Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare Sr avg 25, 2010 4:08 pm

šinki je napisal/-a:A pa se te feltne splog še dobijo nove.

Tudi sam bil prepričan, da ne pa sem ravno danes zvedel, da baje se jih še.

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager Sr avg 25, 2010 4:10 pm

To da se ALU platišč nesme peskat zaradi problemov z tesnenjem so buče.
Edini problem kateri nastane pri peskanju aluminija je ta, da je po obdelavi hrapav. Se pravi da ga je potrebno pred nadaljno obdelavo obrusit. To ne pomeni da drsaš kot nor ampak je reativno hitro, vsaj pri tej obliki platišč.
Potem je pa samo še od ličarja odvisno kako lepo bo pobarval.
Pri nas se z peskanjem ukvarjamo že 25 let in zato vem kako se stvari streže. Speskamo pa ogromno platišč in do sedaj še ni bilo problema.
L.P.
Ne vozi hitreje kot tvoj angel varuh lahko leti.
http://www.sina-logatec.si/

Uporabniški avatar
jurcek3
Novinec

Napisal/-a jurcek3 Če avg 26, 2010 7:20 am

FLINK je napisal/-a:
jurcek3 je napisal/-a:vidim jaz te izdelke za 100eur po rocnih pralnicah, kako odletijo koscki barve, da ne govorim o poskodbah kamenckou. da ne govorim o dodatnem delu ko je potrebno ponovno dati gume dol in nazaj gor, se en strosek vec.
ce potegnes crto je to zlo pocen glede na to da je notri v ceni se popravilo poskodb na platiscih,peskanje in prašno barvanje....

Ce imas opravka z fals majstri ti jst nisem kriv. Vec kot dobrih 100eur dat nekomu, da ti porihta feltne v neki normalni casovni omejitvi, brez racuna in podobn je neumnost.

a ti sploh kej beres.. jst nimam teh problemov ker se ukvarjam s tem, to ima folk probleme kateri pridejo do mene razpizdeni ker jim domaci "mojstri" povrsno pobarvajo in jim moram potem jaz popravljat..

drager @ ni nujno da je hrapavo, ce je dovolj fino popeskano. mi sodelujemo z peskarjem kateri popeska tako kot je treba in pri barvanju ni nobenih problemov. pri prasnem barvanju ni nobenega spric kita in ne vem se cesa, ampak je samo en sloj barve, in je ta sloj dovolj debel (do 100 mikronov) in kvaliteten, tako da se lahko glede tega mokro barvanje kar skrije

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če avg 26, 2010 7:42 am

čimveč takih na avto.net da bom jst mel kej za delat :lol: :lol: :lol:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Napisal/-a nightmare Pe sep 03, 2010 3:08 pm

Pa so doma:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Platišča so prašno pobarvana zahvala za odlično in ekspresno opravljeno delo pa gre uporabniku jurcek3. Hvala se enkrat. :wink:

Žal pa kot kaže platišča še lep čas ne bodo na avtu saj nikakor ne najdem dovol dolgih vijakov. :?
Ima kdo kako rešitev kje dobit/kako naredit 10cm dolge vijake?

Lp

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Pe sep 03, 2010 3:14 pm

Das jih nardit....:)
Ti pa zvecer pokazem, kako je pri meni izpadlo grafit z malo vijole not-od megana RS.
:)

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Napisal/-a nightmare Pe sep 03, 2010 3:22 pm

FLINK je napisal/-a:Das jih nardit....:)
Ti pa zvecer pokazem, kako je pri meni izpadlo grafit z malo vijole not-od megana RS.

Kam? Komu? Kot vem imajo vijaki za platišča valjan navoj in ne vrezan kot ga lahko naredim sam doma. :?

Le pokaži. ;)

mucek21
Novinec

Napisal/-a mucek21 Pe sep 03, 2010 3:47 pm

nightmare je napisal/-a:

Kam? Komu? Kot vem imajo vijaki za platišča valjan navoj in ne vrezan kot ga lahko naredim sam doma. :?

Le pokaži. ;)

greš vulkanizerju pa si tm naročiš nove vijake. mislim da je 1€ al celo 1.5€ komad. reskiraš pa maš...

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Napisal/-a nightmare Pe sep 03, 2010 3:56 pm

mucek21 je napisal/-a:
nightmare je napisal/-a:

Le pokaži. ;)

greš vulkanizerju pa si tm naročiš nove vijake. mislim da je 1€ al celo 1.5€ komad. reskiraš pa maš...

Ni problem dat 1.5€ za vijake. Prolem je ker nikjer nimajo tako dolgih. Saj imam že sedaj dalše a še vedno prekratke. :?
Edino kjer sm jih našel(pa še to bi mogli naročit) je komad 7€ plus 2€ matica kar je pa absolutno preveč.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Pe sep 03, 2010 5:35 pm

Zakaj pa 10cm? :o

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Pe sep 03, 2010 6:37 pm

ManIAK je napisal/-a:Zakaj pa 10cm? :o

Verjetno ekstremno debel distančnik za razširitev kolotekov. A se motim? :D

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Pe sep 03, 2010 7:08 pm

zlo lepe feltne 8)
Slika

mucek21
Novinec

Napisal/-a mucek21 Pe sep 03, 2010 10:28 pm

te felge imajo drgač zelo čuden et pa zelo velik mesa kjer pridejo vijaki in zato se tudi potrebujejo tak dolgi! mam prav al se motim??

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Napisal/-a nightmare So sep 04, 2010 12:08 am

mucek21 je napisal/-a:te felge imajo drgač zelo čuden et pa zelo velik mesa kjer pridejo vijaki in zato se tudi potrebujejo tak dolgi! mam prav al se motim??

Imaš prav. 3cm debela pesta in 2.5 cm(še vedno premalo), da so kolesa kolikor toliko normalno na avtomobilu.

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike So sep 04, 2010 12:48 am

nightmare je napisal/-a:
mucek21 je napisal/-a:te felge imajo drgač zelo čuden et pa zelo velik mesa kjer pridejo vijaki in zato se tudi potrebujejo tak dolgi! mam prav al se motim??

Imaš prav. 3cm debela pesta in 2.5 cm(še vedno premalo), da so kolesa kolikor toliko normalno na avtomobilu.

Super platišča. Predlagam, da prčekiraš ebay.co.uk tam imajo vijake kakšne duša poželi.
"this is so euro its asian" by Sam B.

Uporabniški avatar
dennis18
Nov uporabnik

Napisal/-a dennis18 So sep 04, 2010 8:37 am

nightmare je napisal/-a:

Jaz sem jih nazadnje kupil pri felnarju na ptuju, so pa bli 10 cm dolgi in sem jih poljubno malo potem odrezal ker nisem vedel kak dolge rabim. Tak da poskusi se tja poklicat.

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Napisal/-a nightmare So sep 04, 2010 9:24 am

dennis18 je napisal/-a:
nightmare je napisal/-a:

Jaz sem jih nazadnje kupil pri felnarju na ptuju, so pa bli 10 cm dolgi in sem jih poljubno malo potem odrezal ker nisem vedel kak dolge rabim. Tak da poskusi se tja poklicat.

Klical in pravijo, da 10cm niso nikoli imeli. 8cm največ. :?

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga So sep 04, 2010 9:43 am

ko jih dobiš, obvezno uporabi loctite montirno lepilo ;)
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
dennis18
Nov uporabnik

Napisal/-a dennis18 So sep 04, 2010 9:57 am

nightmare je napisal/-a:
dennis18 je napisal/-a:
nightmare je napisal/-a:

Klical in pravijo, da 10cm niso nikoli imeli. 8cm največ. :?

Zanimivo, sem zdaj sel merit ker se imam enega original in je 10 cm dolgi :)

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo So sep 04, 2010 10:31 am

:shock: :bow :bow ..felne so cisti popi*ditis :D :tomidelej:

nightmare ..dj mi povej kdaj bos kj gor,da rečemo ksno pametno :lol:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov