Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če sep 27, 2007 3:10 pm

CockroaC je napisal/-a:Ti bos zaj njemu pamet solil carzone fahrer? :EE

Čaki zaj si mi pa s5 tote pof**ane nočne more obudil pa ravno mi je psihič nekak to spravu v podzavest ti pa mi zaj to tu vun vlačiš.
Pa kaj si ti mož prfuk*en al kaj komi sem se pozdravu še rugelj je obupal zaj pa mi s5 to Ibizo omenjaš.
Pa so šle vse ure pri psihiču s5 u PM.Veš kolko stane ura pri psihiču,da te pozdravi od rižote :D

_bordon_ lej upam,da te nisem zčim užalil a tko pač je zavedat se moraš tko kot vsi tukaj,da mamo vsi pač različne okuse in tko bo vedno zato pa je sreči toliko različnih avtomobilov in modelov.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če sep 27, 2007 6:41 pm

_bordon_ je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:
_bordon_ je napisal/-a:tako da ta forum bi se lahko imenoval www.jebanjevglavo.com.

off:
je bilo treba to napisat a? se eno tako pa letis... ne bos ti men blodil foruma!
sploh se pa mal zamisl kaksne izjave ti dajes drugim od ...psihicev itd :idea:

sory jaz še nobenmu nisem napisal v NJEGOVI TEMI da je psihič...sem napisal z razlogom kakemu ki mi je z nepotrebnimi komentarji smetal teme oz. moje privat življenje ki se ga ne tiče

off:
zgleda da nisi razumel prvega stavka in si kar veselo in namerno preskocil vsebino....
namrec bolj me je zmotilo to da mi bos ti ...po 1letu foruma kr veselo pisal neke blodnje
o nekem jeban.. .com; nekateri smo pa 5-6let to gradili!... fant zamisl se!
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Če sep 27, 2007 7:48 pm

_bordon_ je napisal/-a:
kaWsk je napisal/-a:

Evo tale Honda je pa res lepo poštimana in narejena z okusom (vsaj mojim).
drgač pa _bordon_ lej Lej,če daš avto na JAVEN forum lahk pričakuješ tko graje kot pohvale in bit prpravljen na vse tudi na pluvanje po teb in avtu.
sicer sam nisem lih tak,da bi pljuval po drugih a rad napišem svoje mnenje,ki pa marsikdaj ni po godu ostalim.
Zj o tem ali je ta forum res to kar si napisal pa bi se dalo razglabljat zarad takih ali drugačnih osebkov,ki imajo bonton na ravni novorojenega hrčka je pršu forum do te mere kot je sedaj a vrjem,če ti 20 članov napiše,da bi lahko avto lešpše spedenal pol neki je na tem a vrjem,da mamo vsi drugačne poglede kaj je lep avto in kaj je recimo lepa ženska a to so že druge zadeve :D

jaz to use razumem.samo naživce mi gre da so skozi eni in isti(naprimer moja tema) je 6uporabnik ki kostantno pluvajo vse po spisku) če ti avto ni učeč ni ga treba v eni in isti temi 100krat popljuvat

J. ga vsak projekt treba sprot komentirat..

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Če sep 27, 2007 7:55 pm

MacTron je napisal/-a:
_bordon_ je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:
_bordon_ je napisal/-a:tako da ta forum bi se lahko imenoval www.jebanjevglavo.com.

off:
je bilo treba to napisat a? se eno tako pa letis... ne bos ti men blodil foruma!

sory jaz še nobenmu nisem napisal v NJEGOVI TEMI da je psihič...sem napisal z razlogom kakemu ki mi je z nepotrebnimi komentarji smetal teme oz. moje privat življenje ki se ga ne tiče

off:
zgleda da nisi razumel prvega stavka in si kar veselo in namerno preskocil vsebino....
namrec bolj me je zmotilo to da mi bos ti ...po 1letu foruma kr veselo pisal neke blodnje

mislim da z tistim jebanjevglavo.com ni mislil foruma, ampak obnasanje uporabnikov na njem! tak sem vsaj jaz razumel to..

pa mislim da v tej temi ni samo pluvanje po njegovem avtu, ampak ze konkretno zaljenje. mislim da ni fer od vas da se spravlate na cloveka, ker je pac driftal z avtom pa kuril gume...kdo pa ni?? vsak je dal na nek nacin tako fazo skozi..

moje mnenje. ;)

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če sep 27, 2007 8:37 pm

Brez zamere samo nekateri mamo (jo) tolk v glavi da teh zadev niso nikol počel.
In zame je tako početje omejeno :roll: :roll:

Uporabniški avatar
PiPi1883
Nov uporabnik

Kraj: Hrastnik

Napisal/-a PiPi1883 Če sep 27, 2007 8:46 pm

Hmm po pravic povedan men se avto niti ne zdi tolk napačen, ne vem kaj večino folka tolk moti na njem.

Apex fedri? Lahko vam iz prve roke povem de jst z Apex fedri in amortizerji nisem imel nobenih problemov, pa tud tolk ''zloglasnega posedanja'' pr men očitno ni. Hmm čudno pa se z njimi vozim že cca. 3 leta, sam tko kot ponavadi tukaj so bili najbolj pametni itak tisti ki fedrov niso nikoli imeli.

Pobarvani bobni? Ja po pravic povedan tu so me nekateri komentarji prov presenetli, mislm pa kaj je narobe če človek pobarva bobne, vsaj zarustani niso.

Felge? Ok, po pravic povedan to je en izmed OZ-ovih modelov, kjer so po moje krepko u ''temo brcnli'', sam važn je da so všeč lastniku.

Ubistvu de zaključim predn se preveč razpišem, men se zdi de vs tle skor bol moti lastnik kot pa avto sam, pubec je pač še mlad pa učas kako bedarijo nardi. Jst sm jih tud učas, tko k verjetn tud večina vs tuki. Jebat ga ne tuhtamo zmer s ''tapravo'' glavo :D

PS: Se že vnaprej opravičujem vsem, ki jih bo motil moj ''domač'' stil pisanja. ;)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če sep 27, 2007 8:51 pm

CupraR je napisal/-a:Brez zamere samo nekateri mamo (jo) tolk v glavi da teh zadev niso nikol počel.

Se strinjam.
Slika

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Kraj: čežarji, koper

Napisal/-a _bordon_ Če sep 27, 2007 9:14 pm

MacTron je napisal/-a:
_bordon_ je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:

off:

off:

ja sory...ampak nisem mislu forum užalit z tem
mislu sem opisat kulturo par uporabnikov
prevelik podpis - glej pravilnik!

šaljiču te bre u 3 picke materine

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ Če sep 27, 2007 9:15 pm

PiPi1883 je napisal/-a:Hmm po pravic povedan men se avto niti ne zdi tolk napačen, ne vem kaj večino folka tolk moti na njem.

Apex fedri? Lahko vam iz prve roke povem de jst z Apex fedri in amortizerji nisem imel nobenih problemov, pa tud tolk ''zloglasnega posedanja'' pr men očitno ni. Hmm čudno pa se z njimi vozim že cca. 3 leta, sam tko kot ponavadi tukaj so bili najbolj pametni itak tisti ki fedrov niso nikoli imeli.

Pobarvani bobni? Ja po pravic povedan tu so me nekateri komentarji prov presenetli, mislm pa kaj je narobe če človek pobarva bobne, vsaj zarustani niso.

Felge? Ok, po pravic povedan to je en izmed OZ-ovih modelov, kjer so po moje krepko u ''temo brcnli'', sam važn je da so všeč lastniku.

Ubistvu de zaključim predn se preveč razpišem, men se zdi de vs tle skor bol moti lastnik kot pa avto sam, pubec je pač še mlad pa učas kako bedarijo nardi. Jst sm jih tud učas, tko k verjetn tud večina vs tuki. Jebat ga ne tuhtamo zmer s ''tapravo'' glavo :D

PS: Se že vnaprej opravičujem vsem, ki jih bo motil moj ''domač'' stil pisanja. ;)

respect

Uporabniški avatar
sky88
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a sky88 Če sep 27, 2007 9:32 pm

ti sam glej,da bos cimprej dau slike gor,da vidim kk to zgleda zdj.mislim,da bo sekalo.LP
1996 Honda Civic EJ9...bivša
1996 Honda Civic EK4...bivša
1999 Honda Civic EJ9...bivša
2003 Audi A4 B6 Avant...daily driven
1997 Honda Civic EK4...track driven

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ Če sep 27, 2007 9:53 pm

sky88 je napisal/-a:ti sam glej,da bos cimprej dau slike gor,da vidim kk to zgleda zdj.mislim,da bo sekalo.LP

ja upam da bodo u kratkem prišle gume
čakam že teden
pa da bo malo lepega vremene ker zdaj že 3 dni pada kiša

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ Če sep 27, 2007 9:56 pm

CupraR je napisal/-a:Brez zamere samo nekateri mamo (jo) tolk v glavi da teh zadev niso nikol počel.

evo z tem si dokazal
da maš proti meni ker pač kakšen krat zategnem ročno pa zavrtim gume v prazno
in pa res če nisi niti enkrat v življenju zaštartal ali pa vrgu pod ročno pa res svaka ti čast.....ampak še da bi vidu nebi verjel

Uporabniški avatar
marinaio
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a marinaio Če sep 27, 2007 10:35 pm

:pop: :pop: :pop:

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Kraj: Gornji Grad

Napisal/-a yugo tuner Če sep 27, 2007 11:01 pm

Pa sej hudiča felge brez gum trenutno kr hudo zgledajo.....sam se bojim da ko bodo gume gor bo preveč vizualnega "balon efekta" .. ali pa se mogoče motim :D ti sam montiraj, pa poslikaj :P (mogoče bi pomagalo, če bi takšne komentarje ki ti ne pašejo, enostavno ignoriral,. mislim da bi potem ljudje izgubili "veselje" jebanjagvlago ;) )

Lp, Tudi vam, fejst bote 8)

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če sep 27, 2007 11:03 pm

_bordon_ je napisal/-a:

evo z tem si dokazal
in pa res če nisi niti enkrat v življenju zaštartal ali pa vrgu pod ročno pa res svaka ti čast.....ampak še da bi vidu nebi verjel

Delaj kar ti paše, da pa to posanemš in se delaš frajerja je pa samo odraz da ni nič v glavi. Da ne omenjam klobasanja kao avto leti 210 itd. Zarad takih pacjentov so lastniki Honda na slabem glasu..
Da bi pa sam kaj takega počel na parkplacu za brezveze mi je glupo že z stališča da mi je škoda avta, gum itd.

Zakajs e pa folk dela norca iz tebe si si pa čistos am krov z svojimi izjavami filmom, nepozanavanjem lastnega avtomobila :roll: :roll:

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Če sep 27, 2007 11:39 pm

Eazy-O je napisal/-a:Pa dobro beybo, ne pašejo na vsak avto k vsakmu stilu predelav gigantske feltne, no. Ne vem sicer kaj misli bordon delat in govorim nasplošno, ampak ni nam vsem idealen avto clean-pimp-dojče-wagen al kakorkoli naj rečem temu.

Se strinjam. Kakšni pa zrihtajo avto in so že čist pametni. Ne leti na nikogar direktno 8]

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Pe sep 28, 2007 9:22 am

_bordon_ je napisal/-a:

evo z tem si dokazal

Tud men so taki ljudje dokaz nečesa. Sorry. Ampak to ni normalno. Sicer pa, nekaj je če si parkrat to naredil nekje na samem, da vidiš kako se avto sploh obnaša, drugo je pa to s kamero snemat in dajat na net, in po možnosti potem pričakuješ huronski plosk. Oprosti, ker sem se oglasil ampak taki navadno delajo tudi lepe pyzdaryje na cesti in jih po defaultu ne prebavljam. Lahko, da sem z zadnjo izjavo mal mim usekal, ampak žal je povečini kar pravilna.

Kar se pa avta tiče mi je pa tvoj zadnji projekt kr vščeč (feltne niti ne), ker tudi sam razmišljam o bolj custom feltnah.

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ Pe sep 28, 2007 9:33 am

FBR je napisal/-a:
_bordon_ je napisal/-a:

evo z tem si dokazal

Tud men so taki ljudje dokaz nečesa. Sorry. Ampak to ni normalno. Sicer pa, nekaj je če si parkrat to naredil nekje na samem, da vidiš kako se avto sploh obnaša, drugo je pa to s kamero snemat in dajat na net, in po možnosti potem pričakuješ huronski plosk. Oprosti, ker sem se oglasil ampak taki navadno delajo tudi lepe pyzdaryje na cesti in jih po defaultu ne prebavljam. Lahko, da sem z zadnjo izjavo mal mim usekal, ampak žal je povečini kar pravilna.

Kar se pa avta tiče mi je pa tvoj zadnji projekt kr vščeč (feltne niti ne), ker tudi sam razmišljam o bolj custom feltnah.

dobro kar se tiče video smo razčistli.
jaz sem se razjezil zaradi drgih zadev

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Pe sep 28, 2007 10:04 am

A že maš kake slike ko so feldne na avtonu
Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe sep 28, 2007 12:03 pm

off topic: Pavel_P ko te renojevci dobimo ti bomo jajce vun spustili,zarad podpisa!

on topic: glauno da je tebi všeč! pač vsak ma svoj okus ;)
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost