Ja avto sem fotografiral pri Jasnici na poti domov od avtoličarja.
Sedaj moram zamenjati okvirje za tabilce. Kje pa lahko dobim črne okvirje brez reklam? Pri AMZS?
Razmišljam, da bi tudi odstranil kromirano črto pod bočnimi stekli a moram videt, če ne bo potem ostala kakšna grda luknja. Kljuke bom pa pustil, ker so nalepljene. Itak imata alu kljuke tudi Alfa 147 in novi Civic in ne izgleda neusklajeno.
Jutri pa si grem v živo ogledat ena 18 palčna platišča. Upam, da bom zadovoljen.
Danes sem bil pri Sitarju in ob prijazni pomoči osebja fotografiral še dvoje platišč ob avtu - Rial Ravenna in MAK Magnum.
Katera po vašem mnenju bolj pašejo? Meni so precej bolj všeč Magnumke, a jih Sitar ne uvaža. A kdo ve, kje se ta platišča da kupiti in ali so sploh narejena za Astro (5*110 v velikosti 18 palcev)? Lahko tudi na PM.
In kdo še proizvaja platišča takega dizajna. Poznam samo Oxigin Crystal (ki pa so dokaj draga), drugih pa ne.
Gledano z mojimi očmi .. definitivno Rial Ravenna pa še znane so po kvaliteti nakar za MAK tega ne morem trditi.
Drugače pa MAK SUV & 4X4 - MAGNUM obstaja samo za naslednje modele vozil v dimenzijah 8J18, 9J18 in 9J20
BMW X3
VW Touareg
Jeep Commander
Kia Sorento
Hyundai Santa Fe
VW Phaeton
Nissan Primastar
BMW 3 Series
Ford Mondeo
BMW X5
Lp, A
Zadnjič spremenil ANJCI, dne Pe feb 29, 2008 8:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.