Courage™ je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:niti ga ne mislim nižat, ker avto izgubi svojo idealno lego,
ok tu pa sem umr od smeha. Kak mi lahko nekdo rece in zatrdi da ima SERIJSKA ibiza bolj idealno lego kot pa prizemljena ibiza ????
Martina Navratilova je napisal/-a:...Se moj predlog. Stylaj ga tko, da ne bo smesno, ko se bo zraven tebe postavu EVO al pa m3, pa bos ti mela vecje spojlerje kolesa in auspuhe. Taki ljudje meni izpadejo enostavno neumni. Da se avto postylat tudi brez takih neumnih podvigov z raznimi auspuhi in nevem kasnimi ogromnimi kolesi.
mega_ne je napisal/-a:Martina Navratilova je napisal/-a:...Se moj predlog. Stylaj ga tko, da ne bo smesno, ko se bo zraven tebe postavu EVO al pa m3, pa bos ti mela vecje spojlerje kolesa in auspuhe. Taki ljudje meni izpadejo enostavno neumni. Da se avto postylat tudi brez takih neumnih podvigov z raznimi auspuhi in nevem kasnimi ogromnimi kolesi.
sej u tem je fora stylinga. ker pri tuningu ma vse svoj uporaben namen, pri stylingu pa važn da hudo zgleda!
EDIT: s tem sem povedu da je vse na rumeniibizi zelo OK, razen koles - da nebo čis off
GT_Turbo17 je napisal/-a::ue oh kuk je lušn šinfat čez avte..pol teh ljudi k žaljo ma pa itak stare zjebane kripe! Bolana neresnost tega foruma res!
sori za offtopic![]()
Zdej pa Zares: Avto je lepo poštiman...lahko rečem tut z okusom! malokatera punca bi avto tkole spraula...v takšno stanje! še pravite temu avtu, da je grd...ste videli res malo "grdih" avtov! (Mogoče bi nekateri malo pogledali v svojo garažo) V glavnem...avto je men všeč! čeprav mi majhni avteki niso glih pri srcu...sem vidu v živo pa res ni slaba! edino zadnji odbijač mi ne potegne...pa premalo črnine spredi zdej! drugače pa svaka čast
ghostrider je napisal/-a:Ne razumem, zakaj ne bi človek smel povedat svojega mnenja?? Saj je temu vendar ta forum namenjen. Tudi meni ni všeč, da ima avto cel kup enih podaljškov, nalepk, rajfnkov, spojlerjev... Bolj so mi všeč avti, ki so spušleni, imajo dovolj močen motor, da lahko daš široke feltne pa gume gor, nimajo raznih neumestnih rež z mrežami, poštrihanimi na vsemogoče neokusne barve, imajo lepe feltne, mogoče malce zatemnjene šipe... Folku fotr kupi avto pol se pa duvajo na forumih z njimi.![]()
![]()
Martina Navratilova je napisal/-a:rumena ibiza je napisal/-a:še ZADNJIČ napišem če nimaš nič o avtu mojem za napisat potem ne komentiraj..klepetealnica je frej tam se pejte igrat zmenkarije..ok??!!!zdaj pa dost...
Okej sori. Grda je in smesna. Predvsem smesna z temi dimniki in spojlerji, gre pa nikamor.![]()
![]()
Prenizka, grdi podalski oz odbijaci prevec navpicni da zgleda kot skatla ce gledas spodnjo polovico avta. Izbira felten solidna.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov