Drugace pa ja, kakor je slicker reku. Damjan ma j***a se it neki tazga in respect njemu za tak projekt

AudiRSboy je napisal/-a:no to je bilo prvo misljeno...samo je prislo do odlocitve da notri nebo nic muske, ker te dni se mu pridruzi audi 2.3 170hp quattro ki bo v uporabi vsak dan in bo v njemu tista akustika.
Yoni je napisal/-a:Si premislil kako bodo to zdržali zadnji ležaji?
Ker tako kot to sedaj izgleda, bo to trpelo ko svinja in jih bo dobesedno radiralo...Pri tem se namreč ležaji ne obnašajo več kot členkata podpora ampak kot konzola, to pa pomeni smrt...
urbn je napisal/-a: Dej pa še mal slik od Audija nalimi da vidmo kaki je![]()
Lp
S|icKeR je napisal/-a:upam da feltne pustiš v tej barvi
robi1000 je napisal/-a:Sem si vzel čas in prebral celotno temo od začetka do konca. Vložil si res veliko dela ampak mislim da to res nekako ne paše na tak avto. Sploh mi je pa čudno, da je človek z talentom za vožnjo kot ga imaš ti, šel dirkalnik predelovat na tak način. Tudi z tako poširjenimi gumami in tako znižan bo to šlo po ovinkih bolj za en ku***. Sploh pa pomoje na kake lift-offe in podobne zabavne stvari lahko kar pozabiš. Če pa ga boš vozil počasi pa svaka ti čast. Jaz ne morem.
BTW kdaj bo spet kaka karting dirka?
LP Robi (v Logatcu sva bla z kolegom v 205 GTI)
Yoni je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:pa po tvoje bi blo velik dirkacov k vozjo gorsko hitrostne mrtvih k majo glih tko narjen
Mislil sem smrt za ležaj, ne pa za dirkača..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov