 2006 5:25 pm

mega_ne je napisal/-a:
Martina Navratilova je napisal/-a:...Se moj predlog. Stylaj ga tko, da ne bo smesno, ko se bo zraven tebe postavu EVO al pa m3, pa bos ti mela vecje spojlerje kolesa in auspuhe. Taki ljudje meni izpadejo enostavno neumni. Da se avto postylat tudi brez takih neumnih podvigov z raznimi auspuhi in nevem kasnimi ogromnimi kolesi.

sej u tem je fora stylinga :roll: . ker pri tuningu ma vse svoj uporaben namen, pri stylingu pa važn da hudo zgleda!

EDIT: s tem sem povedu da je vse na rumeniibizi zelo OK, razen koles - da nebo čis off ;)

AHa ce te prav razumem je styling limanje nepotrebnih dodatkov ki naj bi dajali videz da je avto natunan? :D

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Pe dec 08, 2006 8:24 pm

še ZADNJIČ napišem če nimaš nič o avtu mojem za napisat potem ne komentiraj..klepetealnica je frej tam se pejte igrat zmenkarije..ok??!!!zdaj pa dost...

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza So dec 09, 2006 1:04 am

ej zdej pa ressssssssssss DOST!!!! prosm naj se zbrišejo ti neumesni komentarji..cox nehi...

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 So dec 09, 2006 1:09 pm

:ue oh kuk je lušn šinfat čez avte..pol teh ljudi k žaljo ma pa itak stare zjebane kripe! Bolana neresnost tega foruma res!

sori za offtopic 8)

Zdej pa Zares: Avto je lepo poštiman...lahko rečem tut z okusom! malokatera punca bi avto tkole spraula...v takšno stanje! še pravite temu avtu, da je grd...ste videli res malo "grdih" avtov! (Mogoče bi nekateri malo pogledali v svojo garažo) V glavnem...avto je men všeč! čeprav mi majhni avteki niso glih pri srcu... :) sem vidu v živo pa res ni slaba! edino zadnji odbijač mi ne potegne...pa premalo črnine spredi zdej! drugače pa svaka čast :vrum
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova So dec 09, 2006 2:02 pm

GT_Turbo17 je napisal/-a::ue oh kuk je lušn šinfat čez avte..pol teh ljudi k žaljo ma pa itak stare zjebane kripe! Bolana neresnost tega foruma res!

sori za offtopic 8)

Zdej pa Zares: Avto je lepo poštiman...lahko rečem tut z okusom! malokatera punca bi avto tkole spraula...v takšno stanje! še pravite temu avtu, da je grd...ste videli res malo "grdih" avtov! (Mogoče bi nekateri malo pogledali v svojo garažo) V glavnem...avto je men všeč! čeprav mi majhni avteki niso glih pri srcu... :) sem vidu v živo pa res ni slaba! edino zadnji odbijač mi ne potegne...pa premalo črnine spredi zdej! drugače pa svaka čast :vrum

nekateri na svoje kripe vsaj ne obesamo dimnikov pa spojlerjev za 300 kmh+ :roll:

Sej tipicno za ta forum. Noben ne sme povedat svojga mnenja. :) Dokler se hvali je vse uredu ko kdo kritizira je ze glavni sovraznik. pišuka ocitno res potrebujete neko potrditev pa zato hodite na forum.

Se enkrat ce se me prej ni dobro razumelo: Ibiza mi je grda in smesna.
Zadnjič spremenil Martina Navratilova, dne So dec 09, 2006 2:04 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider So dec 09, 2006 2:14 pm

Ne razumem, zakaj ne bi človek smel povedat svojega mnenja?? Saj je temu vendar ta forum namenjen. Tudi meni ni všeč, da ima avto cel kup enih podaljškov, nalepk, rajfnkov, spojlerjev... Bolj so mi všeč avti, ki so spušleni, imajo dovolj močen motor, da lahko daš široke feltne pa gume gor, nimajo raznih neumestnih rež z mrežami, poštrihanimi na vsemogoče neokusne barve, imajo lepe feltne, mogoče malce zatemnjene šipe... Folku fotr kupi avto pol se pa duvajo na forumih z njimi. :?: :?: :roll:
Svaki čedo svoga konja hvali!

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza So dec 09, 2006 2:20 pm

sj lah komentirate avto ni pene..sm ne mi kr neki nabijat v temi...prav če poveš svoje mnjenje tk je prav...zmenkarije in ostale stvari pa ne dovolim v svoji temi.

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 So dec 09, 2006 2:29 pm

ghostrider je napisal/-a:Ne razumem, zakaj ne bi človek smel povedat svojega mnenja?? Saj je temu vendar ta forum namenjen. Tudi meni ni všeč, da ima avto cel kup enih podaljškov, nalepk, rajfnkov, spojlerjev... Bolj so mi všeč avti, ki so spušleni, imajo dovolj močen motor, da lahko daš široke feltne pa gume gor, nimajo raznih neumestnih rež z mrežami, poštrihanimi na vsemogoče neokusne barve, imajo lepe feltne, mogoče malce zatemnjene šipe... Folku fotr kupi avto pol se pa duvajo na forumih z njimi. :?: :?: :roll:

kar si povedu je res! tut men je lepš avto, če je stock s temnimi šipami pa dobrimi felgami pa nič več! Čeprav sem se saqm spusto v zelo ekstremno - po vaše rižasto predelavo :) kar me nič ne moti dokler mi tip ne nalima papige v mojo temo in jo primerja z mojim avtom! skrajna neresnost mulcev k mislijo da so vso pamet požrli :) to je to!

Sej vaše mnenje je tut v tej temi po moje čist dobrodošlo kakršnokoli že je! sam preveč žaljiv pa ni treba bit! zakaj dons ne more skor nuben več povedat z lepimi besedami! zakaj hočejo na tem forumu lastnike "rižastih" avtov skurcat sami pa se delat pametne!? u bistvu pa sami vozijo perele kripe! na katerih ne znajo še olja zamenjat...in res je tko pri nekaterih verjemte! osebno mnenje ljudi ne mot lastnice ibize! bolj bolijo žalitve, grde besede in pa offtopici ki so predvsem neumesni!

Zdaj pa se umikam iz te teme ker nočem delati prepirov!

IBIZA JE KUL! 8)

LP
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
Whity1
Nov uporabnik

Kraj: Maribor suburbs

Napisal/-a Whity1 So dec 09, 2006 2:52 pm

meni je luštna vse pohvale.

ni mi pa jasno, kak je možno da je pred štirimi leti bil najlepši in najboljši tisti ki je mel gor
vse kar se je kupit dalo, zadnje leto pa se u-iber seka s clean lookom, predvidevam da bo čez kaki dve leti najlepši tisti kaj bo original iz štacune full stock.

pač vsakemu svoje, pa brez poniževanja drugih avtomobilov

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch So dec 09, 2006 2:57 pm

nekater se pa res sekirate za mnenja drugih.....pač mora se ti jeb...,kuga si drug misl o tvojem avtu,ker voziš ga TI!!!!!
na forumu je pa tko....jaz dam lhka sliko enzota gor,pa se bo najdu pametnjakovič,ki bo reku,da bi ga lhka mal spustiu,dau večje felge gor...kazga sharkya :lol:

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So dec 09, 2006 2:59 pm

Martina Navratilova je napisal/-a:
rumena ibiza je napisal/-a:še ZADNJIČ napišem če nimaš nič o avtu mojem za napisat potem ne komentiraj..klepetealnica je frej tam se pejte igrat zmenkarije..ok??!!!zdaj pa dost...

Okej sori. Grda je in smesna. Predvsem smesna z temi dimniki in spojlerji, gre pa nikamor. :D :D

Prenizka, grdi podalski oz odbijaci prevec navpicni da zgleda kot skatla ce gledas spodnjo polovico avta. Izbira felten solidna.

dj ti pokaž svoj avto. sicer men tut ni nek hudo lep avto, ampak lastnico poznam in vem da ji pomen zelo veliko ta avto.

glede izbire felten... glih to je imo najgrši del na avtu. itak pa plani so kukr sm obveščen, tko da prvi konc se bo poštimal, z zadnjim pa ni nč narobe. če jo še za 17ke prepričamo bo pa to pol to.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC So dec 09, 2006 3:00 pm

Clean look bo vedno in ... 8)
Slika

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash So dec 09, 2006 3:02 pm

čez 2 leti se sploh ne bo več štimalo avtov, k se ne bo več nobenmu dalo in bo vse iz mode. :lol:

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider So dec 09, 2006 3:03 pm

To pa itak. Ne bit živčna zard unga debila prej, k so to že izgubljeni primeri. Večina tipov kle ne pozna druge babe kot Desanko Šakič, pol so pa vsi brihtni pa hodjo sem s curo opletat. Ko ga pa srečaš je pa ves cagav. Če mi dovolte šinfat: Feltne bi morale bit take ko jih ma golf5 gti-lahko manjše, vendar istega dizajna-pomoje da je titanium al kako že... Po izgledu že tako visok in ozek avto naredi tisti zadnji podaljšek avto še višji in še ožji. Ne bo mi všeč tisti tatu, sploh pa ne tiste reže na havbi in odbijaču(če pridejo v poštev). Izbrala si lepo skladno barvo neona in všeč mi je barva avta. F1 gume se pa noro držijo ane? Spoštujem pa to da se vam da ukvarjat s tem-meni se ne bi dalo.
Svaki čedo svoga konja hvali!

Uporabniški avatar
none
Novinec

Napisal/-a none So dec 09, 2006 3:03 pm

Gorch je napisal/-a:az dam lhka sliko enzota gor,pa se bo najdu pametnjakovič,ki bo reku,da bi ga lhka mal spustiu,dau večje felge gor...kazga sharkya :lol:

Če bi si ga jaz kupo bi ga spusto (walda airride) pa zamenjal felne! Glede sharky-ja bi edino kolebal...

Uporabniški avatar
Whity1
Nov uporabnik

Kraj: Maribor suburbs

Napisal/-a Whity1 So dec 09, 2006 3:04 pm

CockroaC je napisal/-a:Clean look bo vedno in ... 8)

tudi tu se strinjam, da ne bo prišlo do nesporazuma 8)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov