No da malo osvežimo temo,da se ne nabere preveč prahu na njej:)
Torej na klubskem merjenju konjev pri Ercu je biu tud moj deležen Dyno valjev...
Z rezultatom sem kar konkretno zadovoljen,saj glede na vse ostale RS-e pri nas in v tujini se je konjev kar nekaj nabralo...
S popolnoma serijskim motorjem in s samo dodanim Akrapović Evolution sistemom so valji pokazali sledeče podatke:

Ker se občasno zapeljem tudi na Grobnik,sem si vedno želel tudi varnostne pasove primerne temu...Glede na sedeže sem se odločil za 4 točkovne OMP-jeve. Zadevo malo preuredil,da mi ne piska senzor za privez,vgradil in voila:

Če iskreno povem se še nisem peljal odkar so vgrajeni,saj avto že peti teden stoji v garaži,ker sem bil na operaciji v začetku julija in sem trenutno nezmožen za vožnjo... bom pa čez ene dobra 2 tedna zopet sedel za volan upam:) (no sedaj bom vsaj malo prišparal na gorivu in gumah)

Bom pa takoj ko bom mobilen in vozen spet,naredil drugi servis... olje že čaka... filter bodo pa na servisu dodali in zamenjali.
Tud oljček je že doma:

Glede na to,da sem bolj kot ne Anti talent za nalepke...oziroma mi razne takšne zadeve bolj kot ne niso všeč...sem naredil izjemo in nekaj prilepil na zadnjo šipo... koliko časa bo zdržala gor je pa vprašanje...ko mi bo šla na žiuce.....leti dol:)

To je nekako tako za sedaj... kot sem že napisal avto že skoraj 1 mesec stoji v garaži,pa še kar nekaj časa bo dokler ne porihtam še nekaterih zadev na nogi (cca3 tedne)...Vglavnem z avtom do sedaj popolnoma nobenih problemov...samo tankam in vozim.... in iskreno upam da bo tako tudi ostalo... Planov nekih velikih več skoraj da nimam,saj vse kar je bilo v glavi je nekako izpolnjeno...mogoče samo še prestavna ročka tista RENAULT SPORT in pa če me piči slučajno še air ram od Clia V6 ali pa tist od K-tec-a....
Letos še mogoče na kakšen TD ali TA če mi bo zdravje dovoljevalo in spet bo tle zima ko bo avto zopet konzerviran in na toplem... še pred tem pa mogoče še prozorno folijo na vitalne dele.....
Eh ja...plani ki jih ni:):):)