no, kar se varnosti tiče, mal boljš je že (tistim, ko odklenejo avto, si jim kr dost otežil), sam je pa večja verjetnost, da ti šipo zbije in odpre z notranjo kljuko.
IcEm4n je napisal/-a:no, kar se varnosti tiče, mal boljš je že (tistim, ko odklenejo avto, si jim kr dost otežil), sam je pa večja verjetnost, da ti šipo zbije in odpre z notranjo kljuko.
ja sam ce sipo razbije poj alarm zacne piskat.
fora da sm su u to je ta da se mi zdi tko naumn to da ce zabijes sraufnciger v kljucavnco pa odklenes se alarm izklopi.to lah poj vsak udre v avto brez tezav.zdj ne more.ce pa v prtlaznik uloms al pa z pravim kljucom odklenes pa zacne alarm piskat.
da nem nove teme odpiro me neke zanima dedek ma mercedes c letnik 1995 z dalinskim zaklepanjem zej me pa zanima kak je to mogoče da zakleneš avto z dalincem pustiš šipe odprte pol pa odpreš če vete kak mislim pa ga nereš z klučom vžgat aja pa če držiš par sekund na dalinci se šipe avtomatsko zaprejo
@xardas212: pisi bolj razumljivo ne samo v besednem smislu tudi v slogovnem
kaj bi ti rad sploh zvedel?... to da se sipe zaprejo ce drzis na daljincu gumb mi je jasno
in tudi sam imam tako ...tudi sibedah se mi zapre itd
MacTron je napisal/-a:@xardas212: pisi bolj razumljivo ne samo v besednem smislu tudi v slogovnem kaj bi ti rad sploh zvedel?... to da se sipe zaprejo ce drzis na daljincu gumb mi je jasno in tudi sam imam tako ...tudi sibedah se mi zapre itd
Tole zapiranje šip z dalinjcem je menda možno uštimat tudi na novejših Golfih IV, ki imajo novejši tip komfortne elektronike. Neki je treba z vag-comom preprogramirati. Navodila so pa nekje na internetu, samo sem pozabil kje.
ja odyssey(uporabnik na vw forum)je napisal postopek na vw forumu. pa da se tud uštimat če daš centralno ki ima "izhodni" signal(upam da sem se prav izrazil) za zapiranje šip. zdj ne vem kok točno s(sekund) je to. rečmo da je 15.
zj pa mene zanima(zato sm MacTrona uprašu ker avto ma, z namenom da ga uprašam naslednje v primeru da ne bi imel to že serisjko)...če recim imaš tako naštimano in pač prtisneš gumbek in se šipe zaprejo in je recimo signal 15s šipe se pa zaprejo že v 7s. a to pol škoduje motorčkom? kako se ta zadeva pol uštima? tle rabim mal razsvetlitve ops:
MANDZO je napisal/-a:@Abbe a mas se kj predelav v planu?
ah predelave so skos u planu.sam je tak letni cas da nekak mi ne gre vse po nacrtih.tko da sm se zdj mau u avtoakustiko odlocu it(cez zimo)po pa naprej na zunanjosti stimat.ful bi rd strut bar dau pa ga nkedr ne dobim.