S|icKeR je napisal/-a:replike obstajajo?nisem vedu.
SIPI je napisal/-a:Ti mojster!Parkiral si na parkirišče naše firme in to ravno na prostor,kjer jaz parkiram svoje vozilo!Sedaj mi pa napiši ali si videl znak,ki prepoveduje parkiranje tujih vozil na tem parkirišču ali ne?Kam naj pa jaz sedaj parkiram?Pa samo na malico sem skočil
!
S|icKeR je napisal/-a:SIPI je napisal/-a:Ti mojster!Parkiral si na parkirišče naše firme in to ravno na prostor,kjer jaz parkiram svoje vozilo!Sedaj mi pa napiši ali si videl znak,ki prepoveduje parkiranje tujih vozil na tem parkirišču ali ne?Kam naj pa jaz sedaj parkiram?Pa samo na malico sem skočil
!
to mogoče danes na bravničarjevi? se ti globoko opravičujem če sem ti zasedel prostor. smo imeli seminar na porscheju pa ni blo nikjer drugje prostora razen par prostorov tam. se ti šenkrat globoko opravičujem ker sem ti zasedel parkplac. znaka pa res nisem videl pa tut če bi ga bi parkiral ravno tam, ker drugje ni blo placa.
SIPI je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:SIPI je napisal/-a:Ti mojster!Parkiral si na parkirišče naše firme in to ravno na prostor,kjer jaz parkiram svoje vozilo!Sedaj mi pa napiši ali si videl znak,ki prepoveduje parkiranje tujih vozil na tem parkirišču ali ne?Kam naj pa jaz sedaj parkiram?Pa samo na malico sem skočil
!
to mogoče danes na bravničarjevi? se ti globoko opravičujem če sem ti zasedel prostor. smo imeli seminar na porscheju pa ni blo nikjer drugje prostora razen par prostorov tam. se ti šenkrat globoko opravičujem ker sem ti zasedel parkplac. znaka pa res nisem videl pa tut če bi ga bi parkiral ravno tam, ker drugje ni blo placa.
Ja saj to je problem,ker vsa podjetja tam okoli so nekaj super-duper samo za parkplac, ki je osnova za zaposlene ali njihove stranke pa niso poskrbeli!No hvala za tvoj odziv in iskreno opravičilo!
AudiBoy je napisal/-a:splash je napisal/-a:stari je un k mi je felge prodau orng kerlc. je dau za 3 rundepišuka pa dobr bambus je biu čeprov je biu gorenjski...
Kaj te se ni izucilo? :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov