No da vam povem. Peljal sem se včeraj zjutraj (nekje 5:45) v službo, ko zagledam avto ki gre proti meni (prehiteva tovornjak). da sem preprečil trčenje sem zabremzal polno in malo zavil v desno ter se ustavil na bankini. takoj zatem pa ženska za mano poln šus v mene tako da me je odneslo cca. 5m naprej in v graben kjer sem še nasedel zraven. poškodbe so zadnja hauba, luč, odbijač, auspuh, menjalnik je nabilo in mislim da je celo podvozje mal zamaknilo. jaz imam poškodovan vrat, malo hrbtenico, boli me tudi leva rama in noga. od ženske sem že dobil kupon. v ponedeljek grem ocenit škodo.
Jao. Am samo to mi povej da je ženska vsaj premzala al ko je tebe vidla je rekla u lej kak lep avto ga morm nagazit pa po gasu stisnala?
Uglavnim pč avto je karamboliran, to se da popravit, bolj pomembno je da bo z tabo vse vredu.
bad luck!! Kot sem rekel, okrevaj čimprej pa upam, da bo vse ok z zavarovalnico glede na to da res nimaš vse homolomo, ampak pomoje nebi smel bit tok velik problem. Če bi bilo vsaj to kar je na slikah videt ni panike, tak pa če je še podvozje zamaknalo