Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza So dec 09, 2006 3:04 pm

zakaj bi zdaj trgala dol vso spojlarijo ne bom in res na avto sem navezana, če bo sreče pa dnara bo itak lepša kot je zdaj...začne se 15.januarja ( ko bo plača) na novo štimat...avto je 5let že tak ko je zdaj..takrat je blo modern..nasledni avto bo mel nix drugega ko temne šipe, hude velke felge in spuščen bo..morda klin luk...
se ne sekiram za mnenja zato sem jo dala sm gor da vam pokažem da mi kdo svetuje in seveda komentira..logiš...hvala vsem..

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch So dec 09, 2006 3:19 pm

none je napisal/-a:
Gorch je napisal/-a:az dam lhka sliko enzota gor,pa se bo najdu pametnjakovič,ki bo reku,da bi ga lhka mal spustiu,dau večje felge gor...kazga sharkya :lol:

Če bi si ga jaz kupo bi ga spusto (walda airride) pa zamenjal felne! Glede sharky-ja bi edino kolebal...

no ja u tem sm govoru :clapclap

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris So dec 09, 2006 3:34 pm

Whity1 je napisal/-a:meni je luštna vse pohvale.

ni mi pa jasno, kak je možno da je pred štirimi leti bil najlepši in najboljši tisti ki je mel gor
vse kar se je kupit dalo, zadnje leto pa se u-iber seka s clean lookom, predvidevam da bo čez kaki dve leti najlepši tisti kaj bo original iz štacune full stock.

pač vsakemu svoje, pa brez poniževanja drugih avtomobilov

Se strinjam, da se letos pretirava s clean look-om! :x
Slika

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ArminLegenda So dec 09, 2006 4:49 pm

GT_Turbo17 je napisal/-a:...kar me nič ne moti dokler mi tip ne nalima papige v mojo temo in jo primerja z mojim avtom!...
:lol: :lol: ----> ta tip ma enga izmed lepših avtov na slo tuning/styling sceni ;)

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Ne dec 10, 2006 6:27 pm

Berem pa berem in se čudim :shock: a folk res zna še sam šimfat delo drugih al kaj :evil: rumena ibiza ne se sekirat, zaradi bedastih komentarjev in žaljivk.... tvoja ibiza je lepa, važno da je tebi všeč, saj konc koncev avto rihtaš zase in samo zase, tako kakor je tebi všeč in kakor se boš ti počutla v njem a je tako ;)

Drugi pa rajši pod svojim pragom pospravite :roll:
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

roki125
Novinec

Napisal/-a roki125 Po dec 11, 2006 10:25 am

kje piše da če ma avto podalške, pragove, temne šipe, avspuhe, velke feltne ipd, da more met minimum 200konjev?

noben ne razume stylinga! pač avto kupš, in ti ni čist ušeč original oziroma bi rad naredil malo unikatnega in daš pač mal plastike ipd. gor... nevem zakaj morš pol še tuning delat da je folk zadovoln?

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po dec 11, 2006 11:05 am

none je napisal/-a:
Gorch je napisal/-a:az dam lhka sliko enzota gor,pa se bo najdu pametnjakovič,ki bo reku,da bi ga lhka mal spustiu,dau večje felge gor...kazga sharkya :lol:

Če bi si ga jaz kupo bi ga spusto (walda airride) pa zamenjal felne! Glede sharky-ja bi edino kolebal...

kolkor jst vem, ma enzo že nekej tazga vgrajenga ;) za 5 al kolk cm se spušča pa dviga, če hočeš na kak hribček zapelat :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Po dec 11, 2006 11:31 am

matjaz ce je letel name.jst sam povem k se folk dela norca.men tudi ni vsec kaki del na avto pa mary ve.in bo tudi to spremenjen tekom leta 2007.sam eni si aml prevec upajo

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider Po dec 11, 2006 12:54 pm

acid je napisal/-a:Berem pa berem in se čudim :shock: a folk res zna še sam šimfat delo drugih al kaj :evil: rumena ibiza ne se sekirat, zaradi bedastih komentarjev in žaljivk.... tvoja ibiza je lepa, važno da je tebi všeč, saj konc koncev avto rihtaš zase in samo zase, tako kakor je tebi všeč in kakor se boš ti počutla v njem a je tako ;)

Najlaži je pa s curo opletat. :har Zakaj nekdo po tvojem avto da na internet, če pa pol ne smeš povedat, kaj ti je na avtu všeč in kaj ne?? :bonk :jao: Po tvojem bi s tem k praviš da šimfamo delo drugih, lahko na audija R8 dal rogovje in bi folk to hvalu. Neki je, če nardiš neki dobr, drugo pa da samo neki nardiš, čeprav še sam ne veš, kaj si naredu. To ne govorim za ibico, k ni glih tolk grozn.
Svaki čedo svoga konja hvali!

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Po dec 11, 2006 1:02 pm

Predlagam, da se kregamo dalje v tej temi -> http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=48631

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Po dec 11, 2006 1:14 pm

hvala none...to se je moralo končati...

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Po dec 11, 2006 1:33 pm

ghostrider je napisal/-a:
acid je napisal/-a:Berem pa berem in se čudim :shock: a folk res zna še sam šimfat delo drugih al kaj :evil: rumena ibiza ne se sekirat, zaradi bedastih komentarjev in žaljivk.... tvoja ibiza je lepa, važno da je tebi všeč, saj konc koncev avto rihtaš zase in samo zase, tako kakor je tebi všeč in kakor se boš ti počutla v njem a je tako ;)

Najlaži je pa s curo opletat. :har Zakaj nekdo po tvojem avto da na internet, če pa pol ne smeš povedat, kaj ti je na avtu všeč in kaj ne?? :bonk :jao: Po tvojem bi s tem k praviš da šimfamo delo drugih, lahko na audija R8 dal rogovje in bi folk to hvalu. Neki je, če nardiš neki dobr, drugo pa da samo neki nardiš, čeprav še sam ne veš, kaj si naredu. To ne govorim za ibico, k ni glih tolk grozn.

ghostrider ne razumem tvojega posta ravno najbolj :? jaz sem samo povedal, kot je moje osebno mnenje in takšno je tudi večini na tem forumu..... Nikjer nisem omenjal, da naj ne bi smel ocenjevati avta, povedal sem samo da ni fer do uporabnice, ki veliko časa in truda da v avto ki ji je všeš, potem pa nastane po komentarjih, kot da je nevem kaka rižota. :roll: Jaz avto poznam in v živo zgleda še lepši kot na slikah, par popravkov bo sicer morala bit deležna pol bo pa super. :tomidelej:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po dec 11, 2006 2:51 pm

rover416 je napisal/-a:matjaz ce je letel name.jst sam povem k se folk dela norca.men tudi ni vsec kaki del na avto pa mary ve.in bo tudi to spremenjen tekom leta 2007.sam eni si aml prevec upajo

ni letelo nate, bolj na acida.

Ampak eni so pa smesni. Ne moti jih da ocenimo avto, ampak ne smemo pa ocenit tako da zaradi tega uporabnika/lastnika prozadenemo. Ja pa ce bo nekdo na CLSa nalepo cartattooje kaj bomo pa zdaj vsi ploskali al kaj
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Po dec 11, 2006 3:45 pm

mene niti malo ne prizadenejo toti komentari...acid je lepo napisal...sj pravim zato je avto gor zdaj se pa spravite na link ki ga je none naredil z namenom da mi nehate smetit temo...ok????!!!!

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Po dec 11, 2006 4:16 pm

Courage™ je napisal/-a:
rover416 je napisal/-a:matjaz ce je letel name.jst sam povem k se folk dela norca.men tudi ni vsec kaki del na avto pa mary ve.in bo tudi to spremenjen tekom leta 2007.sam eni si aml prevec upajo

ni letelo nate, bolj na acida.

Ampak eni so pa smesni. Ne moti jih da ocenimo avto, ampak ne smemo pa ocenit tako da zaradi tega uporabnika/lastnika prozadenemo. Ja pa ce bo nekdo na CLSa nalepo cartattooje kaj bomo pa zdaj vsi ploskali al kaj

courage nebomo se tu zdej dajali ane ;) s tistim postom sem mel v mislih rumeno ibizo drugače pa nikol nisem napisal, da sem proti izražanju lastnih mnenj o vozilu 8)

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider To dec 12, 2006 11:26 am

acid je napisal/-a:
ghostrider je napisal/-a:

ghostrider ne razumem tvojega posta ravno najbolj :? jaz sem samo povedal, kot je moje osebno mnenje in takšno je tudi večini na tem forumu..... Nikjer nisem omenjal, da naj ne bi smel ocenjevati avta, povedal sem samo da ni fer do uporabnice, ki veliko časa in truda da v avto ki ji je všeš, potem pa nastane po komentarjih, kot da je nevem kaka rižota. :roll: Jaz avto poznam in v živo zgleda še lepši kot na slikah, par popravkov bo sicer morala bit deležna pol bo pa super. :tomidelej:

Logično, da ne razumeš. Saj je samo na tri načine opisano, kaj hočem povedat. :bonk Ok, po tvojem ni fer do uporabnice, da se avto ocenjuje, čeprav praviš, da tega nikoli nisi rekel. :jao: Ne veš, kaj hočeš. Vsak ima svoj okus. Tako kot mi m3 kromasti špegli nardijo iz avta farmerwagen, tako mi na ibizi nekaj stvari pač ni všeč.
Pa še neki: Najbl zanimiv je, da ima ta tema zelo veliko postov. Če bi jo odprl tip za isti avto, bi bli napisani kaki štirje posti in to je to.
Svaki čedo svoga konja hvali!

-BERTONE-
Novinec

Napisal/-a -BERTONE- Sr dec 13, 2006 12:19 am

IMO ga tvoja ibiza pwna. Jz bi ji dodal še en zračnik za zajem svežega zraka na strehi, samo nebi ga dal na sredino ampak na voznikovo stran.
Sicer pa a imaš sploh kaj homologirane podaljške al kako, aja sej puncam kapsi ne sitnarjo. :lol: Ne resno pri nas na tehničem te bo grdo gledal že če boš mel dve številki širi gume gor kokr so pa serijsko.

-BERTONE-
Novinec

Napisal/-a -BERTONE- Sr dec 13, 2006 12:25 am

ghostrider je napisal/-a:to ti pravm. Jest nabijam ker mi je smešn pa se mi ne da učit, drugi pa sam s curo opletajo

Jah poglej to je tako, bejba odpre na takem forumu kot je ta topic v katerem predstavi svoj (bodmo realni) za punco nevsakdanje zrihtan avto, in potem ona še vpraša za nasvet. Valda da bodo desci takoj zagrabili priložnost in se naredili brihtne in vsevede in nevem kaj še vse, pomoje da vsakega malo rajca takle topic, tko da tud ti mal curo opletaš kokr vski ki smo kj napisal tlele notr, ker je tko kokr je en zgori rekel, če bi ta topic odpru en tip, s takim avtom bi bil tale topic že ne eni 10 strani.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr dec 13, 2006 12:23 pm

Ce je avto zrihtan je zrihtan, jaz ne delam razlik
Slika

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Sr dec 13, 2006 1:21 pm

ja na avtu je vse homologirani vsi podalški....lepo prosm mode da se tole neha...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov