Včeraj sem imel možnost videti polno opravo policije
Ali mi živimo v policijski državi?Noooro
Je imela inšpekcija kontrolo gostiln in diskotek na našem območju s spremljavo.Pridem v prvo gostilno. Pred gostilno 2 tuarega 2 nova renoja kombija pa še en vw kombi pa 4 ''navadni'' policijski avti.Pred gostilno mrgolelo specialnih policistov z neprebojnimi jopiči in policijskimi psi. Neprebojni frajerček je bil zelo ''prijazen''(pod narekovaji) ko sem ga lepo vpraša če je kaj narobe.
Se raje preselim v drugo ''diskoteko'' čez 15 min dj ugasne muziko prikoraka četica policajev z neprebojnimi jopiči črnimi kapami in vsakemu pregledajo osebne in se šopirijo po gostilni
Saj prav da inšpekcija kontrolira gostilne ob sobotah zvečer ampak ali je potrebno 10!!!! policijskih vozil , polno našopirjenih policajev z neprebojnimi jopičami ki mislijo da so frajerji s policijskimi psi delati sceno okoli po gostilnah. In to so bile gostilne izven mesta Slovenska bistica ko ni tako veliko mesto
Problem v naši državi je ravno to. Ni pomembna Kvantiteta ampak kvaliteta. Včasih je bilo na naši policijski komaj par policajev in je bil dosti večji red kot pa zdaj ko jih je 30 al celo 40.
ne ga srat, kaj so že dubl FJRje...sej sm šele ene dva tedna nazaj bral novico da jih baje dobijo. Matr so si pa prvoščl v zadnjem letu, najprej Deauvillke, zdj pa še tole.
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa'' ''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
gasperozimek je napisal/-a:ne ga srat, kaj so že dubl FJRje...sej sm šele ene dva tedna nazaj bral novico da jih baje dobijo. Matr so si pa prvoščl v zadnjem letu, najprej Deauvillke, zdj pa še tole.
heh, privoščl so si vsi jamrajo da jih je premal na cestah.... tak da morajo nekaj naredit...
včeraj sem na trojanah videl temnomodrega MB sprinterja, vrjetno največja možna verzija, furgon z eno vrsto sedežev zadaj in zatemnjenimi bočnimi stekli(tut na voznikovih in sovoznikovih) ter s tendo na desni strani (kot avtodom). Mel pa je zadaj na vratih led modre lučke in ljubljanske tablice. Odpeljal se je pa v smeri proti celju.
v petek se z temu tanovemu renoju pela policaj, pa spusti človeku lučke on se pa počasi pelu, pa ne da bi se ustavu, ne kr naprej se je pelu. Pa mu spusti sireno, tip nič, kr naprej se je pelu. haha