Eh felne na rob pa spet ne pasejo na vsak avto. Kaj zaj je en zacel rob rob pa <bomo vsi na avte tiscali rob al kaj. Ne mres met ferari havbe pa m3 speglov pol pa gor nataknes felne na rob.
Če se gremo neko cleananje pol druge ni, ko pa da ene na rob pokneš gor... Havba pride menjana, zadaj je cleanan, tak da jaz bi šov nam na German varjanto... Seveda pa tud z enimi jakimi 17" nebi velik falil...
Model s tem badlookom in režami si ga posral na celi črti, daj original havbo nazaj bo lepše! Odloči se ali boš delal clean style ali pa ne! Ker tole zdaj je nikakvo!
no še jaz enx napišem,že dolgo časa ni blo omenjeno.da tip ima drugo haubo v fazi predelave(bad look pa zračnik pošvasan pa spredi znakec pa šprice od brisalca tak da bo res clean) to haubo pa ma zaj za silo gor(ne more se brez haube vozit)
DamjanV je napisal/-a:Model s tem badlookom in režami si ga posral na celi črti, daj original havbo nazaj bo lepše! Odloči se ali boš delal clean style ali pa ne! Ker tole zdaj je nikakvo!
DamjanV je napisal/-a:Model s tem badlookom in režami si ga posral na celi črti, daj original havbo nazaj bo lepše! Odloči se ali boš delal clean style ali pa ne! Ker tole zdaj je nikakvo!
Mu res to nč ne sveti Js ko sem delal bad look sem avto postav 1 meter od stene in sem luči prekril daleč dol,pol pa em dvigval tako da se celi snop odkril da ni nič več prekrivalo,pol sem pa še mal višje dal kak 1 cm za rezervo,tak d men nimajo kj jebat za homo,pa še svetilnost se nmore nč poslabšat
Tale ima lepo spelan bad look,nekaj takega bom js nardil No pustmo zaj haubo pa odbijače,ko še nbom zdle kr nabavlo,taprvo so feltne zdle pa konzola za dokončat No napol končana je že tukaj,malo še manjka,napol pa je e vsaj končana
Zadnjič spremenil Black_Racer®, dne So okt 27, 2007 6:04 pm, skupaj popravljeno 1 krat.