.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:"WRC look ogledala"...A se zgleduješ po tem, ko ga maš v avatarju, ker se mi zdi da jih ma tud tale polo gor (majhna slika, ne vidim točno)...
Jst sem mel na posoji taka wrc look ogledala...Ko so bla gor je zgledala Xsara, ko pes z obrezanimi uhi...Full slabo je blo videt skoz, pa tud sam ročno nastavljive so ble...
Ko sem dal nazaj original gor sem mislu, da sem dal ogledalo...
Sej boš vidu kako bo pašalo, sam po mojem je vseeno lepše original, pa tud kot je edn omenil se ne bo "ulilo" kot original, bo bolj izbočen nastavek...
Če bodo lučke črne in pa če maš stebričke ob vrat v črni barvi (da zgleda kot celota s temnitvijo) bi jaz pustil črne, čene v barvo avta...
Tomo je napisal/-a:Qurc če mi ne bodo všeč jih še vedno lahko zamenjam (v tem primeru bi vzel od novejšega polota sepravi 6n2) Ampak nekak se mi zdi da so v stilu z celotno predelavo avta. Sem pa drugače zdajle montiral 2uri ker je bilo potrebno uporabit originalne nosilce!Ampak ok..."was nich passt wird passend gemacht"
![]()
![]()
Sem pa v dilemi glede barve, ker se mi zdi da če dam spredaj black angel eyes bo že preveč črnine (+mrežica v mali in veliki odprtini, grill.) Ampak zaenkrat bom res pustil črno pa se še kasneje lahko barva če bo že želja po tem
y3rn3y je napisal/-a:če se greš clean jih obvezno pokitaj da ne bo adapter posebej, ker zgleda češko![]()
al pa originalne odrež pa not prestav (js sm svoje tk naredu pa zgleda full dobr)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost