Slicker je napisal/-a:a ta brake duster kaj mešaš z vodo al kako? ker jaz sem 3x feltne našprical in ga imam še manj kot polovico. poleg tega da ni izpolnil mojih pričakovanj se tut precej hitro porablja, razen če bi ga blo treba kaj razredčit.
Slicker je napisal/-a:a ta brake duster kaj mešaš z vodo al kako? ker jaz sem 3x feltne našprical in ga imam še manj kot polovico. poleg tega da ni izpolnil mojih pričakovanj se tut precej hitro porablja, razen če bi ga blo treba kaj razredčit.
LaMike je napisal/-a:Maniak: Super si porihtal. Imaš očitno tone in tone volje.
ManIAK je napisal/-a:Slicker je napisal/-a:a ta brake duster kaj mešaš z vodo al kako? ker jaz sem 3x feltne našprical in ga imam še manj kot polovico. poleg tega da ni izpolnil mojih pričakovanj se tut precej hitro porablja, razen če bi ga blo treba kaj razredčit.
Jaz ga nisem nič mešal z vodo, pa sem ga vseeno mel za kakih 10 pranj vključno s temle rihtanjem čeljusti. Mogoče ga pa na predebelo našpricaš?
Zakaj ni izpolnil pričakovanj? Ne pobere dol "rje", al kak? Potem možno da jo nimaš tolko na platiščih....LaMike je napisal/-a:Maniak: Super si porihtal. Imaš očitno tone in tone volje.
Hja, to še gre nekak, da bi se pa komplet avto spravu polirat pa....Tak da vbistvu pohvale tebi.
ManIAK je napisal/-a:Nikoli nisem bil pristaš tega. Nevem zakaj, vrjetno se mi zdi, da bi pri odstranitvi potegnil pol odbijača zraven dol, to pa mi ravno ni najbolj..
nevermind je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Nikoli nisem bil pristaš tega. Nevem zakaj, vrjetno se mi zdi, da bi pri odstranitvi potegnil pol odbijača zraven dol, to pa mi ravno ni najbolj..
Od 1.7. boš uradno lahko tudi zašaravfal ali zanetal tablice. Čeprav nekateri prakticiarjo to tudi sedaj oz. že kar nekaj let.
Jaz jih že 2 leti imam zašaravfane in še lepe čepke sem nabavil tako, da se ne vidi skoraj nič. Razen če prideš na 1m blizu
ManIAK je napisal/-a:Ja. Ker se ploščice ne "vračajo" gladko zaradi vibracij pri zaviranju nastaja tak cvileč zvok. Ko vodila namažeš vse "steče" gladko zato cviljenje preneha. Je pa opcija da same ploščice cvilijo. Netakeri jih zato po zavorni masi po sredini malček narežejo z ročno žagico, ampak to bi jaz odsvetoval. Na koncu so to le bremze.
Hja, perfekcionizem se mi zdi da pri meni prerašča že v obliko obsedenosti.Voljo pa pri meni spodbuja ravno perfekcionizem, tak da...
nevermind je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Nikoli nisem bil pristaš tega. Nevem zakaj, vrjetno se mi zdi, da bi pri odstranitvi potegnil pol odbijača zraven dol, to pa mi ravno ni najbolj..
Od 1.7. boš uradno lahko tudi zašaravfal ali zanetal tablice. Čeprav nekateri prakticiarjo to tudi sedaj oz. že kar nekaj let.
Jaz jih že 2 leti imam zašaravfane in še lepe čepke sem nabavil tako, da se ne vidi skoraj nič. Razen če prideš na 1m blizu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov