Za 22.500 v SLO ga zagotovo nebo - vsaj še 4 leta

lp
boy36 je napisal/-a:Katera postavitev se vam zdi boljša.Za dokončno montažo moram obdelati še spodnji rob da se bo lepše prilegalo.
LoCo je napisal/-a:Ej boy, a bos nasledn petek na racelandu?
Pridem tut jz pelat
R 34 GT-R je napisal/-a:Če jih daš na A stebriček, potem si boš povečal mrtvi kot, 2. pozicija je meni bolj všeč. Pomembno je, da si jih preveč ne osvetliš in da imaš dober pogled na njih.
boy36 je napisal/-a:Kukec je napisal/-a:jaz bi reko dobrih 35k€..
Ja tam nekje če boš sam urejal.
Dobiš pa RS verzijo pri Gassnerju v Nemčiji za 36000 EUR.GSR tak kot je moj pa za 41000 EUR.
boy36 je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:Če jih daš na A stebriček, potem si boš povečal mrtvi kot, 2. pozicija je meni bolj všeč. Pomembno je, da si jih preveč ne osvetliš in da imaš dober pogled na njih.
Tud to zna biti problem ,že tako imam velik mrtvi kot.Mogoče si bom izdelal blendo povrhu,nekako tako
ali jih prestavil na drugo mesto na sredinski konzoli.
the_red je napisal/-a:RS je osnova za reli dirkalnike in nima aktivnih diferencialov ampak mehanske, ima navadne fotelj-sedeže, v originalu manjša platišča in manjše zavore. Dirkač to v vsakem primeru zamenja... Mislim da je tudi razlika v turbini. RS tudi nima projektorskih žarometov- ksenonk. Prejšnji niso imeli klime, protihrupne zaščite, še šipe so bile na heber. Za X-a glede tega nisem prepričan nisem prepričan.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost