res je veliko lepše izgleda z znakom in brez bad looka
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
tak kokr je na original sliki je najlepsi..res mu lepo sede..sam tm med odijacem pa blatnikom bi blo mau leps narest,da ni tok velke stopnice...
zadaj pa daj nekaj takega pa si zmagal... http://www.carstyling.ru/resources/conc ... tte_08.jpg
Ma avto je nor trga gate kaj mu manka?Nič čeprov bi eni rekl dobr voznik:) upajmo da je ker drugače je škoda avta!Bad look je super speljan prov naki posenga kot vsi drugi cari:).Nice done
Zadaj je bomba! Res lepo. Spredaj pa mi ne sede. Prvič zaradi haube drugič pa zarad bad looka. Rajš bi pusto haubo stock pa menjal sam luči. Bi blo dost bolj hudo.
no bom raje jaz povedal še na tej strani ponovno da gregyu nebo treba .za vse ki niste prebirali prejšnih strani je grega povedal da: JE TA HAUBA SAMO ZA SILO,V FAZI PREDELAVE JE ŽE DRUGA HAUBA ORGINAL PA SAMO BAD LOOK