evo se nekej slikc nekej malga mal reklame ceprov nimam nic od njih lep parkirplac majo no tkole zdej zgleda volan, ko sem ga malo spucal zadnji pomladni soncni zarki
pa se malo manj soncka se mejckn neonk
pa se cista tema pa mal gozda kot bi bila jesen no pa se zadnja pridobitev:
prizgano:
drug kot prizgano:
ugasnjeno podoben kot
slike sem mal zmanjsal...saj jih je kar nekaj no sej zdej pa ne bo kaj vec slikat...se kaksna izvirna dnevna ali nocna fotka bo kdaj uletela...no saj konec koncev je to le galerija nasih vozil lp
Živji.Tale tvoj Twingo je pa komad hud. Zunanjost je zelo lepo poštimana tko kot tudi notranjost uglavnem je avto z okusom predelan.Pohvalno in velik srečnoh kilometrov
urbn je napisal/-a:Živji.Tale tvoj Twingo je pa komad hud. Zunanjost je zelo lepo poštimana tko kot tudi notranjost uglavnem je avto z okusom predelan.Pohvalno in velik srečnoh kilometrov
tnx je spet nekdo odkril mojo temo...ja ce lahko recemo predelan...pac meni je tako vsec ja hehe in to je vazno...lepo je pa tudi, da je se komu lp
no pa je twingo dozivel eno notranjo preobrazbo ker so slike pravkar narejene so pac nocne
tolk za enkrat...no pa se zadnjo klop mormo zrihtat material je pa mikrofibra in umetno usnje (boljse kvalitete, kot imajo bmw-ji itd...bolj trpezno in prav za avto umetno usnje)
lp
od swifta sedeži so, an? sam jz bi dau tist sredinski del preoblečt v barvo armaturke in bi biu res lep pol. k tale barva ne pae k nimaš nč take barve v notranjosti.