darkdog24 je napisal/-a::D spet nazaj.Neki novga od mene.Jebat ga je treba pač delat.
Zgornji sliki prikazujeta zgornji del armaturke oblečen na novo v belo usnje.Pred približno 30 min pa sem še spreoblekel predal za rokavice.Ker nisem mogel spat,sem šel v garažo in malo delal.![]()
lp
darkdog24 je napisal/-a:golf_c zgornji del armaturke je iz belega skaja.Belega usnja nisem nikjer mogu najt,oziroma bi ga moral uzet najmanj 35m(celo balo iz uvoza)da bi mi naročili.Tok dnarja pa nimam nažalost![]()
Zgornji del armaturke mi je prevleku en starejši gospod,ki je tapetnik.Armaturka je iz 5 delov in je po robovih šivana.Na sliki se neveidi dobro,mislim da je v živo mnogo lepše,druge dele armaturke in skratka celega auta pa sem sam preoblačil,ker ni to zajebano.Armaturka je bla kr trn v peti mojstru.Ampak jo je naredu z odliko.
Za konkurenco pa komi čakam ker ti privoščim iz vsega srca da porihtaš Cliota kot si mi govoru.Pol boma pa mal kruzala po Celju
darkdog24 je napisal/-a:Kako bom potem odpiral prtlažnik?ni mi jsano kako se to nardi?A moram kupit kak elektro motor al kak posebn kit?Ideje?
golf_c je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:Kako bom potem odpiral prtlažnik?ni mi jsano kako se to nardi?A moram kupit kak elektro motor al kak posebn kit?Ideje?
čist enostavn ....brez motorčkov pa to....ti sam klučavnco dol flikn pa od enga avta mehanizm pober ven k ma na zajlo odpiranje prtljažnika.....ne vem ker avto to ma ...ma jih pa dost....tko da pride ročka za odpiranje spodaj pri sedežu...tko če v avtu sediš na tvoji desni.....tko sm js meu na vw gti dvojki....ne vem no...to je moj predlog!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov