maniaxxx je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:Zanimiv avtek. Kar me moti na teh škodah je to, da nimajo zadaj diskov. Srečno vožnjo
Zakaj bi jih pa imele?
Ce ne druga vsaj zarad izgleda

maniaxxx je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:Zanimiv avtek. Kar me moti na teh škodah je to, da nimajo zadaj diskov. Srečno vožnjo
Zakaj bi jih pa imele?
matejxx je napisal/-a:matejxx je napisal/-a:Na kakšen način si se pa odločil, da si kupil Citigo? Mislim, ali si kaj primerjal ostala dva malčka iz VAG grupe (up!, Mii). Si kaj primerjal vožnjo med njimi? Kako je z ceno?
Še vedno, pa nisi odgovoril na to vprašanje. Zakaj Citingo?
matejxx je napisal/-a:matejxx je napisal/-a:Na kakšen način si se pa odločil, da si kupil Citigo? Mislim, ali si kaj primerjal ostala dva malčka iz VAG grupe (up!, Mii). Si kaj primerjal vožnjo med njimi? Kako je z ceno?
Še vedno, pa nisi odgovoril na to vprašanje. Zakaj Citingo?
Kupili smo ga predvsem zaradi ugodne ponudbe (HUDOBRO financiranje), ker smo se zmenili za pošteno ceno (11.000€, s tem da so zavesice, gumi tepihe, korito prtljažnika in celoten komplet zimskih gum s platišči in pokrovi vred podarili) in ker je tudi zavarovan na Porsche (permamentno kasko)
martin94 je napisal/-a:Glede glasnoti pri AC hitrostih še ne vem, ker še ni šel tako hitro, ga rabim najprej malo utečt, glede skakanja pa je bolj uglajen kot iX20, čeprav ima bistveno manjšo medosno razdaljoOctavia je pa itak v drugi ligi
![]()
Gosic je napisal/-a:martin94 je napisal/-a:Glede glasnoti pri AC hitrostih še ne vem, ker še ni šel tako hitro, ga rabim najprej malo utečt, glede skakanja pa je bolj uglajen kot iX20, čeprav ima bistveno manjšo medosno razdaljoOctavia je pa itak v drugi ligi
![]()
Tole pa skoraj ne verjamem.
yashica je napisal/-a:Sem bil pa sam presenečen, da je pri avtocestnih hitrostih mali Hyundai i10 za odtenek tišji od VW Up!-a.
yashica je napisal/-a:martin94: Naj ti dobro služi
ddas je napisal/-a:Kaj je tista prozorna plastika na armaturi ?
Indel je napisal/-a:Koliko ima pa tvoja škoda citigo porabe?
Ivan36 je napisal/-a:Ma kak pojajcih vozi normalno, in pospešuj do 100kmh 1 teden pa potem do 110 2 in 3 teden in 130 3 in 4 tedenpa pol gas do konca po cca 2 mesecih more tole leteti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov