Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Ne dec 31, 2006 10:51 am

a bo tale S2 konkurenca edotu? :D

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne dec 31, 2006 10:55 am

Ravno ni zabavno :D
Slika

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 Ne dec 31, 2006 12:46 pm

TANK je napisal/-a:To morš vedt da če maš avto s 100hp je na cesti 40% avtov hitrejših od tebe.

Če maš avto z 200hp je na cesti hitrejših le še 1-2%, ampak te tedva procenta tolk bol grizeta :D Pri 600hp bo ostal le mogoče en al pa 2 avta v sloveniji... To bo grizl ;)

Čist odvisno kako vzameš ;) Mislim da vseeno "si lastiti tako navit avto" odtehta tisto da bi se nevem kak sekiral. Sicer pa pri takih predelavah nikol ne rečeš - to dam noter in fertik, ko se ti kdo odpelje mimo se šraufa dalje. :P

Je pa zakon če je več tako hitrih avtov "kar jih tudi bo", da je konkurenca taprava in s tem adrenalin v pravi dozi. :D

H2 je napisal/-a:a bo tale S2 konkurenca edotu? :D

Težko je kaj rečt, zdaj nekaj na pamet govorit. Mogoče bo blizu mogoče pa ne čist simpl. ;)

killah bee je napisal/-a:Ravno ni zabavno :D

Znamo mi brez skrbi še kaj drugega kot ravno, sploh jaz ga bom sigurno še za kaj drugega izkoristo kot pa samo za ravno črto - drag race. :con
Kdo me boljše pozna to ve. ;)
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
Cicero
Novinec

Napisal/-a Cicero Ne dec 31, 2006 2:50 pm

killah bee je napisal/-a:Ravno ni zabavno :D

Se strinjam, samo povem mi, koliko lastnikov teh prestižnih športnikov pa sploh tišči čez ovinke...? Jih ne poznam!

Torej je edina možnost, da ga srečaš na AC mu vzameš veselje, ker misli da je oh in sploh ker se vozi v avtu za 30+ M SIT.
Hvala bogu če si ga lahko privošči, samo verjemi, da resen tuning tudi zelo veliko stane in bi za ta denar že dobil hud stroj, samo ni vse v tem.. eni uživamo, ko tunamo!

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Ne dec 31, 2006 3:07 pm

Pa ki si ti? Končno si se oglaso malo. :lol:

Zaj maš priložnost sam povedat kako je bilo na AC. Čeprav si mislim da nerad to govoriš oz. pišeš, ker jih pol na žalost večina vzame "kao da se ven mečeš". :roll: jaz pa rad kakšno štorijo slišim! :D

Drugače pa fantje, tole je eden od tistih nekaj, ki bo sigurno hitrejši od mene. :EE

...Mene pa še mora dosti izučit, sem še zelenc... ko bom delal drugi projekt sigurno nebom več tolko po forumih pisal. :idea:
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
Cicero
Novinec

Napisal/-a Cicero Ne dec 31, 2006 3:11 pm

Ma saj veš kak je, gužva pred novem letom, gužva v garaži...

Drugače pa težko verjamem, da bom letos hitrejši od tebe. 1.8 je vseeno mala kubikaža, čeprav plan ki sem si ga zastavil je kar hud.
Upamo, da bo nov avto šal vsaj tolko kot leon, pa je vse OK!

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Ne dec 31, 2006 3:31 pm

Nena bodi tak skromn. :vc

Tale "plan" je fenomenalen, vsaka čast še 1x za tako odločitev!

Dejstvo je nekaj, da je pri nas "po mojem mnenju" premalo tako "malo bolj" da lepše rečem :P tunanih avtov. Kaj zdaj si dolga leta bil sigurno eden najbolj odmevnih, poleg Edota, Brankota, Sandija pa še enih par redkih v svetu tuninga pri nas "kinda role model-i za nas navdušence". :)
Pol ko so se pojavli še ala Seba, Krof, Tuš, Bandit, pa navsezadnje tud Ribič s precej hitrimi avti je postalo še bolj zanimivo!
Zdaj pa če bo še več takih avtov pa bo še boljše! In še poleg tega da jih "upam da NAS" bo več, sem prepričan da nebomo tu nekje obstali pri teh časih, ampak bo šlo vse nižje, upam da enkrat pride tudi kdo na pisto in vseka "9.xxx" čas. 8)
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga Po jan 01, 2007 2:05 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:upam da enkrat pride tudi kdo na pisto in vseka "9.xxx" čas. 8)

:D :D , ta dan pa tut js cakam :D :D

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Po jan 01, 2007 2:20 pm

gregga je napisal/-a:
Dejan_S2 je napisal/-a:upam da enkrat pride tudi kdo na pisto in vseka "9.xxx" čas. 8)

:lol: :lol: :lol: jap ne bi blo to švoh videt.... :lol: :lol: 8)
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Po jan 01, 2007 5:47 pm

Brouky je napisal/-a:
gregga je napisal/-a:

:lol: :lol: :lol: jap ne bi blo to švoh videt.... :lol: :lol: 8)

Naj prvo vsem bralcem moje teme zaželim SREČNEGA pa ZDRAVEGA 2007! Da bi se vam uresničle vse želje in da bi bili uspešni na vseh področjih! :)

Glede omenjenega "citat" pa rečem, ja fajn bi bilo za videt sigurno, ampak...
Mislim da smo itak preveč razvajeni - več ali manj teoretiki, ker se doben od nas prav ne zaveda KAJ to sploh pomeni "9 sec avto".
Predstavljate si osebni avto videt peljat vštric recimo "za primer" Dragsterja Heinza, kot drugo tud v filmu F&F 1 Vin Diesel tam v enem odlomku lepi text pove, kakšna moč in navor je potreben za to. ;)

Upajmo pa da vidimo kmalu koga, saj jaz si mislim kdo bi lahko bil, "jaz ziher ne da bo kdo mislio!! :P

Lp
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Napisal/-a gregga Po jan 01, 2007 11:53 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:kot drugo tud v filmu F&F 1 Vin Diesel tam v enem odlomku lepi text pove, kakšna moč in navor je potreben za to. ;)

za tiste ki nimajo filma takoj pri roki, kot ga mam slucajn js :D :D , citiram Vid Diesel-a :D , avto je pelal najbolsi cas 9.00 sec 1/4mile, 900 hp of Detroit Muscle :D , in se tole, da se je celotna šasija zvijala ob startu, od surovega navora :twisted: :twisted: :twisted: ......tok za primerjavo

za tiste, ki ste pozabli....avto je pa zgledal takole :D :D
Slika

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 To jan 02, 2007 8:50 am

Hehe. :lol:

Ampak tisto za 9.00s pa Ni ziher, treba pogledat - mislim da reče celo "10sec car" in misli s tem da pelje pod 10sek.
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jan 02, 2007 11:04 am

Dejan_S2 je napisal/-a:Upajmo pa da vidimo kmalu koga, saj jaz si mislim kdo bi lahko bil, "jaz ziher ne da bo kdo mislio!! :P

Lp

Jes za 2 mislm da bosta kmalu :) Al pa 3.

Pa glede navora ki zvija šasijo in to, to je bosa. Taki avti majo že vsi kletko in nima kej zvijat. Bolj je važn močn dif in polosovine, kardan in LSD, vandler itd, ki ti v štartu pomagajo vso to powah prenest na podlago. Heinz tega v SG ni mogu, čene bi pelal pod 10 s temi koni ane.

Tud v tvojem krogcarju bi začel razmišljat o vodovodni napeljavi.
Slika

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Napisal/-a gregga To jan 02, 2007 1:58 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:Ampak tisto za 9.00s pa Ni ziher, treba pogledat - mislim da reče celo "10sec car" in misli s tem da pelje pod 10sek.

:D :D , da nebo kdo mislo da slucajn zavajam koga :D , v odseku filmcka lepo rece, da je na tisti dirki v Pawndale ( al neki takega ), ¨ she ran 9 sec flat ¨ :D :D :D sm su se enkrat pogledat, da bo le ziher :D

Uporabniški avatar
q_verde
Novinec

Napisal/-a q_verde Sr jan 10, 2007 8:40 am

Dejan_S2 je napisal/-a:Dejstvo je nekaj, da je pri nas "po mojem mnenju" premalo tako "malo bolj" da lepše rečem :P tunanih avtov. Kaj zdaj si dolga leta bil sigurno eden najbolj odmevnih, poleg Edota, Brankota, Sandija pa še enih par redkih v svetu tuninga pri nas "kinda role model-i za nas navdušence". :)
Pol ko so se pojavli še ala Seba, Krof, Tuš, Bandit, pa navsezadnje tud Ribič s precej hitrimi avti je postalo še bolj zanimivo!
Zdaj pa če bo še več takih avtov pa bo še boljše! In še poleg tega da jih "upam da NAS" bo več, sem prepričan da nebomo tu nekje obstali pri teh časih, ampak bo šlo vse nižje, upam da enkrat pride tudi kdo na pisto in vseka "9.xxx" čas. 8)

ali lahko kdo malo napise kaksne avte Edo, branko, Sandi, Seba, krof, Tus in Bandit vozijo (tudi KM oz navor) in kaksne case kaj dosegajo na dragih. Vem, da je bilo ze dosti govora o tem, samo, da je vse skupaj na enem mestu zbrano.

Sicer pa, cestitke vsem za te projekte!!! :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Sr jan 10, 2007 3:16 pm

Stari kva je ta Zoran dosadan lol. Drgač pa lep projektek spremlam že dalj časa in res upamo da bo tko kot je treba:D sploh un menjalnik lepo zgleda:D
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Sr jan 10, 2007 3:44 pm

od zorana postov sploh človek ne more razumet :) neke bluzi :?
Menjalnik pa je res prava mrcina :shock:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Pe jan 12, 2007 2:08 pm

Dejan_S2 ne se pustit provokatorjem ;) sem te že videl pred nekaj časa v šmartnem in upam, da bota fajn porihtala, pa čimveč testirajta, da bomo imeli tu kaj za videt oz. slišat :twisted: 8)

Uporabniški avatar
pernat_b
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a pernat_b Če feb 08, 2007 9:33 pm

In se že dela kaj? :twisted: Se še vedno veselim oblublene vožnje :oops: :P :P
Timmy drift: http://www.youtube.com/watch?v=NXzNhBMdP5U
STREET RACING OR DRIFT IS NOT A CRIME!!!
www.slo-drift.com

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ArminLegenda Če feb 08, 2007 9:35 pm

pernat_b je napisal/-a:In se že dela kaj? :twisted: Se še vedno veselim oblublene vožnje :oops: :P :P

Mojster je v nemčiji kolikor je meni znano
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov