gaši je napisal/-a:Vsi ste ga že vidli samo jaz še ne..šment
eni smo še svojga lipicanca slikali poleg tega mustanga

RpDany je napisal/-a:jaz sem zadnic ga vido oz bil za njim v selnici ko je pumpo gume.
Je lasntik gledo lepo okol ce ga kdo gleda z njegovo mrcino.
_Pancho_ je napisal/-a:Eni kupujejo avte zato, ker jih potrebujejo, drugi, da z njimi uživajo in tretji, da z njimi izstopajo.
Goos, malo si me razočaral s tem zadnjim postom, sicer verjamem, da ti je tvoj avto zelo všeč in da je poleg vsega še "promocijsko" vozilo, ampak vseeno mi tole zadnje razmišljanje ni všeč.
jay je napisal/-a:vi sploh nevete, kak mene gledajo... ko se pripeljem z twingotom čez mesto![]()
2x15" in 5kW dela svoje
se lahko skrije rustang
GOOS je napisal/-a:
Kukec... ha ha ... tolko DB jaz spravim iz svojih "sidepipes" kot ti iz 2x15 in 5kWhechec..
primozek68 je napisal/-a:konc koncev, a ni vseen. On bo reku: ja sm bil., in ti boš rek: aha, okej. IN..........Kaj zdej?
GOOS je napisal/-a:Di4b|o^ je napisal/-a:Sem te videl pred kakšnim tednom ali več pri modni hiši v Mariboru. Sem ti "križal" pot čez prehod z punco.. Fantje kateri so jedli pred Pando,so kar pozabili "žvekat"HE HE ... malo pred tem sem se peljal po ptujski... z mano na semaforju stoji motorist z R1. .. prva, druga, tretja... 90mph... motorist ob boku
ni mogel naprej..
Pri semaforju stece kratka debata in se je samo smejal od navdusenja nad zvokom in pospeskov avta.
Kar opazam in kar mi je zanimivo, da dosti motoristov ki se peljejo mimo imajo dvignjene palce in kazejo znake nadusenja.
PG
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost