Na notranjih dveh lečah pa je led dioda na h7 podnožju.
BoneS, da. Pranje imam originalno že skoz na avtu.

Courage™ je napisal/-a:Smesno, kako je vecina prvo "proti" xenonu, ces, kaj mi pa bo, ko pa ga enkrat sprobas in si ga lastis pa vec ne gres nikoli iz njegaKinda like iphone
Courage™ je napisal/-a:Smesno, kako je vecina prvo "proti" xenonu, ces, kaj mi pa bo, ko pa ga enkrat sprobas in si ga lastis pa vec ne gres nikoli iz njegaKinda like iphone
R 34 GT-R je napisal/-a:
on: ko si potegnu črto, kak je stroškovni vidik takega projekta?
Nixxon je napisal/-a:To je prou original za ta avto, ali si kaj skombiniral?
Yagi-san je napisal/-a:Custom izvedba izpod rok ElGata: 2 original žarometa, 4 bi-xenon leče z AE, 2 xenon žarnici, 2 LED H7 diodi, 2 slim balasta.....
peroRS je napisal/-a:Yagi-san je napisal/-a:Custom izvedba izpod rok ElGata: 2 original žarometa, 4 bi-xenon leče z AE, 2 xenon žarnici, 2 LED H7 diodi, 2 slim balasta.....
Pa to je že cel projekt![]()
Še kakšna slika je zaželjena
MyWay! je napisal/-a:Super si tole uštimal!
B|ind je napisal/-a:Kolega je imel xenon na svoji GT s srebrnim ozadjem in se mi tole črno bolj dopade - vsaj na mojem avtu na modri barvi. Na kakšni drugi barvi se vrjetno nebi tako dobro ujelo (srebrna,...)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov