24.-25.5.2008 sem se udeležil enega največjih sejmov starodobnih vozil v Evropi, Tulln (Avstrija), z mečko seveda

Nekaj slik iz sejma, materiala je veliko, a žal vseh ne gre objaviti.
Do tja je nekaj čez 400km, tako da smo se na pot odpravili zgodaj zjutrja(ponoči).
Ko se je začelo daniti, smo bili že skoraj na cilju. Nekaj kilometrov pred Tullnom.
Sledilo je razvrščanje po halah in ostalih razstavnih prostorjih. Ker je v soboto kazalo na možnost neviht, semo se odločil da avto postavimo v halo. Sicer je prišlo dražje, a smo bili ves čas v senci in na hladnem. Ob osmih zjutraj so vsa vozila stala na svojih mestih, sejem se je odprl ob 9h.
Imel sem pripravljen fotoalbum, v katerem sem imel zbran celoten proces...Bil je res aktualnel, ogledalo si ga je ogromno ljudi. Imel sem med redkimi poslikan in predstavljen potek obnove, ki pa je obiskovalce zelo zanimal, saj si jih veliko med njimi sploh ni predstavljalo kako se te stvari delajo in predvsem kakšen je bil avto pred obnovo in med obnovo.
Ob pol devetih so bile na vseh štirih blagajnah že vrste...
Ob 60 letnici Porscheja so bili v eni hali zbrani vsi pomembnejši modeli.
Rezervnih delov (predvsem krame) na pretek...
Album v akciji..
Bilo je zelo zanimivo, videl skoraj vsa vozila, ki sem si jih kaj želel podrobno pogledati v živo, spoznal sem ogromno zanimivh ljudi, ki jih druži ljubezen do starih vozil. Nabral veliko katalogov, naslovov, kontaktov za razne drobnarije, ki jih imajo ljudje po garažah, trgovinah... na internetu pa ne duha ne sluha o njih. Dobil nekaj pohval za obnvo, eno veliko grajo za izbiro barve (neboste verjeli, od Slovenca:)). Dobil tudi 3 naročila za barvo in nekaj za celotno obnovo, skratka nepozana izkušnja.
Lep pozdrav!