Polo1997 je napisal/-a:Če bojo črni kraki moreš obvezno črne luči spredi pa zadi nabavit.
Polo1997 je napisal/-a:Tote so vredi tote mam jaz. Edino kaj je boš mogo predelat malo ono plastiko za lučmi ker so tote bol globoke pa nemoreš normalno žarnice menjat. Jaz sn mogo odbijač masko pa vse spredaj dol pobrat pa luči ven vzet prvič ko sem mogo menjat. Pa konektori mi niso pasali sem mogo zvezat dat na novo skup. Pa pozicijo eno navadno majo še pod dolgimi ki rumeno sveti. to boš še mogo izklopit. drugače pa se splača kupit te. so dobre. če si zainteresiran ti jih lahko zrihtam za 200€ nove (brez papirov). private mi napiši če hočeš.
Polo1997 je napisal/-a:no pa si na 170€. Za totih 30 evrov pa se še jaz nebom jokal ko sn brez službe in brez dnara. Nasploh pa meni osebno se neda preko interneta nekaj naročat pa se zajebavat z tem če se lahko zapeljem 5min do kolega pogledam v revijo pa čez en tedn dvignem.
Lp
Polo1997 je napisal/-a:no pa si na 170€. Za totih 30 evrov pa se še jaz nebom jokal ko sn brez službe in brez dnara. Nasploh pa meni osebno se neda preko interneta nekaj naročat pa se zajebavat z tem če se lahko zapeljem 5min do kolega pogledam v revijo pa čez en tedn dvignem.
Lp
Tomo je napisal/-a:_miha_ to pa še nevem...sem pa skoraj 100% da jih bom vzel na gti srečanju v Avstriji naslednje leto. Dosti ceneje pa še brez poštnineMel sem lani že denar poleg, samo sem bil ravno tak čas gor da so imeli že povečini vse "štante" pospravljene
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov