Drugače pa moje osebno mnenje je, da preveč komplicirate glede tega, ki ni tako pomembno v vsakdanji vožnji sploh če človek gleda na porabo. Če bi imel GTI most zadaj je pa druga zgodba

blaz2013 je napisal/-a:Saj prav da poveste svoja mnenja, temu je tema namenjena.![]()
@abbe![]()
Od opreme je res, da razen boljšega radia nima nič in še to mi je preveč.
abbe je napisal/-a:blaz2013 je napisal/-a:Saj prav da poveste svoja mnenja, temu je tema namenjena.![]()
@abbe![]()
haha
kako je lepo ko človek laže samumu sebi da bi se bolje počutil.
ni ga človeka na planetu ki bi to rekel in resno mislil.
kaj ti ma za bit preveč?
vsak bi rad mel čim več opreme v vozilu, ker s tem dviguješ varnost vožnje in udobje na visok nivo.res visok.
in tis k reče da ne rabi xenona,pdcja,senzorja za dež, samozatemnitvena ogledala....tist laže sam sebi da bi se bolje počutil, al pa nikol ni mel nič opreme v avtu pa ne ve kok fajn je to met,sam to nikako ne pomen da ti je preveč.
.blaz2013 je napisal/-a:Je rekel vodja prodaje da je menjava olja pri tem dsg-ju, jaz sem pa trdil da je ni in je seveda ni.
maniaxxx je napisal/-a:abbe je napisal/-a:blaz2013 je napisal/-a:Saj prav da poveste svoja mnenja, temu je tema namenjena.![]()
@abbe![]()
haha
kako je lepo ko človek laže samumu sebi da bi se bolje počutil.
ni ga človeka na planetu ki bi to rekel in resno mislil.
kaj ti ma za bit preveč?
vsak bi rad mel čim več opreme v vozilu, ker s tem dviguješ varnost vožnje in udobje na visok nivo.res visok.
in tis k reče da ne rabi xenona,pdcja,senzorja za dež, samozatemnitvena ogledala....tist laže sam sebi da bi se bolje počutil, al pa nikol ni mel nič opreme v avtu pa ne ve kok fajn je to met,sam to nikako ne pomen da ti je preveč.
Pol te opreme , ki si jo naštel ne rabim...senzor za dež npr, samozatemnitveno ogledalo SPLOH ne ( ne kupim avta s tem, razen če se da izklopit ), pdc ni nuja ( če je kolikor toliko pregleden avto ), xenon je cool ja, razni senzorji za to in ono so pa sploh minus...
For je napisal/-a:Meni se tudi zdi da to "NOČEM imeti" nekaj več opreme laganje samemu sebi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost