Falco_ je napisal/-a:vem za ugodnega prodajalca, žal pa nima montaže... pa približna čakalna doba za GY Eagle F1 A2 je približno 1 teden... Če te zanima kaj več, pošlji zs, da ne delam reklame
p.s. lep lancer!
Aleennn je napisal/-a:Z enimi konkretnimi fedri (-35mm) pa amortizerji bi se avto peljal dosti bolje, zgledal bi bolje.. Glede pločnikov, pa cest pa nebi blo problemov
Na iztrošenost podovzja se dostikrat pozablja.
Motor z leti ohrani kW
"izgubil oblast nad vozilom zaradi neprilagojene hitrosti".
krimič je napisal/-a:Zelo lep avto!Ampak felge pa zgledajo majhne pa čeprav so 18...
xxl je napisal/-a:Meni ni všeč,ne dizajn platišč,še manj pa barva,zato delujejo kot da niso 18.
Aleennn je napisal/-a:Z enimi konkretnimi fedri (-35mm) pa amortizerji bi se avto peljal dosti bolje, zgledal bi bolje.. Glede pločnikov, pa cest pa nebi blo problemov
=swen= je napisal/-a:Uf, lep je lep.![]()
Se strinjam glede nižanja, da ga pustiš kar na tej višini.
Nisem bral celotne teme, si ga kaj čipal?
Avto ne bo znižan, ker je moj daily driver. Enkrat sem že imel znižan avto, 35/30... Dovolj je biloPozimi krempiti s "trebuhom" po snegu, paziti na vsak robnik zaradi prednjega odbijača... veliko se vozim čez Črnivec, kar pa mislim da vse razloži. Odločitev je dokončna. Izgledalo bi fantastično, a v življenju izgled ni vse hehe
Prav tako je glede "peljal dosti bolje" lahko odpremo debato glede razdalje med roll centrom in center of gravity... Samo spustiti avto z gewindami enostavno ni dovolj (zame, ker sem dal že veliko izobraževanj na temo pnevmatika-podvozje skozi)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 45 gostov