http://rapidshare.de/files/3694146/Nadine350z.mpg.html
lp
PIL je napisal/-a:nicedj je napisal/-a:vse lepo in prav, ql avtek dobra stvar res, samo nevem zakaj pri p.m. moras ti zdaj spet neki performance delat. j*** te avto je dober kak je kaj bi se te rad ved kot 280KM. je ze itaq strup na cesti, ti bi pa se vec in vec. sicer pa nevem od kod tebi tolk kesa clovek, ze verjetno tak zdaj dost pije pol bo ti pa se. ocitno mors res dober rolat muzko da kr take avte kopujes.![]()
![]()
![]()
p.s.: pa brez zamere, sam se mi zdi brezveze nekaj v tuning metat pri takem avtu
ej zakaj mas pa pol enga na pimpanga hummerja za avtar pol dej raj enga stock k mas tolk za povedat![]()
drga
pa Vale ze Cliota si mel hudga pa upam da bo Z se huj
m_z je napisal/-a:VaLe vamo da ma izoblikovan okus(po moji meri vsekakor) in vemo da bo lady Z unique ko bo prišla iz zadnje opeacijske mize nazaj na cesto...kaj človek dela s svojim denarjem se mi zdi da nima kdo kej nosa vihat - če ti ne paše pejt drugam...
kar se mi nasplošno dopade pri lastnikih 350Z je, da v večuni primerov kar sem jih uspel srečat(na cesti) nihče ne pretirava, ne z "S" ne z "T"...tele overstyled/tuned mašine se mi zdi da bolj izvirajo iz VZHODA...čez Lužo je užitek gledat okusne 350Z, ki jih ni malo...
acx je napisal/-a:aja btw Vale: ta avto ki ga imaš v podpisu je mal preveč riž, sprednji spojler tam pri cesti ma grd(tak zgleda kot en unimog), dj to sliko zamenjaj s svojim, bo zgledalo dosti boljše
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov