Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS So feb 27, 2010 10:14 pm

peroRS je napisal/-a:
Sharky90 je napisal/-a:samo tak si mislo?? ali tudi levo pa desno stran zamenjat..ker potem ni več profil V ampak A če me razumeš :o :o

Najbolj kruto je, da folk to dejansko naredi, eni že od novega. :jao:
Kot, da je težko prebrat na gumi "outside".

Če gledaš avto od spredaj, moraš vidit profil v obliki V, če gledaš od zadaj je pa A, to je vsa logika.

pa se smer rotacije je lepo oznacena ;)
Slika

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic So mar 06, 2010 8:47 pm

mropc je napisal/-a:in kaj je narobe s kumho gumami? usi u familiji imamo kumho zimske gume in se noben ne pritožuje. po snegu,po džu in po suhem. brez nobenih zletov iz ceste. pa magar 140 na bognšperk po največje dzju brez problema.

Tole nebo držalo. Sam imam zimske kumho gume, 15 col, 55€/kos. Ni lih cenovno ugodna, napram konkurenci da nebo pomote.
+sneg
+suho

-mokra cesta.

Mokro cesto sem preizkusil, čisto tako neko jutro. Pred mano je bila astra, ki je zelo letela skozi vse ovinke. Ker sem si pač rekel, da vidimo. Astra je lepo spelala moker ovinek (btw imam esp), napram meni je zadnji konec odneslo da sem ga komaj ujel + esp.

Letne imam pa michelin hp 17, so pa slabe v suhem in mokrem.
Na suhem, odnaša, kot da bi bile iz čigumija.
Mokra, kot da bi bil na ledu.
Nekoč sva šla še s sošolcem skozi ovinke, on z svojimi goodyearkami, jaz pa z michelinkami. Mene odnašalo, njega dosti manj.
Pa sta golf in ceed z težo tam tam, da nebo pomote, enako z astro.

Ni brezveze stavek marsikoga, da ne šparat pri gumah. Guma je edini stik s podlago. Noben esp,asr etc itd itd, ti nepomaga, če je guma slaba.

Uporabniški avatar
YugoGTI
Novinec

Kraj: dolenska

Napisal/-a YugoGTI So mar 06, 2010 9:10 pm

Kdo te je pa tolk nategnu da si dal 55 evrov po kosu. Jest sem dal 40 za zimske in sem prav zadovoljen z njimi, meni se obnašajo lepo v vseh vremenskih razmerah. Sprobal sem tud letne gume kumho držijo se zelo dobro ampak obraba je mal huda, pogonski gumi sem znucal v eni sezoni.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So mar 06, 2010 10:26 pm

tisti ki recmo govorite da so kumho dobre gume pa da so federal ok.pa jh ocenjujete da se dobr drzijo....
na podlagi cesa to ocenjujete?a ste mel kdaj ksne 1a gume pa da lahko recete da se dobr drzi?
@gosic: ni vse v gumah.kako se avto drzi ceste je tut zlo odvisno od samega avta...
@ludbe:skoda da nisi se ksn euro dal za gume zravn...
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
danatory
Novinec

Napisal/-a danatory So mar 06, 2010 11:02 pm

Da so pa primacy hp slabe, to pa prvič slišm. Gosic, ceed ni F1.

mropc
Stalni uporabnik

Napisal/-a mropc So mar 06, 2010 11:09 pm

imel sem good year early f1 195/50-15 . držijo po suhem in mokrem

http://www.kumho.si/index.php?module=st ... amen=1AND2

tele imamo usi u familiji za zimske gume.pridejo pa use 4 100-140 evrou(odvisno od velikosti)

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe Ne mar 07, 2010 8:08 am

abbe je napisal/-a:tisti ki recmo govorite da so kumho dobre gume pa da so federal ok.pa jh ocenjujete da se dobr drzijo....
na podlagi cesa to ocenjujete?a ste mel kdaj ksne 1a gume pa da lahko recete da se dobr drzi?
@gosic: ni vse v gumah.kako se avto drzi ceste je tut zlo odvisno od samega avta...

vem, sam se mi je škoda zdel ker itak ne bom več dolg mel tega avta

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Pe mar 12, 2010 4:19 pm

Gosic je napisal/-a:Letne imam pa michelin hp 17, so pa slabe v suhem in mokrem.
Nekoč sva šla še s sošolcem skozi ovinke, on z svojimi goodyearkami, jaz pa z michelinkami. Mene odnašalo, njega dosti manj.

Ni brezveze stavek marsikoga, da ne šparat pri gumah. Guma je edini stik s podlago. Noben esp,asr etc itd itd, ti nepomaga, če je guma slaba.

Sem mel michelinke v isti dimenziji ko ti. Isti model. Pa sem bil z njimi zadovoljen. In lahko komot recem da primejo isto dobro kot goodyear eagle f1 asymmetric. Tako po mokrem in po suhem.
Pa ga ne sparam ravno,...

mropc je napisal/-a:imel sem good year early f1 195/50-15 .

To je kaki novi model? :lol: ;)
Slika

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Pe mar 12, 2010 4:30 pm

ludbe je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:tisti ki recmo govorite da so kumho dobre gume pa da so federal ok.pa jh ocenjujete da se dobr drzijo....

vem, sam se mi je škoda zdel ker itak ne bom več dolg mel tega avta

ko ga boš prodajal mi javi... ;)

lp

Uporabniški avatar
Rey
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Rey Pe mar 12, 2010 5:57 pm

Imel sem Michellin primacy HP (225/45/17) in po mokrem so ble katastrofa. Zdaj imam Kumho Ecsta SPT (225/40/18) in so dosti boljše od Michelink- po mokrem in suhem.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe mar 12, 2010 6:02 pm

Gosic je napisal/-a:
mropc je napisal/-a:in kaj je narobe s kumho gumami? usi u familiji imamo kumho zimske gume in se noben ne pritožuje. po snegu,po džu in po suhem. brez nobenih zletov iz ceste. pa magar 140 na bognšperk po največje dzju brez problema.

Tole nebo držalo. Sam imam zimske kumho gume, 15 col, 55€/kos. Ni lih cenovno ugodna, napram konkurenci da nebo pomote.
+sneg
+suho

-mokra cesta.

Mokro cesto sem preizkusil, čisto tako neko jutro. Pred mano je bila astra, ki je zelo letela skozi vse ovinke. Ker sem si pač rekel, da vidimo. Astra je lepo spelala moker ovinek (btw imam esp), napram meni je zadnji konec odneslo da sem ga komaj ujel + esp.

Letne imam pa michelin hp 17, so pa slabe v suhem in mokrem.

Dva razloga sta, da te je Astra nesla:

1. imaš KIO
2. Preveč šparaš nafto :lol:

Kar se številke ena tiče, sem 100%, ker imam izkušnje z obema pa Astra poje KIO za zajtrk, čeprav ni nč posebnega lega Astre
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Pe mar 12, 2010 6:28 pm

Rey je napisal/-a:

Imel sem Michellin primacy HP (225/45/17) in po mokrem so ble katastrofa. Zdaj imam Kumho Ecsta SPT (225/40/18) in so dosti boljše od Michelink- po mokrem in suhem.

no tole je lepo napisa.pac poves da so bolse v primrjavi s temi in temi.ne pa da folk pise da dobr drzijo pa oh in sploh.po pa kontaj na podlagi cesa on daje take ocene.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Napisal/-a ludbe Pe mar 12, 2010 7:15 pm

Po prebiranju tujih forumov me je začelo skrbet da bom mogu spredej dat valjčkat blatnike, če bom hotu avto kej bolj spustit. Kje to delajo pa kakšna je cena?

abbe je napisal/-a:
Rey je napisal/-a:

no tole je lepo napisa.pac poves da so bolse v primrjavi s temi in temi.ne pa da folk pise da dobr drzijo pa oh in sploh.po pa kontaj na podlagi cesa on daje take ocene.

Men so na prejšnjem avtu dobro služile, ne trdim pa da so oh in sploh :D

lp

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Pe mar 12, 2010 7:28 pm

ludbe je napisal/-a:Po prebiranju tujih forumov me je začelo skrbet da bom mogu spredej dat valjčkat blatnike, če bom hotu avto kej bolj spustit. Kje to delajo pa kakšna je cena?

lp

pri a3m u lj to delajo.
sam nevem kako bos poj pritrdil kolotek..
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Napisal/-a ludbe Ne mar 28, 2010 5:13 pm

ewo platišča so gor, slike so slabe, pridejo boljše. Drugače se je ta teden menjalo podvozje(od Slickerjeve ibize),lamelo(karbonsko), košaro, potisni ležaj in vztrajnik(SACHS mater je drag), in še ena malenkost LED rikverc luč, moram še poslikat
http://www4.slikomat.com/10/0328/5je-Img597.jpg
Slika
Slika
Zadnjič spremenil ludbe, dne Ne mar 28, 2010 5:27 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
bk206
Novinec

Kraj: koroška

Napisal/-a bk206 Ne mar 28, 2010 5:21 pm

men je všeč ! hudo zgleda 8)

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Ne mar 28, 2010 5:36 pm

Super izgledajo feltne :tomidelej:

LP

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak Ne mar 28, 2010 6:34 pm

Zadel si v nulo.
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne mar 28, 2010 7:55 pm

Tebe sem pa v sredo zutri v trzinu vidu (tm, k "zbijajo" cesto :lol: :lol: )

Drgač pa dobr zgleda. :D
Slika

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Ne mar 28, 2010 8:08 pm

Felne so super ;) :lol:
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov