šinki je napisal/-a:A pa se te feltne splog še dobijo nove.
Tudi sam bil prepričan, da ne pa sem ravno danes zvedel, da baje se jih še.
FLINK je napisal/-a:jurcek3 je napisal/-a:vidim jaz te izdelke za 100eur po rocnih pralnicah, kako odletijo koscki barve, da ne govorim o poskodbah kamenckou. da ne govorim o dodatnem delu ko je potrebno ponovno dati gume dol in nazaj gor, se en strosek vec.
ce potegnes crto je to zlo pocen glede na to da je notri v ceni se popravilo poskodb na platiscih,peskanje in prašno barvanje....
Ce imas opravka z fals majstri ti jst nisem kriv. Vec kot dobrih 100eur dat nekomu, da ti porihta feltne v neki normalni casovni omejitvi, brez racuna in podobn je neumnost.
nightmare je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Das jih nardit....
Ti pa zvecer pokazem, kako je pri meni izpadlo grafit z malo vijole not-od megana RS.
Kam? Komu? Kot vem imajo vijaki za platišča valjan navoj in ne vrezan kot ga lahko naredim sam doma.![]()
Le pokaži.
mucek21 je napisal/-a:nightmare je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Das jih nardit....
Ti pa zvecer pokazem, kako je pri meni izpadlo grafit z malo vijole not-od megana RS.
Kam? Komu? Kot vem imajo vijaki za platišča valjan navoj in ne vrezan kot ga lahko naredim sam doma.![]()
Le pokaži.
greš vulkanizerju pa si tm naročiš nove vijake. mislim da je 1€ al celo 1.5€ komad. reskiraš pa maš...
nightmare je napisal/-a:mucek21 je napisal/-a:te felge imajo drgač zelo čuden et pa zelo velik mesa kjer pridejo vijaki in zato se tudi potrebujejo tak dolgi! mam prav al se motim??
Imaš prav. 3cm debela pesta in 2.5 cm(še vedno premalo), da so kolesa kolikor toliko normalno na avtomobilu.
nightmare je napisal/-a:mucek21 je napisal/-a:te felge imajo drgač zelo čuden et pa zelo velik mesa kjer pridejo vijaki in zato se tudi potrebujejo tak dolgi! mam prav al se motim??
Imaš prav. 3cm debela pesta in 2.5 cm(še vedno premalo), da so kolesa kolikor toliko normalno na avtomobilu.
dennis18 je napisal/-a:nightmare je napisal/-a:mucek21 je napisal/-a:te felge imajo drgač zelo čuden et pa zelo velik mesa kjer pridejo vijaki in zato se tudi potrebujejo tak dolgi! mam prav al se motim??
Jaz sem jih nazadnje kupil pri felnarju na ptuju, so pa bli 10 cm dolgi in sem jih poljubno malo potem odrezal ker nisem vedel kak dolge rabim. Tak da poskusi se tja poklicat.
nightmare je napisal/-a:dennis18 je napisal/-a:nightmare je napisal/-a:mucek21 je napisal/-a:te felge imajo drgač zelo čuden et pa zelo velik mesa kjer pridejo vijaki in zato se tudi potrebujejo tak dolgi! mam prav al se motim??
Jaz sem jih nazadnje kupil pri felnarju na ptuju, so pa bli 10 cm dolgi in sem jih poljubno malo potem odrezal ker nisem vedel kak dolge rabim. Tak da poskusi se tja poklicat.
Klical in pravijo, da 10cm niso nikoli imeli. 8cm največ.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov