lepo gre naprej.....

Mick Jerry je napisal/-a:Jooooj dejan!![]()
Gledam tistele bate ki so že na sliki trdi ko kamen( čist fajni bi bli za okras na mizi, ampak naj kar 100oktanc tolče po njih:) ), pa olajšan vztrajnik, pa...
Komi čakam da tole vidm, upam da kdaj tut v živo. Zmer bl ko gledam filmčke(tistle od Hakota je nor), zmer bl vidm potencial tega motorja. Števci pri predelanih S2jih so zmer nekako ''mejhni''. Najprej je tam ene 80, pol pa že kr 160,260 in se ustav ponavad na konc. NORO.
Torej le govorimo okoli 600 ha?
Gen|uS je napisal/-a:Je kej novega? Si dobo mogoč Hakota dovoljene?
Malo se javi v tej temi pa napiši kak stojijo kej stvari okol avta, kr je že tišina kr dolgo....
gregga je napisal/-a:elou dejan, kaj novega ????
grda je napisal/-a:Pozdravljen!
Enkrat sem ti že pisal in zanima me če slučajno veš kje bi lahko dobil rezervne dele za S2 coupe? Hvala
sky88 je napisal/-a:Komaj cakam,da ga vidim na kaksnem srecanju ali drag raceu,kdaj pa bos prisel na kaksno srecanje?LP
AudiRSboy je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:Res je, pisal si mi PM in me spraševal če je S2 izrecno samo Quattro in Turbo in na tole sem ti odgovoril.
nep to si meni pisal...ko sem ti prosil da pogledas v prometno kaj ti tocno pise....ker sem imel ogledano s2ko pa mi par stvari ni stimalo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov