Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če okt 19, 2006 1:49 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
Dejan80 je napisal/-a:Spredaj je popolnoma enak kot moj,s tem da jaz imam pobarvane letvice na odbijačih in v odbijaču mrežico. Je pa res skoraj vsi taki clioti imajo isti podaljšek,ampak mene to ne moti saj bom spomladi itak dal gor drug odbijač. Drugače pa je lep.

če boš pa slučajno menjal felge mi pa sporoči :P

Jaz bi na tvojem mestu oddrzal te, ker Alutec Storm nikakor ne pasejo na ta avto, pa brez zamere, da nebos mislo da samo grajam.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Če okt 19, 2006 1:54 pm

Kej plužiš po ležečih?

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če okt 19, 2006 2:14 pm

Courage™ je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:
Dejan80 je napisal/-a:Spredaj je popolnoma enak kot moj,s tem da jaz imam pobarvane letvice na odbijačih in v odbijaču mrežico. Je pa res skoraj vsi taki clioti imajo isti podaljšek,ampak mene to ne moti saj bom spomladi itak dal gor drug odbijač. Drugače pa je lep.

Jaz bi na tvojem mestu oddrzal te, ker Alutec Storm nikakor ne pasejo na ta avto, pa brez zamere, da nebos mislo da samo grajam.

si že kdaj pomislil, da jaz nimam tvojega okusa?

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če okt 19, 2006 2:18 pm

Polooo je napisal/-a:Kej plužiš po ležečih?

ko sem avto dobil sem šel prvi dan probat čez normalnega ležečega, malo za ogrevanje. potem pa sem danes šel probat čez malo večjega ležečega pa je tudi šlo :P aber sehr sehr langsam.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če okt 19, 2006 2:52 pm

in kje je na uni sliki dekoracija :P ..fajn plug maš..upaj da bo kmal sneg, boš še kaj zaslužil :P
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Dejan80
Novinec

Napisal/-a Dejan80 Če okt 19, 2006 3:05 pm

Bom menjaval tudi felne,ampak tebi ne pride v poštev ker ti hočeš 17 moje so pa 16,pa saj so itak že skoraj prodane bomo vidli za kak mesec,če ne ti pa javim.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če okt 19, 2006 3:20 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:

si že kdaj pomislil, da jaz nimam tvojega okusa?

to si mi že dokazal s plugom ja.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Če okt 19, 2006 3:41 pm

Mater si ti en pacient...
1. Pred zimo gre gor davat razne podaljške itd.., ker si lahk brezskrbi da bo kje zahaklal kakega...
2. namesto da bi bi lepo letvice v barvo avta poknal, si nanj navleku najrazličnejše dekoracije, ki mu niti malo ne pašejo..
3. mrežica od RS-a se mi dopade.. ;)

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG Če okt 19, 2006 3:57 pm

pragovi so kul., sprednji podaljšek je mimo, o tistih filmčkih so ti pa že drugi povedali.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če okt 19, 2006 4:20 pm

ManIAK je napisal/-a:Mater si ti en pacient...
1. Pred zimo gre gor davat razne podaljške itd.., ker si lahk brezskrbi da bo kje zahaklal kakega...
2. namesto da bi bi lepo letvice v barvo avta poknal, si nanj navleku najrazličnejše dekoracije, ki mu niti malo ne pašejo..
3. mrežica od RS-a se mi dopade.. ;)

Fajn, da si me spomnil na letvice, sem čist pozabil :P Evo, to bo pa takoj spomlad. Rumene barve.

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Če okt 19, 2006 4:32 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:Fajn, da si me spomnil na letvice, sem čist pozabil :P Evo, to bo pa takoj spomlad. Rumene barve.

:lol:

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če okt 19, 2006 4:46 pm

DoubleG je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:Fajn, da si me spomnil na letvice, sem čist pozabil :P Evo, to bo pa takoj spomlad. Rumene barve.

:lol:

kako si zadovoljen ti s tem? a se ti kaj lušči? a to ti je ličar delal? no saj men tud vse en ličar dela. kupi 18 pa men prodaj 17 :P

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Če okt 19, 2006 4:51 pm

to je bilo pri meni serijsko ;)

18 :shock: že tko zgledajo ogromne :)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če okt 19, 2006 5:24 pm

še moje mnenje:

tale RS mrežca se mi kr dopade, ampak sprednji podalšek mi pa ni kj preveč ušeč.
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če okt 19, 2006 5:40 pm

No naj še jst pokomentiram.
Drugače ful lep Clio,ki je tudi zadost močan+tega ma še lep zvok in lepo je spuščen ampak z podaljški si pa res mim vsekal ta podaljšek ima vsak tretji Clio in je preveč naveličan.Nevem zakaj nisi kupil raje orginal RS odbijače,ker to je za moje pojme najlepši odbijač za Clio-ta.
Nevem kot avto mi je ful všečen tut temnjen je lepo in vse edin feltne bi jst dal druge bi pa na tvojem mestu začel razmišljat o nakupu RS odbijačev,ker ti odbijači so dih jemajoči.
Pohvala vsem lastnikom RS Cliotov,ki jih vedno rad pogledam.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če okt 19, 2006 5:52 pm

seat je napisal/-a:No naj še jst pokomentiram.
Drugače ful lep Clio,ki je tudi zadost močan+tega ma še lep zvok in lepo je spuščen ampak z podaljški si pa res mim vsekal ta podaljšek ima vsak tretji Clio in je preveč naveličan.Nevem zakaj nisi kupil raje orginal RS odbijače,ker to je za moje pojme najlepši odbijač za Clio-ta.
Nevem kot avto mi je ful všečen tut temnjen je lepo in vse edin feltne bi jst dal druge bi pa na tvojem mestu začel razmišljat o nakupu RS odbijačev,ker ti odbijači so dih jemajoči.
Pohvala vsem lastnikom RS Cliotov,ki jih vedno rad pogledam.

si razmišljal mogoče kdaj o financah? uff, mrsikaj je lepo na tem cliotu, ampak nažalost zelo zelo zelo drago. no če imaš preveč denarja zbiram prostovoljne prispevke, nam študentom je težko :P

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če okt 19, 2006 6:00 pm

Lej tkole bom reku
; Ni vse lepo kar je poceni tko,da bi na tvojem mestu raje počaku magari kako leto in pol kupu RS odbijače,ker je že stock Clio ful lep sploh pa če je črn.
Za moje pojme bi najbolje naredu,če bi ga samo zatemnil in spustil(kar že seveda imaš) in počakal na finance ter kasneje kupu RS odbijače.
No drugače avto pedenaš zase jst sem sam povedal svoje menje :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Kraj: Mozirje/Velenje

Napisal/-a Black Jack Če okt 19, 2006 6:03 pm

Zakaj si pa zadnje šipe temniu samo 10% :?: :?: :?:
From Polo 9N 2003 1.2 12V 47kW/64KM Comfortline ->->-> to Polo 9N2 2005 1.9TDI 74kW(85kW)/101KM(116KM) Comfortline

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če okt 19, 2006 6:08 pm

seat je napisal/-a:Lej tkole bom reku
; Ni vse lepo kar je poceni tko,da bi na tvojem mestu raje počaku magari kako leto in pol kupu RS odbijače,ker je že stock Clio ful lep sploh pa če je črn.
Za moje pojme bi najbolje naredu,če bi ga samo zatemnil in spustil(kar že seveda imaš) in počakal na finance ter kasneje kupu RS odbijače.

v garaži bo prej RS kot pa RS odbijač, tu se zbirajo finance že lep čas :P in kdaj boš zdaj ti kaj nižal, temnil, ...?

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio Če okt 19, 2006 6:12 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
seat je napisal/-a:Lej tkole bom reku

v garaži bo prej RS kot pa RS odbijač, tu se zbirajo finance že lep čas :P in kdaj boš zdaj ti kaj nižal, temnil, ...?

A ni pol brezveze, da tega rihtaš, če maš namen RS-a kupit?(po tvojem postu sodeč) ;)

Drgač bo pa treba pozimi kar pazit, da ne bo kej po luftu letelo.
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov