Tattoo- je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Luči se pri višjih hitrostih malenkost dvignejo. Malo morate še nastavitve pogledat
Hvala za "nasvet", ampak vseeno ne biti tak smartass, ker jaz pač nisem govoril o tem!![]()
LED žarometi pri Leonu niso dinamično prilagodljivi in pri višjih hitrostih (nad cca. 60 km/h) ne sledijo pomiku volana ter tako ne osvetlijo notranje strani ovinka! Leon ima samo t.i. statične smerno prilagodljive žaromete, ki pri nižjih (mestnih) hitrostih osvetlijo notranjo stran ovinka s pomočjo prižiganja meglenk. To kar si pa ti nalepil je pa funkcija, da se na avtocesti samo nekoliko dvigne oziroma podaljša snop žarometov!
Ja luči pri leonu se prilagajajo samo po višini. Punca ima tiguana z biksenonom in ima adaprtivne luči pa čeprav se luči prilagajajo na pozicijo volana ji še zmeraj v ovinek prižge meglenka. Po avtocesti se ne zgodi nič oz tudi če pada dež jih ne dvigne oz spusti.
Meni je led zelo všeč, lepo sveti in ga imam raje kot ksenon samo me pa malo moti, ker ne vem kaj bo čez 4,5,6let
ps.: mi je pa pri led zelo všeč, ko daš dolge in se komplet snop dvigne