4m4t3r je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:Probaj dobit S2 Coupe, nebo ti žal.

sam veš kak je stem..prvo da tega zrihtam..potem pa da dalje vidimo

No saj nisem mislo takoj, pač enkrat...

...jaz mam tud še par avtov "legend" v planu na mojem hofu met, od tapravega urquattrota do 911T
in še kaj in sem tud prepričan, da jih bom enkrat mel ...samo treba pustiti času čas in če je želja res tako velika se lahko vsaka izpolni.
@S|icKeR: hmm, kaj jaz delam? No ja kaj takega pravit je bolj za v pm pisat...
Nemislim zdaj vsega ponatanko opisovat...
Kot prvo, če že nekaj pišem pač hočem biti odkrit in če delam v nemčiji, jebemosunce nebom reko da sem doma,
sploh pa če me že sprašujejo tukaj nekateri in nekaj ugotavljajo...
Kot drugo, sem osebno zgubil občutek in "delati v tujini - nemčija al bliokje" ni za mene, mojo familijo in najožje kolege nič posebnega -
- to pravim zato, ker se še kot otrok spomnim če je kdo delal v Nemčiji da se je čist drugače govorilo o njem "zaslužek sem tja ono tisto..."
Kot tretje lahko izdam tolko da delam pač pri eni od mnogih montažnih firm v SLO in trenutno tukaj v Kolnu montiramo za firmo Siemens
2 Gasturbini in eno Dampfturbino in pa seveda 3 ogromne generatorje ki ženejo te turbine ki dajo skupno moč 800-850MW (Megawattov),
kaj je nekje ista moč kot jo da naša največja Termoelektrarna v SLO - (Šoštanj-HSE).
Da ne povem direktno kaj sem na tem gradbišču, ampak po ovinkih (ker bo spet mel kdo občutek da se ven mečem) :P
... torej moja naloga tukaj je (vsa papirologija, kontakt z Investitorjem) in še marsikaj... na kratko.
Dalje pa si lahko tisti ki to hoče sam misli kaj to pomeni. :P
Naj dodam še kakšno sliko, ko sem si nekaj dni nazaj nabavil še čelado, ki jo bom verjetno kdaj pa kdaj v tem avtu rabil.
No tole itak paše k temi, se pa slučajno gor vidi še nekaj drugega "en - 21 Package od 30 za Tlačne preizkuse"
Nič, evo moja helmika
Za mojo namembnost čist dost dobra in v pravi barvi.
Naj rečem še nekaj, da ni "delati v Nemčiji al tujini" vse, da nebo kdo mislo...moreš kar marsikaj rezkirat in požreti
in pa delaš bistveno več ur na terenu nasplošno, ker poznam par kalibrov doma ki zaslužijo doma podobno ali več
(z razliko od mene da so rojeni pod srečno zvezdo).