Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To maj 01, 2007 3:57 pm

ufff, same felge so ga

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 To maj 01, 2007 4:47 pm

lenivec je napisal/-a:itak da te, faušija je temelj tega foruma. brez faušije ni nič tuukaj :D

zdej si me pa zadel... :twisted: :D :D :D :D

priznam... vedno sem želel imeti avto z 40 konji in pa 195 valarji gor... :oops:

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ To maj 01, 2007 6:39 pm

mito začepi k nimas pojma!!!pa tvoj razmislanje je itaq cist v PODNU si lepo pokazu zanc k smo gokarde vozil kak primitivc si!!!

na brn nism nikol avto v podn stisnu....razn ce je zate saltanje pr 3000 pa 4000 ze stiskanje in podobno....(ce se filtr slis nepomen da se avto ze stiska :roll: )

tko da se neoglasi ce nimas pojma!!!

pa vedno si se neki oglasu pa pametov za kar kol sm naredu !
Slika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi To maj 01, 2007 6:44 pm

ja in ti se tud na vsazga, k ti spusti najmanjšo kritiko, zapizdiš, k da gre za 5 letnega nevzgojenega mulca... :roll:

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ To maj 01, 2007 6:59 pm

ne se nespustim v usazga sam on pa cev cajt pametuje ze od kar sm ga spoznv...zarad nega se je ze ena tema na drugmu forumu tud zaklenila pa skrila....

itaq se pa z nim nemislm vec ukvarjat.....

drugac pa sm usake kritike vesev in podobno....sam da mi bo pa en pluvu na povno vs cajt na avto,to pa nebo slo...
Slika

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 To maj 01, 2007 7:47 pm

Kolesarska steza je za kolesarje, samo toliko da veš

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ To maj 01, 2007 7:52 pm

usi se neki sekirate kam jst vrzme denar in za kaj ga vrzem....ceprv to je cist moja stvar

osebno mam raj neki tazga k pa neki navadnga nepredelanga za tist dnar k sm zmetu za predelavo tega.
glej pa tud stokrat sm reku da mi trenutno ni vazn kok mi avto leti ampak da hocm met neki posebnga glede videza.ce bi hotu da leti bi ze zdavnih zamenu motur tuki in nebi nc delu okol videza

itaq pa drug tedn pride 99% drug avto k leti cist prevec in se bo na nemu zacev projekt...na temu se bo pa sam dokoncv da bo tko k se zagre in da bo lepo za vidt.
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To maj 01, 2007 7:59 pm

to govoriš že vsaj 3 mesce da bo drug avto pršu. itak je činkvečento že sam po seb dost poseben avto. visok, ozek in zadaj kot bi ga z žago odrezal. samo te pa spoštujem da si tolk dnarja zmetau v ta jajček in da ti ni pomembno kaj si drugi mislijo/mo o tvojem početju. sicer pa dnar je zato da kroži, an? upam da res dobiš drug avto pa da bo kj lepšega že v osnovi kot je ta. okus maš kukr sm vidu, zato vate ne dvomim. keep up the good work man!

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 To maj 01, 2007 8:07 pm

Jaka156 je napisal/-a:Kolesarska steza je za kolesarje, samo toliko da veš

:lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka To maj 01, 2007 8:12 pm

S|icKeR je napisal/-a:to govoriš že vsaj 3 mesce da bo drug avto pršu. itak je činkvečento že sam po seb dost poseben avto. visok, ozek in zadaj kot bi ga z žago odrezal. samo te pa spoštujem da si tolk dnarja zmetau v ta jajček in da ti ni pomembno kaj si drugi mislijo/mo o tvojem početju. sicer pa dnar je zato da kroži, an? upam da res dobiš drug avto pa da bo kj lepšega že v osnovi kot je ta. okus maš kukr sm vidu, zato vate ne dvomim. keep up the good work man!

se samo podpišem pod tole, sam se pa vidi da se hitro razfu*aš, manjka ti potrpljenja...

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ To maj 01, 2007 8:13 pm

S|icKeR je napisal/-a:to govoriš že vsaj 3 mesce da bo drug avto pršu.

priznam da govorim...

samo usakic je neki umes prsl...

enega sem se pa dobesedno ustrasil, ker je biv prevec unicen (audi s2)

za tega da pride pa drug tedn je pa 99%
sem bil danes na ogledu in tesni vozni.
zdej se mormo sam se dokonca zment.

pa tud k ga kupm bo moru cakat kak mesec da bo homologiran...
Slika

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny To maj 01, 2007 8:58 pm

Pa saj ima ogromno predelano. Razen, če termin predelano zajema le motor. Pa še to je 20KM kar je kar precej za to mašino. Bil moj prvi avto činkve, ga še vedno pogrešam :) . Sicer sem že pisal ampak to je super mestni avtič in fajn za vozit.
( AudiRSboy, si dal morda kaj izmeriti konje ? )

Glede nadiranja ipd.. se sicer ne bi utikal ampak če si preberete temo se vidi, da je bilo v v dokaj veliki meri sprovocirano. Ne vem kaj je pomembno kam ga vtika v avto :D in kako. On je dal avtič na ogled in v teh okvirjih ga je potrebno ocenjevati.

Sledimo predelavam :tomidelej:

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 To maj 01, 2007 9:15 pm

AudiRSboy je napisal/-a:mito začepi k nimas pojma!!!pa tvoj razmislanje je itaq cist v PODNU si lepo pokazu zanc k smo gokarde vozil kak primitivc si!!!

na brn nism nikol avto v podn stisnu....razn ce je zate saltanje pr 3000 pa 4000 ze stiskanje in podobno....(ce se filtr slis nepomen da se avto ze stiska :roll: )

tko da se neoglasi ce nimas pojma!!!

pa vedno si se neki oglasu pa pametov za kar kol sm naredu !

1, moje razmišljanje ... sam pridelal denar, imam nov avto, kupil sem stanovanje za vrednost x-sto tvojih činkvetov... star sem 25let ... pri tem sva z drago vse sama storila brez zunanjih pomoči
2. povedal sem ti že na fiat forumu da ti take stvari govorim ker sem tudi sam metal denar po nepotrebnem v take projekte.... ampak s to razliko da sem imel vsaj 3 x več konjev kot tale tvoj avto.
3. praviš kok je dober... pa veš sam da si v petek stal pred križiščem ker baje (tako so prijatelji tvoji rekli) te j**e menjalnik... in žal to ni edina in prva napaka
4. kar se je zgodilo na gokardih bi najraje pozabil ker sem zaradi tvojega nešportnega vedenja izgubil oblast nad sabo. BMK za tebe ampak takšen nisem nikoli.
5. Sam si se pa na fiat forumu pohvalil da ti gre avto 145 al 150... dejstvo je da gre sporting bisveno več.
6. sam se tuki dereš in si pameten v real lifu pa veš da je malo drugače. In pa sicer: kaj sploh deliš svoje projekte po forumih, če sam vidiš da padajo kritike na dodelane avtomobile, kateri imajo postran samo odbijač...kako iz takega lahko priakuješ da te bo folk podpiral... ti dam nasvet: matijagt iz foruma sem spoznal še kos sem imel r5 GTT in se ni nikoli hvalil kaj bo naredil - imel je samo vizijo in jo uresničil... in danes je produkt kar si lahko ogledaš v njegovi temi. če bi 90% folka iz foruma vidlo njegov avto 5 let nazaj bi se mu isto smeljalo... tako da ti predlagam da prvo narediš eno stvar do konca potem pa jo kažeš... ker vsakodnevno fleksanje enega činkveta ne prinese še dosežka...
7. nabavi si že s2 al kaj si že želiš, tega rumenkota pa postavi ali na dinos, ali pa nekam kjer ga boš čez 10 let rihtal popoldan po šihtu. Pa ne jokcaj ali pa se deri za vsako malenkost...

@lenivec.... sva se nekaj časa razumela, pa na žalost zaradi interesov in zgodb tudi končala zgodbo o raumevanju... žal... mogoče se pa kdaj ob kakšni pijači normalno pogovorimo...

lp

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Sr maj 02, 2007 12:20 am

glej mito se enkrat

1, moje razmišljanje .... sm str 19 let in mam avto ki me povsod prpele in malo pije + lepo zgleda(trentuno ne k je vs razdrt) + stanovanje 160 kvadratov (ki res da so 4 gole stene) ampak pocasi v parih letih bo zrihtan dokonca (te pocitnce bo ze za silo not zivet)....(men osebno bol pomen stanovanje k pa da bi zdej furu a6,a8 audija....sm si raj dom prskrbu)...

tko da nebo zdej od kej mi denar....delam k zivina da zasluzm usak tolar...(primer zdej sm med prazniki tovku nocne in nism spav 51ur)...

3. na brn sm stal zato ker sem imel zapacan senzor na filtru in je anspric zaznav napako .... je pa tud res da trenutno menalnik nedela tko k treba ker so mi po narocilu predovgo zajlo nardil in v 2go prestavo zlo tesko dam...ampak jutr bo itaq ze orginal in bo spet klapal tko k more...

4. moje nesportno vedenj je zate to da te dohitim za cev krog (kot vodilni,ki se mi gre za usako stotinko in pozicijo) in ti se noces odmaknt kot zaostal za en krog.zatabo vozu cev krog nisi se odmaknu pol sm su pa itaq po notranji strani prehitevat v ovinku....ti si pa itaq pol cist popizdil in zacev rint v mene (sam si pozabu da sm na notrani strani) in te je zato zavretel.ce bi pa pogledu mau posnetke k so gor bi lepo vidu gdo se je zaletavu cev cajt v tebe (isto majco je meu k jst)....in bi se mi opravicu za tist kar si govoru pa groziv po dirki! (razmisl mau)

5.sm se pohvaliv da gre 160kmh (ravnina) in za tem stojim....jst sm za sportinga govoru glede pospeskov ki mi ni kos pa se lahko postavs na glavo....z 15kami priznam da nism kos nobenmu tud koncna brzina ni vec 160kmh

6.svoje projekte dajm gor da folk vid kako iz nic rata nekaj, ce bi caku na nihovo podporo bi ze zdavnih vrgu use stran....SAM JST TO DELAM ZASE IN NE ZA NIH...sm pa ponosn na to kar nardim, sploh pa zato ker nardim use sam

7.s2 si nebom nabavu ampak pol k bom neki cez 23 let si bom pa orng limuzino nabavu kor je audi a6 in podobno (tega k pa pride drug tedn ce bo use po sreci bo pa ostv za hobi)...

8.drugac mi pa lahko use v faco poves ne pa sam prek forumov....

lenivc@ na za primerjavo kako je zgledu avto...in primerji tega pa mojga....

tak je avto zgledu
Slika

pol je tak zgledu
Slika

zdej bo pa spet drugac....cez kak mesec bo dokoncan

edin problem tega avta je to da v slo nikol ni biv cenen in nikol nebo...ker ga majo usi za drvarnco...doklr v angliji in okol je pa cist druga pesm
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Če maj 10, 2007 9:01 pm

ewo da nebojo sam nocne slike...
projekt se je trentuno ustavu zarad nabave druzga avta in ulaganja denarja v nega...
bo pa ta tud dokoncan zdej enkrat k se ga lotm

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

ewo pa se en mali posnetek

http://fajli.litija.in/217.mov
Slika

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Če maj 10, 2007 9:19 pm

Kaj pa policija še nič ni zatežila? al maš homologirano že?

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Če maj 10, 2007 9:38 pm

policija ni se nic zatezila....pa tud nikjer nestrlijo in podobno da bi tezila....

ne nimam se homologiranih pa tud nebom jih ker so recmo da ze prodane naprej (za reno 5)....ker men nepasejo na nov avto ki sem ga nabavil....
Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če maj 10, 2007 9:47 pm

ded,kaj ti odspredi delaš slick gume? :P ali se samo vidi da je že kar precej gladka :D
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost