pskoda je napisal/-a:BBS je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:Na teh nebom vido morem gume zdaj kupit nove prvo. Zdaj pa je dimenzija
195 45 16 najbolj butasta
195 50 16 nevem če gre gor
205 45 16 pa tud nevem če gre da ne čoha nikjer, ker jo dobim malce ceneje.
Kaj je narobe s ''195 45 16''?
dejcc je napisal/-a:Prvi razlog je da čutim vsako luknjico na cesti pa mi posledično vedno vrže pomfri iz mcdonaldsa po avtu, drugo je da je najdražja dimenzija od teh in da jo je povsod treba čakat po 1 teden. Najbolj pa me moti to da guma ne absorbira nič kinetične energije ampak gre vse direkt na podvozje.
Dosti boljše so ble na puntotu 195 50 15 in če nebi smešno zgledala 15 col feltna na avtu bi jo dal gor sigurno.
?
To mi je najlepše ko mi daš pol link do trgovine z gumami, gume ne kupujem v trgovini ampak od uvoznika ker jih prepogosto menjam da bi v trgovini kupoval. Dobim nove samo da so starejši letnik. Dot 08 ali 09 za 120€ vse 4 če so normalna dimenzija samo 195 45 16 pa nima nikol, pred 3 tedni sem dobil 2 gumi ampak jih že ni več (continental sport contact se mi zdi morem pogledat).
Samo je treba vedet da so bli stabilizatorji hin pa rok e pa most da je zato požiralo. Zato bom zdaj dal ene z čisto celim profilom da uredim to z optiko
Danes sem doma našo še ene x-ray žarnice 100W H1 pa dal v meglenke...Ubijalsko po mokri ceseti. Če kdo ve kje se dobi rumene meglenke (žarnice h1) se priporočam, pa za razumno ceno ker 50€ nedam zanje.