Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo So maj 30, 2009 8:39 pm

Smo vidl avtek na poti na wsee. Si nas prehitel na AC v Avstriji. Super avtek zgleda...felge ga sedejo 8)

Uporabniški avatar
Falco_
Uporabnik

Napisal/-a Falco_ Ne maj 31, 2009 10:23 am

gaši je napisal/-a:Sem te malo prej vido v Planetu tuš..avto res seka 8) ..felne pašejo ko ata na mamo ;)

tud jaz včeraj videl avto v planetu,.. lep.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Ne maj 31, 2009 7:13 pm

Bowlat sm ga uču... :rofl

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Matjaz46 Ne maj 31, 2009 7:48 pm

ManIAK je napisal/-a:Bowlat sm ga uču... :rofl

pol te je prej moja :vc

Uporabniški avatar
Brain Damage
Novinec

Napisal/-a Brain Damage Ne maj 31, 2009 10:43 pm

dominic je napisal/-a:kaj je tu grdega...??

Pa začnimo: zgornji spoiler, spodnji spojler, obrobe okrog odsevnikov in zadnje meglenke, zadnje luči, črna streha, črna hauba, črne letvice in črne 'špegle', v rdeče pobarvana plastika na sprednjih meglenkah.

Edino platišča so dobra izbira, ter mogoče zadnji difuzorček z izpušnim sistemom.

kako bo z homologacijo Milteka? Ko sem gledal za mojo ST-jko, so Milteki bli brez TUV-ja.

Bom odkrit- tvoji plani niso najbolj obetavni. Priznat moram, da so platišča izpadla boljše kot sem si mislil, vendar še vedno mislim, da so prevelika in da se motiš, če misliš, da si pridobil na voznih lastnostih.

lp

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 Ne maj 31, 2009 10:52 pm

Brain Damage je napisal/-a:
dominic je napisal/-a:kaj je tu grdega...??

Pa začnimo: zgornji spoiler, spodnji spojler, obrobe okrog odsevnikov in zadnje meglenke, zadnje luči, črna streha, črna hauba, črne letvice in črne 'špegle', v rdeče pobarvana plastika na sprednjih meglenkah.

Edino platišča so dobra izbira, ter mogoče zadnji difuzorček z izpušnim sistemom.

kako bo z homologacijo Milteka? Ko sem gledal za mojo ST-jko, so Milteki bli brez TUV-ja.

Bom odkrit- tvoji plani niso najbolj obetavni. Priznat moram, da so platišča izpadla boljše kot sem si mislil, vendar še vedno mislim, da so prevelika in da se motiš, če misliš, da si pridobil na voznih lastnostih.

lp

Upam da bom lahko homologiral sam catback, če ne pa ga pač nebom!

Nikoli nisem rekel da bom pridobil na voznih lastnostih, ponavljal sem da iščem platišča v 19 in da bodo lahka, kar sem jih najdo in tudi gume, vozne lastnosti so pa ostale iste, ker nič nisem izgubil, pridobil pa tudi ne zaradi velikosti platišč, tu mislim predvsem na tezo, ki je sedaj podobna kot prej z 18 felnami in gumami!

kaj pa mislis da sem z eno colo vec izgubil vozne lastnosti, da je slabse da so felne pomaknjene bol ven, da so malo sirse, tako tud gume!!
kateri plani niso obetavni??

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Po jun 01, 2009 12:41 am

js bi avto pusto tak kot je(z miltekom)

Uporabniški avatar
Brain Damage
Novinec

Napisal/-a Brain Damage To jun 02, 2009 4:01 pm

Ja, mislim, da z eno colo več zgubiš na voznih lastnostih. Tako, kot bi jaz zgubil, če bi dal na mojo fiesto 18" platišča. Serijsko so bila 16" in ko sem dal gor 17" sem opazil razliko in kljub temu, da ima Fiesta st v grupi N 17" platišča, menim, da se boljše avto obnaša z 16". In tudi z širino gum se lahko kaj hitro ušteješ. Ne vem kakšne so serijske dimenzije ampak če si preveril novo dimenzijo z tyre calculatorjem(ali kaj podobnega) in ni večjega odstopanja, potem ni panike.

Ne me razumet narobe, platišča v črni barvi z oranžnim robom se lepo podajo avtomobilu. Lep je, vendar ne mi govorit o boljših voznih lastnostih z 19" platišči(pa kljub temu, da imajo kakšn kg manj). :)

Podpiram nakup catback-a. Tudi lastniki Milteka ga ne morejo prehvalit, ne podpiram pa črne haube, strehe in podobnega čečkanja po avtu. Že sama barva avta pritegne pozornost, z spodobnih catback-om je boš deležen še več. Ni potrebe po dodatni estetski krami, ker bo avto izgledal cenen(nekdo je to že omenil.).

p.s Če bomo imeli lastniki ST-jev kakšno srečanje, se le oglasi ;)

lp

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO To jun 02, 2009 4:44 pm

Brain Damage je napisal/-a:Ja, mislim, da z eno colo več zgubiš na voznih lastnostih. Tako, kot bi jaz zgubil, če bi dal na mojo fiesto 18" platišča. Serijsko so bila 16" in ko sem dal gor 17" sem opazil razliko in kljub temu, da ima Fiesta st v grupi N 17" platišča, menim, da se boljše avto obnaša z 16". In tudi z širino gum se lahko kaj hitro ušteješ. Ne vem kakšne so serijske dimenzije ampak če si preveril novo dimenzijo z tyre calculatorjem(ali kaj podobnega) in ni večjega odstopanja, potem ni panike.

Ne me razumet narobe, platišča v črni barvi z oranžnim robom se lepo podajo avtomobilu. Lep je, vendar ne mi govorit o boljših voznih lastnostih z 19" platišči(pa kljub temu, da imajo kakšn kg manj). :)

Podpiram nakup catback-a. Tudi lastniki Milteka ga ne morejo prehvalit, ne podpiram pa črne haube, strehe in podobnega čečkanja po avtu. Že sama barva avta pritegne pozornost, z spodobnih catback-om je boš deležen še več. Ni potrebe po dodatni estetski krami, ker bo avto izgledal cenen(nekdo je to že omenil.).

lp

joj ti pa kompliciraš :D koga boli kita če majo te feltne slabše vozne lastnosti pa če so 19? a je on kupu avto in feltne za dirkanje?? pomojm glih ne za na pisto, za pocesti kot ostali pa morda ja. on se vozi po kaki regionalni cesti, AC,hitri cesti pa morda kdaj na kaki ovinkasti cesti in to je to. in na taki cesti nimaš kej komplicirat z voznimi lastnosti al so slabše al bolše. če že, pol amortizacijo zamenjat pa bo 'občuten' rezultat tvoje vozne lastnosti.

jz mislim da sploh neobčutiš razlike med 18 col in 19 col, sploh v tem primeru, prej boš opazil razliko med starimi gumami in čisto novimi, pa naj bo to na 18col al pa iz 18 na 19col..

morda prej kej na porabi da se kak deci pozna :)

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 To jun 02, 2009 5:35 pm

Brain Damage je napisal/-a:Ja, mislim, da z eno colo več zgubiš na voznih lastnostih. Tako, kot bi jaz zgubil, če bi dal na mojo fiesto 18" platišča. Serijsko so bila 16" in ko sem dal gor 17" sem opazil razliko in kljub temu, da ima Fiesta st v grupi N 17" platišča, menim, da se boljše avto obnaša z 16". In tudi z širino gum se lahko kaj hitro ušteješ. Ne vem kakšne so serijske dimenzije ampak če si preveril novo dimenzijo z tyre calculatorjem(ali kaj podobnega) in ni večjega odstopanja, potem ni panike.

lp

Veš da se bom! Ti mi samo povej kdaj bo kaj!

Odstopanja skoraj ni, koliko sem gledal, zaradi sirine felne in gume ter njene visine!

Dokler dodatna krama ne bo na avtu naj te ne skrbi, ker jaz 3x vse pretuhtam in pregledam preden se odločim za kaksno stvar!
Ko pa zbiramo mnenja, se pogovarjamo o kaksnih predelavah, tole se ne pomeni da bo takoj na avtu, ker na koncu SE JAZ ODLOČIM KAJ BOM DAL GOR IN KAJ MI JE LEPO!

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To jun 02, 2009 5:45 pm

off:
spoštujte avtorjeve odločitve kot tudi to, da vam je sploh pokazal slike oz. plane.
če imate veliko negativne energije pa izkoristite dan odzunaj ob kakšni športni aktivnosti in ne na a.com dr**t druge uporabnike.

on:
BTW focus ( od letnika 06 :arrow: ) ima serijsko vpisano v homologacijski kartonček dimenzijo alu platišč 18" !

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 To jun 02, 2009 5:55 pm

adis je napisal/-a:off:
spoštujte avtorjeve odločitve kot tudi to, da vam je sploh pokazal slike oz. plane.
če imate veliko negativne energije pa izkoristite dan odzunaj ob kakšni športni aktivnosti in ne na a.com dr**t druge uporabnike.

on:
BTW focus ( od letnika 06 :arrow: ) ima serijsko vpisano v homologacijski kartonček dimenzijo alu platišč 18" !

Ja po vsej verjetnosti ker ima st ze original 18 gor!

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To jun 02, 2009 5:57 pm

Matjaz46 je napisal/-a:
adis je napisal/-a:off:

on:

Ja po vsej verjetnosti ker ima st ze original 18 gor!

točno tako, ker imamo doma focusa z takšno homologacijo - original ;)

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Če jun 04, 2009 3:46 pm

Res lep avto.. Bil si v ljubljani v torek ali sredo pri križankah :)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če jun 04, 2009 4:59 pm

Vse kar potrebuješ sedaj so enčalajske luči :EE

lp
Slika

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Če jun 04, 2009 5:04 pm

eclipse_R je napisal/-a:Vse kar potrebuješ sedaj so enčalajske luči :EE

lp

:har :con

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Če jun 04, 2009 8:34 pm

dobro zgleda tale ford, se mi zdi da si mel parkiranega v nedeljo pred konjem 8)

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Če jun 04, 2009 8:43 pm

Andy je napisal/-a:dobro zgleda tale ford, se mi zdi da si mel parkiranega v nedeljo pred konjem 8)

:cry

Če pa ded ni bil zmožn pelat... ahaha

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 Pe jun 05, 2009 3:04 pm

H2 je napisal/-a:Res lep avto.. Bil si v ljubljani v torek ali sredo pri križankah :)

bil!sem moral nekaj v lj skočit!

zaj se samo rabimo podaljšan pokrov motorja preko luci in eno plavut na strehi :bonk

Če pa ded ni bil zmožn pelat... ahaha

tud taki dnevi se najdejo, saj se mi se pol v ned tud ni dalo ampak sem moral :D

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 Po jul 27, 2009 12:30 pm

Koncno spet pisem! v tem casu se je dosti dogajalo, avto je bil profesionalno spoliran, nove zadnje črne luči, zadnji difuzor, čipanje pri skn, vendar se bo avto se nastavljal in pa miltek ki je prišel danes!

Zaenkrat samo par slikic od milteka, ki ga danes tudi damo gor!
Slika
Slika
Slika
Slika
Zadnjič spremenil Matjaz46, dne Po jul 27, 2009 1:14 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov