Vasc0 je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Dobro saj manjka jim lih nič ne, vendar sem pa vseeno spoznal da na bmw bolj kot ne, pašejo samo original stvari, ali pa vsaj kar se da podobne, ne pa neke čisto drugačne verzije kot so tudi moje trenutne prednje luči. Malo sem se zašil takrat ko sem jih kupoval, šel sem v A3M, rekel naročil bi angel eyes luči za bmw e46 in so mi pokazali te, drugih se mi zdi da niso imeli, meni se pa takrat ni niti malo sanjalo da bi še kje drugje lahko to iskal in sem naročil prve katere sem videl. Šele potem sem spoznal, ko so mi v temi nalepili slike veliko lepših angel eyes luči, da bi lahko našel lepše.
Tako da res raje počakaj, da boš videl kjerkoli kako realno izgledajo na avtu pa potem premisli in se odloči.
LP
no, pri a3m jaz glih nebi kupovaldrugače pa stvar okusa a ne
ponoči s pozicijo pomojem kr lepo zgledajo
jaz sem na prejšni model kupil devil eyes pa sem bil prav zadovoljen, nimam kaj rečt, zdaj ko sem pa za tega zasledil te luči pa mi kr ne grejo z glave ker so mi zlo všeč pa še linija se mi dopade
no, saj bom vido kak bo... zadnje bom definitivno naročil led:
A4_SLINE je napisal/-a:
Ja sem ih že prodal, ker mi krom v zgornji polovici luči nekako ni "sedel" na avto, edino če bi ih potemnil bi bilo boljše.
Ja avto je v originalnem stanju -Sline, edino platišča se menjajo vsako sezono
A4_SLINE je napisal/-a:torej maš sprednji odbijač tudi s line
lepo![]()
kakšne luči maš pa zdaj zadaj? enake sm s temnim steklom na vrhu?
Ja odbijač je s line, luči imam pa original, nekako še najboljše " sedejo " na avto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov