pinny je napisal/-a:Lohk bi se bil mal bl potrudu z slikami, mau bl od dlje kaka slika, da bi prišlo vse skupaj bolj do izraza
. Drugače pa par dni nazaj vidu črnga civica, pa traktor style pol manj pride do izraza
.
Omenu si previs, je to na zunaj izmerjen, ali je tako nastavljen? Se da pri civicu previs štelat spredaj in zadaj, samo spredaj, ali spredaj in zadaj?
pinny je napisal/-a:Lohk bi se bil mal bl potrudu z slikami, mau bl od dlje kaka slika, da bi prišlo vse skupaj bolj do izraza
. Drugače pa par dni nazaj vidu črnga civica, pa traktor style pol manj pride do izraza
.
Omenu si previs, je to na zunaj izmerjen, ali je tako nastavljen? Se da pri civicu previs štelat spredaj in zadaj, samo spredaj, ali spredaj in zadaj?
pinny je napisal/-a:Čestitam, pa ti je le uspela ena slika, da se nekej viidi, škoda ker ni taka nastala še pred posegom
. Drugače pa vsaj za moj okus je ravno prav znižana, spredaj rahlo v kajlo. Ko si govoril o sport kitu, js na tvojem mestu o tem nebi razmišlal, ker je pol že toliko nizko, da bi se znala pokazati potreba po menjavi amortizerjev. Potem bi ti bilo pa bolje, da menaš vse skup in nabaviš gewinde. Platišča se mi sicer ne dopadejo, jaz bi vsekakor dal 19" gor. Ti pa toplo priporočam, da še pred montažo gum platišča znotraj in zunaj 3x zaščitiš z voskom ...... boš videl koliko lažje gre potem sva svinjarija dol. Sploh na sijoči črni se bo vse poznalo ko boš kaj drgnil.
Me pa še nekaj zanima, zakaj si šel za zimo kupovat železna platišča, ki že v osnovi nikkr ne zgledajo, po kakšni zimi bo še slabše? Bi pa ja kar na orginal alu nataknil zimske gume pa amen.
pinny je napisal/-a:Me pa še nekaj zanima, zakaj si šel za zimo kupovat železna platišča, ki že v osnovi nikkr ne zgledajo, po kakšni zimi bo še slabše? Bi pa ja kar na orginal alu nataknil zimske gume pa amen.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov