Centurion je napisal/-a:tole je estetsko eden od najbolj dovršenih klijašev kar sm jih kdaj vidu...
kapo dol!!!!!
morda večje felge in 205 nizkoprofilne gume...
sicer pa če bi bil še mal bolj spedenan bi že mejil na kič tako pa...ravn prav![]()
p.s. : kaj porečeš na motorizacijo dotičnega modela...1.6 16v...zadovoljen?
Shatzy je napisal/-a:A sm edini k mi ta clio ni preveč ušeč?
Men je tvoj Clio, brez zamere, kič. Plastika. K Pamela Anderson.Recimo. Tole je že čist preveč plastik fantastik. Jst bi dou recimo mal bl....am..."diskreten" zadn pa spredn obijač, pragov sploh ne vem če bi dou, kvečjem bi stranske lajštice dol pobrou, pa ene ibah velke kromane felge, s čim več špicam, pa oranžno folijo na šipe, k se mi zdi da bi šla lepo na ta avto. Ti bom jutr probu en photoshop narest, če bom najdu cajt.
Smejko je napisal/-a:Shatzy je napisal/-a:A sm edini k mi ta clio ni preveč ušeč?
Men je tvoj Clio, brez zamere, kič. Plastika. K Pamela Anderson.Recimo. Tole je že čist preveč plastik fantastik. Jst bi dou recimo mal bl....am..."diskreten" zadn pa spredn obijač, pragov sploh ne vem če bi dou, kvečjem bi stranske lajštice dol pobrou, pa ene ibah velke kromane felge, s čim več špicam, pa oranžno folijo na šipe, k se mi zdi da bi šla lepo na ta avto. Ti bom jutr probu en photoshop narest, če bom najdu cajt.
men je všeč, tak kot je,ne vem pa zakaj naj bi ponavljal za drugimi, želim si pač da je moja karika neki posebenga,imam pač tako željo važen da je avto men ful všeč, ...
S
edaj sem dal gor felge 17 col, model BBS RD,zadnji odbijač sem mal predelal, vgradil meglenke, pokrov motorja pa pride drugi teden.potem ga pa še po slikam.pa malenkosti v notranjosti.
Lp Matjaž
Shatzy je napisal/-a:Smejko je napisal/-a:Shatzy je napisal/-a:A sm edini k mi ta clio ni preveč ušeč?
men je všeč, tak kot je,ne vem pa zakaj naj bi ponavljal za drugimi, želim si pač da je moja karika neki posebenga,imam pač tako željo važen da je avto men ful všeč, ...
S
edaj sem dal gor felge 17 col, model BBS RD,zadnji odbijač sem mal predelal, vgradil meglenke, pokrov motorja pa pride drugi teden.potem ga pa še po slikam.pa malenkosti v notranjosti.
Lp Matjaž
Sej nism reku, da ponavlaš za drugimi, jst še nism vidu tazga cliaša. Sam pravm, da mi pač ves ta styling ni. Mal sm se poigrou v fotošopu...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov