glej mito se enkrat
1, moje razmišljanje .... sm str 19 let in mam avto ki me povsod prpele in malo pije + lepo zgleda(trentuno ne k je vs razdrt) + stanovanje 160 kvadratov (ki res da so 4 gole stene) ampak pocasi v parih letih bo zrihtan dokonca (te pocitnce bo ze za silo not zivet)....(men osebno bol pomen stanovanje k pa da bi zdej furu a6,a8 audija....sm si raj dom prskrbu)...
tko da nebo zdej od kej mi denar....delam k zivina da zasluzm usak tolar...(primer zdej sm med prazniki tovku nocne in nism spav 51ur)...
3. na brn sm stal zato ker sem imel zapacan senzor na filtru in je anspric zaznav napako .... je pa tud res da trenutno menalnik nedela tko k treba ker so mi po narocilu predovgo zajlo nardil in v 2go prestavo zlo tesko dam...ampak jutr bo itaq ze orginal in bo spet klapal tko k more...
4. moje nesportno vedenj je zate to da te dohitim za cev krog (kot vodilni,ki se mi gre za usako stotinko in pozicijo) in ti se noces odmaknt kot zaostal za en krog.zatabo vozu cev krog nisi se odmaknu pol sm su pa itaq po notranji strani prehitevat v ovinku....ti si pa itaq pol cist popizdil in zacev rint v mene (sam si pozabu da sm na notrani strani) in te je zato zavretel.ce bi pa pogledu mau posnetke k so gor bi lepo vidu gdo se je zaletavu cev cajt v tebe (isto majco je meu k jst)....in bi se mi opravicu za tist kar si govoru pa groziv po dirki! (razmisl mau)
5.sm se pohvaliv da gre 160kmh (ravnina) in za tem stojim....jst sm za sportinga govoru glede pospeskov ki mi ni kos pa se lahko postavs na glavo....z 15kami priznam da nism kos nobenmu tud koncna brzina ni vec 160kmh
6.svoje projekte dajm gor da folk vid kako iz nic rata nekaj, ce bi caku na nihovo podporo bi ze zdavnih vrgu use stran....SAM JST TO DELAM ZASE IN NE ZA NIH...sm pa ponosn na to kar nardim, sploh pa zato ker nardim use sam
7.s2 si nebom nabavu ampak pol k bom neki cez 23 let si bom pa orng limuzino nabavu kor je audi a6 in podobno (tega k pa pride drug tedn ce bo use po sreci bo pa ostv za hobi)...
8.drugac mi pa lahko use v faco poves ne pa sam prek forumov....
lenivc@ na za primerjavo kako je zgledu avto...in primerji tega pa mojga....
tak je avto zgledu
pol je tak zgledu
zdej bo pa spet drugac....cez kak mesec bo dokoncan
edin problem tega avta je to da v slo nikol ni biv cenen in nikol nebo...ker ga majo usi za drvarnco...doklr v angliji in okol je pa cist druga pesm