xtron je napisal/-a:začel si dobro....felge pa so čisto mimo....pa kako nižanje...pusti jo v orginalu in jo raje dobro vzdržuj...
MSrougeZX je napisal/-a:Ko sem jaz januarja 2013 hotel kupit ni bilo nobene na zalogi v celi sloveniji...avto je prispel na koncu februarja...dober mesec in pol sem ga cakal.
Gyga je napisal/-a:Hud dizajn je tole. Ko sem včeraj hodil mimo enega, bi ga kar objel odzadi zaradi oblin![]()
evilfury je napisal/-a:Kako kej primerjaš 530d s to laguno?
INFINITI je napisal/-a:evilfury je napisal/-a:Kako kej primerjaš 530d s to laguno?
Je ne - popolnoma drugačen avto - ali te pa kaj specifično zanima?
INFINITI je napisal/-a:Ja, meni je tudi ta Renault bolj izjema kot pravilo da sem ga vzel. Sicer sem pa res "nezvest" kupec ko gre za znamke.
Glede gum pa sem res do zadnjega cincal ali bi vzel Pzero ali Pilot SS tako da mogoče next time... Je pa res da kar se tiče oprijema Pzero in obnašanja na limitu - kapo dol. Očetu sem sicer zrihtal Pilot SS, ampak na drugem avtu in v drugi dimenziji tako da ne moreš primerjati.
Poraba pa tako na celi tank - če daš na AC tempomat 130 je tam 8.5, tiščanje na polno 15-16, fajn dinamična 10.5-11.5, sem pa tudi fural regionalko po omejitvah pa brez prehitevanj z 6.8. Tako da ja - pri teh turbačih je vedno zgodba porabe ala Dr.Jekyll and Mr.Hyde
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov