sm gledu to ja. lucky guy. no ja f40 in f50 to sm mislulublancan je napisal/-a:enzota si lahk kupu samo in res samo če si biu lastnik f40 in f50
drgač pa ferrari je najbl varen auto, na ruby wax kazal k so dirkal po vzhodni europia pa rusiji 250 na uro, po podeželskih cestah
pol lepo modela s ferrarijem (CABRIO) odnese s ceste obrne ene parkrat mau še rije po njivi in šofer stop vn brez praske, sopotnik je biu pa mau ampak res mau poškodvan po vratu ker se mau skrivu nosilc sprednje šipe
lublancan je napisal/-a:ja sej un model k je pa ruby s ferrarijem vozu se je zakantu na parkplacu k je kroge delu, en model je ene 100 m pred ciljem se skantu
sam to je biu itq folk k ma veliiiiiiik miljonou, tk da en ferrari gor al pa dol, sej ma u garaži še 2
enzotou sm pa že pozabu kolk jih bojo nardil, vem sam da so bli usi prodani pred začetkom proizvodnje
ASenna je napisal/-a:porsche carrera gt se za moje pojme skrije prot enzotu.![]()
ASenna je napisal/-a:no k neki čez ferrari kvaliteto tolčeš, mal poglej F1 pa se vid kva je kvaliteta ne pa nemci k so kao ful kvalitetni pa vzdržljivi poj jim pa crkne po prvem krogu.:P
lublancan je napisal/-a:pa lih zdej k so pr chryslerju so razmišlal da bi skenslal f1
aja največ keša vlaga toyota pa vidš kje je, no sej so šele začel, sam keš ni use
pa ferrari ma kr dost sponzorjeu tko da lastnga denarja ni tolk velik
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost