aljaz123 je napisal/-a:zdravo
Clio RS se pelje več po 3 kolesih kot po 4
http://www.youtube.com/watch?v=tvyVnutjJYA

aljaz123 je napisal/-a:zdravo
Clio RS se pelje več po 3 kolesih kot po 4
Schkorc je napisal/-a:Silvio je napisal/-a:Schkorc je napisal/-a:Silvio je napisal/-a:Spet bo letel
Konkurenca je vedno večja![]()
![]()
. Kak čas se obeta za sAXo-ja?... Da vidim koliko moram šraufati
?
LP, Primož
če boš hitrejši, ti bom dal protest
Velja obratno.... Ej kaj pa, če bo drugi Saxo hitrejši od naju obeh
? Boma skupaj protestirala
?
Drugače bom pa tako kot vedno tudi za tokratni TA iz firbca spremenil podvozje. Mogoče bom pa spet 2 sekundi hitrejši(ali pa 2 sekundi počasnejši- bolj verjetno
), seveda če se mi bo sploh uspelo pripeljati do RLja s takim avtom
.
mloncar je napisal/-a:...
Škorc ima tako ali tako zgoljufan avto![]()
![]()
Nisem jst ti, ki kao ne pozna pravilnika in hoče goljufati s predelanim avtom v serijski klasi, pol se pa še pregovarja, ko ga zašijejo
.
![]()
BTW Prideš v 5ek na RL, ali si na kakšnem rokometu, odbojki,...? Aja, na TA bi lahko s tvojim Cliom vozil v prvem razredu (brez goljufanja)
![]()
.
LP, Primož
Schkorc je napisal/-a:...bi se pa kr Medo-tu pridružilMRC je napisal/-a:Super je blo! Js predlagam da se za drugo leto naredi plan kr na vsake 14 dni TA. Js vzamem kr abonma
Časi tekmovalcev so bili zanimivi. Nekaj jih je bilo pravo presenečenje. Saxo-ja sta me potolkla po celi črti, Dule in Silvio vsa čast (pazita se drugo leto![]()
). Čeprav je več kot pol dneva kazalo, da me ne bosta dohitela, sta v drugi polovici nadoknadila vse in še malo več
, ampak potem je bilo za moje gume prepozno oz. prehladno. Za piko na i me je potem za mišji k. prehitela še tista micka
.
Tako da tokrat se ne morem hvalit. Sicer sem se že mislil pohvalit s tem, da sem odvozil največ krogov, ampak je enako število krogov odvozil tudi moj zasledovalec Devil
.
@Silvio: Kaj zdaj boma protestirala, ko naju je oba tisti drugi Saxo napral? Zgleda, da mu ga je njegova čist predobro "einfahrala" v teh zadnjih dneh
.
Čestitke pa tudi Drmotu, ki mislim da se nam je sedaj že pridružil v tem boju teh "francoskih rogljičkov", čeprav po rezultatih mogoče ne izgleda. Glede na to, da sva imela enake težave s temperaturo gum, mislim da bomo naslednjič, ko bo topleje in bomo imeli enake pogoje zelo blizu.
Pa meni se zdi, da bi ta avto spadal v SM in ne v U.
Aja pa našega Koti-ja - D. Blatnik (tokrat je imel nick dejc- Wuky kje si to najdu?) tudi tokrat ne smem pozabit. Drugo mesto v S razredu s praktično serijskim 1.4 Cliom (samo slick gume in neke kitajske vzmeti
), no saj je že prejšnjič s svojim RSom pokazal da je hiter...
Joj sem skoraj pozabil. Pohvalit moram še Domna (MacAudio oz. nekaj podobnega na forumu), da smo ga uspeli prepričati, da je sprehodil novo Fabio RS (a zdaj je utečena?).
ancl je napisal/-a:no js sm bil pa zj prvič na racelandu in ugotovil da rabim nujno špero na mojem lupotu,pa drugič probat odpeljat na slick gumah,potem pa verjetno izboljšam rezultata ma še kdo kake slikce,al pa video??
![]()
lp
Dobrodošel med tistimi, ki bomo decembra pisali: "Dragi Božiček. Ker sem letos bil zelo zelo priden mi prosim prinesi špero za moj avto. Obljubim, da bom drugo leto še bolj priden in da se bom še bolj trudil izboljšati svoj čas..."...
LP, Primož
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov