HardGain je napisal/-a:H2 je napisal/-a:v portorožu naj bi bil reventon.. Ve kdo kaj več? Kaka fotka?
če bi bil bolj prepričljiv bi šel malo checkirat, ker ga nisem še videl
HardGain je napisal/-a:H2 je napisal/-a:v portorožu naj bi bil reventon.. Ve kdo kaj več? Kaka fotka?
če bi bil bolj prepričljiv bi šel malo checkirat, ker ga nisem še videl
Shadez je napisal/-a:Obstaja še 9 Roadsterjev + 1 od unih 20 je v muzejuDrugače se pa šušla da nej bi jih okol 100 nardil.
_xzibit_ je napisal/-a:Ko sem imel priliko spoznat sina Horacia Paganija sva se pogovorila prav o Reventònu in o poliki Lamborghinija... Recimo da je kupec komaj narocil in vplatil 1,370,000 USD za Reventòna (640 KM) in, cez nekaj mescev, predstavijo Murciélago LP670-4 SV (670 KM).
Torej:
30 KM vec (640 KM za Revontòn. 670 KM za Murciélago LP670-4 SV)
15 KG manj (1665 kg za Reventòn. 1650 kg Murciélago za LP670-4 SV)
920,000 USD manj (1,370,000 USD za Reventòn. 450,000 USD za Murciélago LP670-4 SV)
itd itd itd![]()
![]()
Dandy je napisal/-a:Ja na konc je bil res kanta,tut zvok je bil že obupn,ampak to so bli cajti,skor vsak vikend smo se s starši odpravl v portorož jst pa mali mulc cel nor da bom diablota gledu v marinu pa sline cedil...Škoda,da ga je tko zanemaril in da so ga preštrihal pol
P.S. Marko a mogoče kej veš kaj je z Lorisovim Enzom,ga še sploh ima,nič ga ni več za videt včasih pa non stop v marini...
_xzibit_ je napisal/-a:Dandy je napisal/-a:Ja na konc je bil res kanta,tut zvok je bil že obupn,ampak to so bli cajti,skor vsak vikend smo se s starši odpravl v portorož jst pa mali mulc cel nor da bom diablota gledu v marinu pa sline cedil...Škoda,da ga je tko zanemaril in da so ga preštrihal pol
P.S. Marko a mogoče kej veš kaj je z Lorisovim Enzom,ga še sploh ima,nič ga ni več za videt včasih pa non stop v marini...
Ko sem se bil na gimnaziji v Portorozu sem se res nagledal Diabla ker je rajko imel hiso mimo gimnazije (pod anteno - na hribu)
Za Enzo si ze dobil odgovor... Zadnjic ko sem ga videl je bilo enih par let nazaj pri Daylightu v Umagu.
Baje da je Rajko prodal Bentleya za Mercedesa S.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov