Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga To mar 06, 2007 2:48 pm

evo super da si se oglaso :D :D

lepo gre naprej..... :twisted: , čelada zmaga !! 8)

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo To mar 06, 2007 3:10 pm

dejan ti si freak! And i like it :)

8) 8) 8)

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To mar 06, 2007 3:27 pm

Tomo je napisal/-a:dejan ti si freak! And i like it :)

8) 8) 8)

you sound so gay :vc
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 To mar 06, 2007 6:40 pm

@S|icKeR & gregga: Danke šn :lol: za vzpodbudne besede na pm.

@Tomo: Hehe, ja res mi fali par kol. :P ...Pa še več mi jih bo, vedno več! :D

@croma_ded: :P si fasal verjetno malo od pospeškov Janija z Q4 al? :D Btw. dober podpis!

@Spyker: Hvala lepa! Lepo je videt kako te ljudje podpirajo!

Hvala vsem!!! :)=(: You're the :tomidelej:
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry To mar 06, 2007 8:08 pm

Jooooj dejan! :lol:

Gledam tistele bate ki so že na sliki trdi ko kamen( čist fajni bi bli za okras na mizi, ampak naj kar 100oktanc tolče po njih:) ), pa olajšan vztrajnik, pa...

Komi čakam da tole vidm, upam da kdaj tut v živo. Zmer bl ko gledam filmčke(tistle od Hakota je nor), zmer bl vidm potencial tega motorja. Števci pri predelanih S2jih so zmer nekako ''mejhni''. Najprej je tam ene 80, pol pa že kr 160,260 in se ustav ponavad na konc. NORO.

Torej le govorimo okoli 600 ha? :shock:
Slika

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Sr mar 07, 2007 10:32 am

Mick Jerry je napisal/-a:Jooooj dejan! :lol:

Gledam tistele bate ki so že na sliki trdi ko kamen( čist fajni bi bli za okras na mizi, ampak naj kar 100oktanc tolče po njih:) ), pa olajšan vztrajnik, pa...

Komi čakam da tole vidm, upam da kdaj tut v živo. Zmer bl ko gledam filmčke(tistle od Hakota je nor), zmer bl vidm potencial tega motorja. Števci pri predelanih S2jih so zmer nekako ''mejhni''. Najprej je tam ene 80, pol pa že kr 160,260 in se ustav ponavad na konc. NORO.

Torej le govorimo okoli 600 ha? :shock:

Hehe. Upaš, da boš kdaj v živo videl? :lol: Za tebe kr si pravi fan "teh avtov" in navdušenec ter fasciniran - kolko opažam, podobno kot jaz :EE ...bo prišla tudi testna vožnja v poštev, seveda ko in "če" bo zadeva na cesti. :P Zdaj sem reko! :con
Pod "če" bo na cesti pa mislim samo v primeru višje sile... ala (da se meni prej kaj zgodi), ker drugače valda da BO na cesti! :yum
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr mar 07, 2007 11:28 am

jaoooo pa kaj ti delas tu iz avta pa to ne mores verjet.

Daj nea se zabavaj, letos ima da je na cesti to!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Sr mar 07, 2007 12:46 pm

Hehe :vc
Tako, pa se že vozimo. :EE

btw. delam skor nekaj takega ko ti, samo da ti na zunanjosti jaz pa notranjosti. :P

še nekaj, sem prej pozabo napisat... Da mi je ravno tale Hako ki ga je @Mick_J omenjal poslal svetovna filmčka na mail ko tekmuje proti ful tunani Supri na AC od 80 - 270 katera ma 800rwhp+ saj ma T88H turbino! :twisted: Drugi filmček pa je Hakotov S2 vs. Kawasaki ZX12R na AC od iste hitrosti! :D

Klljub tem strupom se Hakotov S2 presenetljivo dobro odreže! 8) Čakam na privolitev Hakota, da lahko filmčke še drugim pokažem. :pivo
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Ne apr 22, 2007 1:09 pm

Je kej novega? Si dobo mogoč Hakota dovoljene?
Malo se javi v tej temi pa napiši kak stojijo kej stvari okol avta, kr je že tišina kr dolgo....
LP Rok

grda
Nov uporabnik

Deli

Napisal/-a grda To maj 08, 2007 4:24 pm

Pozdravljen!
Enkrat sem ti že pisal in zanima me če slučajno veš kje bi lahko dobil rezervne dele za S2 coupe? Hvala :D

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Re: Deli

Napisal/-a greddy Sr maj 09, 2007 7:54 am

grda je napisal/-a:Pozdravljen!
Enkrat sem ti že pisal in zanima me če slučajno veš kje bi lahko dobil rezervne dele za S2 coupe? Hvala :D

Kaj rabis?Jaz imam dosti te robe...

Uporabniški avatar
sky88
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a sky88 Sr jul 11, 2007 1:52 pm

Komaj cakam,da ga vidim na kaksnem srecanju ali drag raceu,kdaj pa bos prisel na kaksno srecanje?LP
1996 Honda Civic EJ9...bivša
1996 Honda Civic EK4...bivša
1999 Honda Civic EJ9...bivša
2003 Audi A4 B6 Avant...daily driven
1997 Honda Civic EK4...track driven

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Napisal/-a gregga Če jul 12, 2007 12:53 am

elou dejan, kaj novega ????

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Ne avg 05, 2007 7:31 am

Pozdravljeni.

Gen|uS je napisal/-a:Je kej novega? Si dobo mogoč Hakota dovoljene?
Malo se javi v tej temi pa napiši kak stojijo kej stvari okol avta, kr je že tišina kr dolgo....

&

gregga je napisal/-a:elou dejan, kaj novega ????

Ne nisem dobo dovoljenja, saj če bi silil bi lahko, ampak on mi je reko da ima on itak svojo homepage in jih bo itak tja naložo... pa sem pogledal in jih ni za videt. :roll:

Žal sem bil v zadnje pol leta oz. več tako službeno kot privat zelo zaposlen, tako da se je najdlo žal (pre)malo časa za projekt, ampak se je počasi nekaj dogajalo...

grda je napisal/-a:Pozdravljen!

Res je, pisal si mi PM in me spraševal če je S2 izrecno samo Quattro in Turbo in na tole sem ti odgovoril. Zdaj se mi rezervni deli že nabirajo počasi, tako da če kaj rabiš mi samo PM napiši pa ti bom javil če imam. :)

sky88 je napisal/-a:Komaj cakam,da ga vidim na kaksnem srecanju ali drag raceu,kdaj pa bos prisel na kaksno srecanje?LP

Ja kot sem že zgoraj namignil je bilo bolj malo časa, tako da avta še nekaj časa ne bo na kakšnem srečanju za videt in na dirki. Takšen projekt (in to ve vsak ki je bil kdaj oz. je v tem) ni tako enostavno izpeljat! :oops:

Sedaj v zadnjem mesecu ko sem imel malenkost več časa sem se posvetil notranjosti. Ven je šlo vse kar je odveč, tudi izolacijo sem celotno ven sčohal iz avta :nae , in celotno notranjost spoliral, šel več slojev z Ferrosanom preko, da sem dobil pravo podlago, na to pa sem zaščitil cel avto z body-jem (kubit) - tanki sloj.
Trenutno je ostal noter le strop, armaturka in tapete na vratih, ostalo pa sem vrgel ven.

Nabavil sem ene res solidne sedeže - SPARCO PRO 2000, priredil nosilce in jih zavaril v avto (sedeži so med samo vožnjo res BOMBASTIČNI), ker si vlit z njimi in v ovinku "v hitrih ovinkih" ne mrdneš - maš občutek niti za milimeter. :EE
Zadaj pa sem še med amortizerja fliknil eno INOX cev noter za ojačitev.

Tako to je to zaenkrat, bom pa še danes kakšno sliko naredil in prilimal - če ne prej zvečer.

Lp
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Ne avg 05, 2007 9:03 am

Lepo je brat, da projekt napreduje...
Čim prej kake slike ;)
BMW E46

Uporabniški avatar
robek
Novinec

Napisal/-a robek Ne avg 05, 2007 10:31 am

leoCar je napisal/-a:Lepo je brat, da projekt napreduje...
Čim prej kake slike ;)

pa kaksen posnetek tud ;)

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ArminLegenda Ne avg 05, 2007 12:27 pm

Sproti vgrajuješ robo al čaka na vse željene dele? Prosil bi te še če lahko poveš koliko približno pride ena Sparcova školjka, magari na PM ... Mimogrede, želim ti velik sreče pri projektu. LP

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne avg 05, 2007 12:50 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:Res je, pisal si mi PM in me spraševal če je S2 izrecno samo Quattro in Turbo in na tole sem ti odgovoril.

nep to si meni pisal...ko sem ti prosil da pogledas v prometno kaj ti tocno pise....ker sem imel ogledano s2ko pa mi par stvari ni stimalo ;)
Slika

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Ne avg 05, 2007 1:23 pm

AudiRSboy je napisal/-a:
Dejan_S2 je napisal/-a:Res je, pisal si mi PM in me spraševal če je S2 izrecno samo Quattro in Turbo in na tole sem ti odgovoril.

nep to si meni pisal...ko sem ti prosil da pogledas v prometno kaj ti tocno pise....ker sem imel ogledano s2ko pa mi par stvari ni stimalo ;)

Nep, tudi on me je to spraševal - sem preveril včeraj. ;)

@ArminLegenda: robo delno vgrajujem, kako pač je... sedaj čakam na predelavo glave... ampak se še nisem čisto odločil kake ventile naj dam noter "nove serijske ali kake večje nove"... :oops:

No takšni sedeži kot so moji SPARCO PRO 2000 s FIA homologacijo ki velja še 5 let "pri mojih od Marca 2007" niso ravno poceni in te lahko pride komad nekje na 500eur. Moreš pa vedet da si noter res ulit in pa da je sedež lažji od 7kg - malo razlika glede na serijskega mojega ki ima 21,6kg. :lol:

Slika

Če pa se res zanimaš za nakup takih sedežev pa lahko na PM in vprašam prijatelja...
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Napisal/-a gregga Po avg 06, 2007 9:35 pm

ejga dedca...lepo da si se javo mal....lepo da napredujes !!! 8)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov