Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Sonderklasse
Novinec

Re: Mercedes-Benz S 500 CGI 4matic Lang (W221 mopf)

Napisal/-a Sonderklasse Sr okt 28, 2015 11:46 pm

moj-avto je napisal/-a:Upajmo, da se ti ne bo začel kvarit.
Sicer ne razumem zakaj nemške tablice na avtu???A si iz Nemčije????

Do sedaj z Mercedesi še nisem imel težav (trka na les), pa so bili vsi starejši. Ta je star komaj 4 leta. Če pa se kaj pokvari, imam pa itak full garancijo.
Res je, delam v Nemčiji.
ex S 600 (W220) /////AMG Paket
ex S 500 (W220)
ex BRABUS R 320 CDI
ex S 420 (W140)
ex E 280 (W124 mopf2)

Uporabniški avatar
moj-avto
Stalni uporabnik

Napisal/-a moj-avto Sr okt 28, 2015 11:52 pm

Meni je avto všeč.
Moti me edino tista ura na kazalce na armaturki. Sicer ostalo o.k.
Avto, moj partner!

ggorenc
Novinec

Napisal/-a ggorenc Če okt 29, 2015 8:19 am

Sonderklasse je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:
Sonderklasse je napisal/-a:Najboljši avto na svetu se nisem spomnil jaz, pač pa je to sinonim za vse S-razrede, ko pridejo ven. Že od leta 1954.

res je_še jaz se strinjam, drugače zaprisežen audijevec =P
In tudi za to vse kar nudi, se mi celo cena 50-tih tisočakov zdi dokaj normalna; res pa tudi ko bo stal 10% cene novega, to nikakor ni avto za nekoga, ki dela za minimalac....

S Zato jaz vedno pravim, sploh za tiste, ki imajo stare luksuzne ladje v lepem stanju, da so carji, kajti kupi jih lahko vsak, uporablja pa le redko kdo :mrgreen:

carji so tisti, ki z minimalcem sploh prezivijo sebe in otroke danes, carji so upokojenci, ki s povprecno penzijo 600eur sploh znajdejo, da imajo ob poloznicah se kaj za jest, dobro, da jih ima veliko znanja o pridelavi hrane iz vrta, da se prebijejo skozi mesec z domacim krompirjem in repo.

tak, ki ima pod palcem za vzdrzevati taksen nepotreben avto, ki kar krici po klicanju pozornosti pa ni car ampak revez v duhu.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če okt 29, 2015 8:35 am

ggorenc je napisal/-a:
Sonderklasse je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:
Sonderklasse je napisal/-a:Najboljši avto na svetu se nisem spomnil jaz, pač pa je to sinonim za vse S-razrede, ko pridejo ven. Že od leta 1954.

res je_še jaz se strinjam, drugače zaprisežen audijevec =P
In tudi za to vse kar nudi, se mi celo cena 50-tih tisočakov zdi dokaj normalna; res pa tudi ko bo stal 10% cene novega, to nikakor ni avto za nekoga, ki dela za minimalac....

S Zato jaz vedno pravim, sploh za tiste, ki imajo stare luksuzne ladje v lepem stanju, da so carji, kajti kupi jih lahko vsak, uporablja pa le redko kdo :mrgreen:

carji so tisti, ki z minimalcem sploh prezivijo sebe in otroke danes, carji so upokojenci, ki s povprecno penzijo 600eur sploh znajdejo, da imajo ob poloznicah se kaj za jest, dobro, da jih ima veliko znanja o pridelavi hrane iz vrta, da se prebijejo skozi mesec z domacim krompirjem in repo.

tak, ki ima pod palcem za vzdrzevati taksen nepotreben avto, ki kar krici po klicanju pozornosti pa ni car ampak revez v duhu.

će povzame zj tole:
tist ki ma dnar in si lahko privošći tak avto je revež v duhu?
mislm ti maš pa res boune izjave.
revež v duhu je mogoče tisti ki nima za vzdrževanje takega avta pa si ga vseeno kupi da se kaže pred drugimi.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver Če okt 29, 2015 9:18 am

V času krize so odzivi drugačni..nekdo je lepo napisal, da je v času blagostanja sramota biti reven, v času krize pa je sramota biti bogat.

Zanimivo se mi zdi samo to, da samo nekateri brez tega luksuza ne morejo živeti, vsi ostali pa so večji ali manjši nastopači - dejansko pa se takega luksuza "za pod mus" (na način, kot ga živi vedno bolj siromašna večina v Sloveniji) ne da upravičiti.

Vsem bogatašem pa: Navalite na luksuz in udobje! Zaslužite si ga! Samo enkrat se živi!
Človek brez problema, to strašna je stvar!

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Če okt 29, 2015 10:04 am

a je to avtomobilizem al med over net uni del kjer se mamice pogovarjajo in moralizirajo?

Ali si ga lahko privošč in vzdržuje je pa samo in edino njegov problem. Ostale debate so pa foušija. Men se koža naježi pri hot-hatch-ih. Takih velikih ladij ne rabim, je pa to vsekakor top avto :). Srečno vožnjo še naprej!
No escape from the mass mind rape...

alexwell
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexwell Če okt 29, 2015 10:25 am

ne vem kaj samo jamrate avto pa danes ja ni problem kupit.....v sloveniji je pač tako, če kupiš novo kio za 20.000eur ti ne bo nobeden nič rekel, če pa kupiš rabljenega MB za 20.000eur pa takoj faušija

recimo tak primer
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0CDI%20Avt.
ali
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... O%20GRAT...

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Če okt 29, 2015 11:27 am

ggorenc je napisal/-a:tak, ki ima pod palcem za vzdrzevati taksen nepotreben avto, ki kar krici po klicanju pozornosti pa ni car ampak revez v duhu.

Jaz se popolnoma strinjam.
Lahko bi imeli svetovni mir, ljudje bi bili siti, nebi bilo verskih konfliktov, znanstveniki bi bili cenjeni, imeli bi drugo generacijo kolonij na Marsu, itd. ampak NE, KER SI JE SONDERKLASSE MORAL KUPIT S500 IN ZAJEBAL CEL SVET!!1

Približno tako si jaz interpretiram tvoj ozek (jebeno ozek) način razmišljanja, kjer se sekiraš o monetarnih izdatkih sočloveka, ki si vzame čas in še celo razloži kakšno podrobnost o proizvajalcu predstavljenega avta.
Jeremy Clarkson: "So when you were saying that it won’t slide, what you meant was, ‘I can’t slide it.’“
James May: "Yes."

ddejc
Novinec

Napisal/-a ddejc Če okt 29, 2015 12:27 pm

Se ne oglašam pogosto, ampak tole sem pa zasledil v e-novicah, ki sem jih dobil na mail in rekel, da moram kliknit. Hud avto! Najbolj pri vsem skupaj me navdušuje tehnika in tehnologija, ki se nahaja v njem. A ima tale zadeva že stereo kamero, da spremlja cesto pred sabo in ustrezno prilagaja podvozje, da je vožnja čim bolj gladka?

Če ni skrivnost... koliko znese redno servisiranje take zverine?

Sicer pa čestitke in naj dobro služi pa čeprav samo to zimo :vrum

Uporabniški avatar
mtl
Stalni uporabnik

Kraj: Vetrovno mesto

Napisal/-a mtl Če okt 29, 2015 1:03 pm

ddejc je napisal/-a: A ima tale zadeva že stereo kamero, da spremlja cesto pred sabo in ustrezno prilagaja podvozje, da je vožnja čim bolj gladka?

Kolikor imam jaz v glavi je tole domena čisto zadnje S-klase, tako da tale žal nima.

alexwell je napisal/-a:ne vem kaj samo jamrate avto pa danes ja ni problem kupit.....v sloveniji je pač tako, če kupiš novo kio za 20.000eur ti ne bo nobeden nič rekel, če pa kupiš rabljenega MB za 20.000eur pa takoj faušija

recimo tak primer
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0CDI%20Avt.
ali
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... O%20GRAT...

Odlična primerjava :lol: :lol: in se popolnoma strinjam.
Ne vem zakaj se morajo Slovenceljni obremenjevati z avtomobili drugih ljudi. A so dali kakšen EUR zraven ali kako?
Aja, vem zakaj: nevoščljivost in zavist.
Še več pametovanj na Mtl blog.

Uporabniški avatar
Locher
Uporabnik

Napisal/-a Locher Če okt 29, 2015 1:49 pm

Pametni, da se kar kadi. Tisto Kio ni problem vzdrževati, starega Mercedesa S pa malce težje.
Zadnjič spremenil Locher, dne Če okt 29, 2015 1:52 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
mtl
Stalni uporabnik

Kraj: Vetrovno mesto

Napisal/-a mtl Če okt 29, 2015 1:51 pm

Locher je napisal/-a:Pametni, da se kar kadi. Tisto Kio ni problem vzdrževati, dotičnega Mercedesa S pa malce težje.

Za marsikoga je tudi tisto Kio drago vzdrževati. Ampak zakaj je to tvoj problem? A boš ti plačeval lastniku S-klase servise, registracijo, itd. in zato tebe denarnica boli?
Ker če ne boš, je najbolje, da greš v gostilno in pametuješ, kako je tisti kupec S-klase neumen, boš zagotovo največji car v gostilni. Vključno z ostalimi Slovenceljni, ki pač ne razumejo, da smo v svetu, kjer je izbir ogromno in lahko vsak kupi, kar si želi. In ima ob tem točno toliko prav in točno toliko pravice do tega, kot tisti, ki si je kupil Kio za ta denar.
Še več pametovanj na Mtl blog.

Uporabniški avatar
Locher
Uporabnik

Napisal/-a Locher Če okt 29, 2015 1:53 pm

mtl je napisal/-a:
Locher je napisal/-a:Pametni, da se kar kadi. Tisto Kio ni problem vzdrževati, dotičnega Mercedesa S pa malce težje.

Za marsikoga je tudi tisto Kio drago vzdrževati. Ampak zakaj je to tvoj problem? A boš ti plačeval lastniku S-klase servise, registracijo, itd. in zato tebe denarnica boli?

Ni moj problem. Neumnosti pa vseeno ni treba pisati po forumu in limati dva nezdružljiva avta z isto ceno.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe okt 30, 2015 9:08 am

mtl je napisal/-a:
ddejc je napisal/-a: A ima tale zadeva že stereo kamero, da spremlja cesto pred sabo in ustrezno prilagaja podvozje, da je vožnja čim bolj gladka?

Kolikor imam jaz v glavi je tole domena čisto zadnje S-klase, tako da tale žal nima.

kle mislim da se motiš.
že prejšnja s klasa (ta ki jo ima avtor) je imela nadzor nad površino cestišča in s tem prilagajanje vzmetenja,vendar ne bom trdil da preko stereo kamere amapk mogoče prek kakšne druge kamere...
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Sonderklasse
Novinec

Napisal/-a Sonderklasse Pe okt 30, 2015 10:27 am

ddejc je napisal/-a:Se ne oglašam pogosto, ampak tole sem pa zasledil v e-novicah, ki sem jih dobil na mail in rekel, da moram kliknit. Hud avto! Najbolj pri vsem skupaj me navdušuje tehnika in tehnologija, ki se nahaja v njem. A ima tale zadeva že stereo kamero, da spremlja cesto pred sabo in ustrezno prilagaja podvozje, da je vožnja čim bolj gladka?
Če ni skrivnost... koliko znese redno servisiranje take zverine?
Sicer pa čestitke in naj dobro služi pa čeprav samo to zimo :vrum

Hvala lepa za lepe želje.

Da, moj avto ima InteligentDrive, torej že stereo kamero, ki spremlja cesto predsabo, a še ne prilagaja podvozja, pač pa krmilni sistem ter zavorni sistem (torej stranski veter, črte, vozila ob sebi in predsabo)
TU si lahkon ogledaš VIDEO
:arrow: https://www.youtube.com/watch?v=JSXUApikcOk

Slika

Tako imenovani 'magic body control', kjer enake kamere vidijo v naprej določeno npr.luknjo v cestišču in prilagodijo amortizerje, pa ima čisto zadnji model S-razreda W222 - vendar, če je 4matic, ta opcija ni mogoče. Podvozje pa ima W222 od mojega W221, nespremenjenega.
Servisiranje znese čisto odvisno kaj (če sploh kaj) se pokvari. Klasika torej filtri, olje pa je odvisno ali pelješ na uradnega (cca.400 EUR) ali pa na neuradnega (200 EUR). Jaz ga moram voziti na uradnega, da ohranim garancijo.
Zadnjič spremenil Sonderklasse, dne Pe okt 30, 2015 10:43 am, skupaj popravljeno 2 krat.
ex S 500 (W220)
ex BRABUS R 320 CDI
ex S 420 (W140)
ex E 280 (W124 mopf2)

Uporabniški avatar
Sonderklasse
Novinec

Napisal/-a Sonderklasse Pe okt 30, 2015 10:35 am

Sedaj pa takole:
Tu so galerije vozil uporabnikov. Prosim, da se nekateri držite te teme oz.vsaj pri svoji temi to lahko rečem. Torej, predstavitve avtov in debata o avtu. Če ima kdo kakšno vprašanje, ni problem, rade volje mu odgovorim.
Sam sem bil konkretno opozorjen, da imam nizek nivo komuniciranja, pa nisem pisal takšni stvari (torej nobenega žalil ipd.) zato pričakujem od moderatorjev, da enako ukrepajo (enaka pravila za vse!) - nepotrebno debato o krivičnem globalnem sistemu pa pobrišejo, saj nima popolnoma nobene veze z mojim avtomobilom. Hvala že v naprej.

Ja, strinjam se, živimo v norem, nepravičnem, sfalenem kapitalizmu, ki je nepošten do konca in izkoriščajoč še bolj.
A verjemite, avto mi ni bil podarjen, delam vsak dan, da si tovrsten 'luksuz' (kot nekateri pravite) lahko privoščim - če si ga enkrat ne bom mogel več, si bom kupil nekaj cenejšega. Nobeden pa me tu ne bo žalil, da sem bolan na umu in nevem še kaj vse. Slovenceljska fovšija ne pozna meja. Nobeden me ne pozna, ne ve kaj delam, s čim se ukvarjam, zakaj tak avto potrebujem, a nekateri ste pametni. Ne maram tega. Dajte se malo brzdati no, saj nismo v kurniku, da bomo imeli take nizkotne debate.
ex S 500 (W220)
ex BRABUS R 320 CDI
ex S 420 (W140)
ex E 280 (W124 mopf2)

Uporabniški avatar
Sonderklasse
Novinec

Napisal/-a Sonderklasse Pe okt 30, 2015 11:00 am

Drugače pa , ker vidim, da vas je tule nekaj tudi bolj tehničnih, vam bo zanimiv tale tehnični prerez mojega avta:

Kako deluje distronic plus, kako dodatna osvetljava ob zavijanju z žmigalcem, kako adaptivni asistent za dolge luči ter na kaj vse avto pazi ob atention asistu (preden te opozori zvočno ter slikovno s skodelico kave da naredi pavzo)

Slika

Airbagi, s tem, da ima moj še airbag za koleno, inteligent light system (sistem ki prilagaja snop glede na cestišče), adaptivni žarometi (v ovinek), adaptivni žarometi (ki delujejo na toploto), z NightVisionom (infra rdeči laserji v žarometih, kamera v šipi) se vidi skoraj še 1x dlje kar lahko reši življenja

Slika

LED in Bixenon poskrbita, da se žarometi zaradi ILS-a spreminjajo tudi v primeru megle in tako poskrbijo za boljšo vidljivost, PRE-SAFE Daimlerjev izum ki poskrbi za pomoč šoferju ter potniku ob primeru trka, kamere za mrtvi kot, lane-keep-assist (če greš čez prekinjene črte brez smerokaza, ti zavibrira volan - če greš čez neprekinjeno te avto zabremza in dobesedno sam zavije nazaj)

Slika

kako delujejo kamere ki nonstop preverjajo črte po cestiščih, stopnje pred ali med nesrečo, sistemi

Slika

W-LAN v avtu

Slika
ex S 500 (W220)
ex BRABUS R 320 CDI
ex S 420 (W140)
ex E 280 (W124 mopf2)

acinho
Nov uporabnik

Napisal/-a acinho Pe okt 30, 2015 2:38 pm

Locher je napisal/-a:Pametni, da se kar kadi. Tisto Kio ni problem vzdrževati, starega Mercedesa S pa malce težje.

Redko pišem na kak forum, ampak tu se pa res moram oglasit..
Kaj ti sploh delaš na tem forumu? Čakaš da bo kdo objavil že tisočo sliko Cliota in se vzburjaš ob debatah o porabi, al te dejansko zanimajo avti? Kolikor vem, sonderklasse ne bo vzdrževal tega avta s tvojim denarjem, tud ga ni kupil s tvojim denarjem, zato ne vem zakaj je treba bit pameten? Človek verjetno ve, kolko ma denarja in kaj si lahko privošči, in hvala bogu da si lahko!! Al ti pričakuješ da proda S-klaso in da tebi denar, ker si zaslužiš? Če se je nekdo v življenju boljše znašel kot ti, ga je treba takoj na križ pribit, ne? Kdo je tebi prepovedal, da se izšolaš za zdravnika? Kdo ti prepoveduje, da greš zdaj v Nemčijo delat za višji denar? Kdo ti prepoveduje, da narediš nekaj iz sebe? Sem čistokrvni Slovenec, ampak me je vedno bolj sram, da sem, ker mi smo pa en tak bolano zavistn narod, da je to neverjetno. To gledam vse okoli mene, ne samo po forumih, vsakemu gre v nos, da si je nekdo privoščo nekaj več kot on, pa magari si je pač kupo Laguno namesto Megana. Ker itak je 11. božja zapoved, da moramo vsi vozit Dacie in ne zapravit centa več kot je nujno potrebno, drugače gremo direkt v pekel, ne? Po navadi pa so najbolj pametni o teh stvareh taki ljudje, ki pustijo mesečno plačo v lokalni gostilni in pri Marlboru.

Pa ne leti to osebno na tebe, mislim, da se kr marsikdo tu notri najde. Tebe sem zdaj pač izkoristil zarad te izjave.

Sicer pa.. sonderklasse, svetovn avto, takoj bi ga vzel v garažo. Od zunaj mi je celo lepši od aktualne S-klase, bolj robusten deluje. In hvala, da si ga predstavil, je kr prijetna osvežitev videt kak bolj posebn avto. Veliko varnih kilometrov in čuvaj ga, dokler bo pač tvoj!

PS: Še moje osebno mnenje glede podaljškov.. mislim, da na tak eleganten avto to ne paše, jaz bi razmislil samo o kakih AMG felnah. Sicer pa je to itak tvoja odločitev, v vsakem primeru bo bolan avto! :pivo

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga Pe okt 30, 2015 3:11 pm

acinho je napisal/-a:
Locher je napisal/-a:Pametni, da se kar kadi. Tisto Kio ni problem vzdrževati, starega Mercedesa S pa malce težje.

Redko pišem na kak forum, ampak tu se pa res moram oglasit..
Kaj ti sploh delaš na tem forumu? Čakaš da bo kdo objavil že tisočo sliko Cliota in se vzburjaš ob debatah o porabi, al te dejansko zanimajo avti? Kolikor vem, sonderklasse ne bo vzdrževal tega avta s tvojim denarjem, tud ga ni kupil s tvojim denarjem, zato ne vem zakaj je treba bit pameten? Človek verjetno ve, kolko ma denarja in kaj si lahko privošči, in hvala bogu da si lahko!! Al ti pričakuješ da proda S-klaso in da tebi denar, ker si zaslužiš? Če se je nekdo v življenju boljše znašel kot ti, ga je treba takoj na križ pribit, ne? Kdo je tebi prepovedal, da se izšolaš za zdravnika? Kdo ti prepoveduje, da greš zdaj v Nemčijo delat za višji denar? Kdo ti prepoveduje, da narediš nekaj iz sebe? Sem čistokrvni Slovenec, ampak me je vedno bolj sram, da sem, ker mi smo pa en tak bolano zavistn narod, da je to neverjetno. To gledam vse okoli mene, ne samo po forumih, vsakemu gre v nos, da si je nekdo privoščo nekaj več kot on, pa magari si je pač kupo Laguno namesto Megana. Ker itak je 11. božja zapoved, da moramo vsi vozit Dacie in ne zapravit centa več kot je nujno potrebno, drugače gremo direkt v pekel, ne? Po navadi pa so najbolj pametni o teh stvareh taki ljudje, ki pustijo mesečno plačo v lokalni gostilni in pri Marlboru.

Pa ne leti to osebno na tebe, mislim, da se kr marsikdo tu notri najde. Tebe sem zdaj pač izkoristil zarad te izjave.

Podpis!

acinho je napisal/-a:Sicer pa.. sonderklasse, svetovn avto, takoj bi ga vzel v garažo. Od zunaj mi je celo lepši od aktualne S-klase, bolj robusten deluje. In hvala, da si ga predstavil, je kr prijetna osvežitev videt kak bolj posebn avto. Veliko varnih kilometrov in čuvaj ga, dokler bo pač tvoj!

Podpis!

acinho je napisal/-a:PS: Še moje osebno mnenje glede podaljškov.. mislim, da na tak eleganten avto to ne paše, jaz bi razmislil samo o kakih AMG felnah. Sicer pa je to itak tvoja odločitev, v vsakem primeru bo bolan avto! :pivo

Podpis!

S klasa... sinonim za luksuzen in poln inovacij avto.
Jaz ga ne bi imel, ker si ne morem privoščiti vzdrževanja.

Upam na nadaljevanje teme in odprtje še kakšne s tvoje strani, ker imaš očitno zelo zanimivo zgodovino.
Pa na zanimivo prihodnost! :pivo

Lp,
G
Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Pe okt 30, 2015 3:55 pm

Sonderklasse je napisal/-a:Drugače pa , ker vidim, da vas je tule nekaj tudi bolj tehničnih, vam bo zanimiv tale tehnični prerez mojega avta:

Zanimivi in vsestranski sistemi! Hvala za prikaz!
Vidim, da jih večina bazira na "image recognition". Sošolec je leta nazaj v študijskem času razvijal sistem za realnočasovno prepoznavo oblik/nevarnosti/itd. (se ne čudim, če ni kak kos njegove kode v današnjih sistemih). V tistem letu razvoja je veljal za edin algoritem, ki je deloval realnočasovno (24fps+; enako človeškemu očesu ali hitreje) in imel kvoto zadetka nad 92%. Edin konkurenčen algoritem je bil takrat, od ene Italjanske firme, ki je delala kamere za reševalne sisteme in je imela kvoto zadetkov 1% višjo AMPAK je potrebovala 5s za obdelavo 1 slike - v praksi neuporabno. Predstavljen je bil na veliko raznih konferencah.

Fakulteta je kasneje želela to delo prijatelja prodat za masten denar in namesto, da bi mu ponudila kak % za njegovo delo, so mu ponudili vzdrževalsko delo za minimalko. Prijatelj jim je pokazal en velik fakju in kodo objavil na google-code ter celotno zadevo naredil opensource. Veliko podjetij se mu je takrat zahvalilo, na fakulteti pa so bili vsi kisli (ni čuda, če jim je splavalo par M€). :lol:

Glede idiotov, ki se sekirajo čemu zapravljaš svoj denar pa se nikar ne sekiraj, takšni se bodo vedno našli. Žalostno je samo to, da so najglasnejši in najbolj moralizirajo tisti, ki se še nikoli v življenju niso pomaknili 5km iz domače vasi ali mesta.

Jaz vem zase, da sem si avto kupil za lastno veselje. Ljudem, ki bo všeč jim z veseljem kaj razložim o avtu ter stvari razkažem; glede tistih, ki me imajo za prepotentneža, se zgražajo in pametujejo pa mi kratko malo dol visi. Meni je glavno, da avto meni pričara nasmešek na obraz ter kurjo polt na roke - tak avto, ki sem si ga že vedno želel.
Jeremy Clarkson: "So when you were saying that it won’t slide, what you meant was, ‘I can’t slide it.’“
James May: "Yes."
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 43 gostov