TANK je napisal/-a:To morš vedt da če maš avto s 100hp je na cesti 40% avtov hitrejših od tebe.
Če maš avto z 200hp je na cesti hitrejših le še 1-2%, ampak te tedva procenta tolk bol grizetaPri 600hp bo ostal le mogoče en al pa 2 avta v sloveniji... To bo grizl
H2 je napisal/-a:a bo tale S2 konkurenca edotu?
killah bee je napisal/-a:Ravno ni zabavno
killah bee je napisal/-a:Ravno ni zabavno
Brouky je napisal/-a:gregga je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:upam da enkrat pride tudi kdo na pisto in vseka "9.xxx" čas.
![]()
, ta dan pa tut js cakam
![]()
![]()
![]()
jap ne bi blo to švoh videt....
![]()
![]()
Dejan_S2 je napisal/-a:kot drugo tud v filmu F&F 1 Vin Diesel tam v enem odlomku lepi text pove, kakšna moč in navor je potreben za to.![]()
Dejan_S2 je napisal/-a:Upajmo pa da vidimo kmalu koga, saj jaz si mislim kdo bi lahko bil, "jaz ziher ne da bo kdo mislio!! :P
Lp
Dejan_S2 je napisal/-a:Ampak tisto za 9.00s pa Ni ziher, treba pogledat - mislim da reče celo "10sec car" in misli s tem da pelje pod 10sek.
Dejan_S2 je napisal/-a:Dejstvo je nekaj, da je pri nas "po mojem mnenju" premalo tako "malo bolj" da lepše rečem :P tunanih avtov. Kaj zdaj si dolga leta bil sigurno eden najbolj odmevnih, poleg Edota, Brankota, Sandija pa še enih par redkih v svetu tuninga pri nas "kinda role model-i za nas navdušence".![]()
Pol ko so se pojavli še ala Seba, Krof, Tuš, Bandit, pa navsezadnje tud Ribič s precej hitrimi avti je postalo še bolj zanimivo!
Zdaj pa če bo še več takih avtov pa bo še boljše! In še poleg tega da jih "upam da NAS" bo več, sem prepričan da nebomo tu nekje obstali pri teh časih, ampak bo šlo vse nižje, upam da enkrat pride tudi kdo na pisto in vseka "9.xxx" čas.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov