MetodTrobec je napisal/-a:navihanc je napisal/-a:Pogled v prtljažni prostor:( woofer sem pa izdelal sam )
Kam pa spraviš kovčke?
Takrat gre pa woofer ven iz prtljažnika!!

MetodTrobec je napisal/-a:navihanc je napisal/-a:Pogled v prtljažni prostor:( woofer sem pa izdelal sam )
Kam pa spraviš kovčke?
stilo37 je napisal/-a:sej res...kako si vezal tale original avtoradijo na AMP,jaz mam AMP ki ima priključke za "visoki" vhod. Ali imaš MP3 radio? Jaz imam sam na cd.je navadne. Aha še to,avto sem dobil iz servisa ampak klime niso poštimal,že ko sem se domov peljal je zaštekala na levi na fuul in grelo na MAX pol morm pa avto ugasnt pa nazaj pržgat in potem se kao po moje neki resetira. JEB...
Ja z grbom sem mel enkrat probleme na meji sem moral dol trgat en Avstrijski carinik me je...drgač pa u Italiji pa kr zijajo-normaln ane? ampak dva konja ima pa več tale moj stilo a je tako? naj kdo trdi da ni res. TUNING je važn.!!!
navihanc je napisal/-a:maky je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Ah kaj pa noriš... pri gospodu devitotu se zmen, pa bo dost cenej... Auspuh je need to be..
tud devito zna bit drag ko pes!vedno je govora o 150-200k pri meni
Vse kar je več kot 100k sit je ful preveč!!!
Ampak sem pa najdu enga na primorskem ( 18 km od ILIRSKE BISTRICE )
Firma AKC Ki dela izpušne sisteme, montira spojlerje, barva in predeluje notranjost, skratka vse kar se tiče predelave avta ( tuning, syling ) pa še cene so ugodne ker večina delov pripelje iz Italije!! Za moj izpud ( delo, material in montaža nekje od 80 do 90k sit ) Gre pa za top line izvedbo - to se pravi izpuh na levi in na desni strani avtomobila ( nastavki pa po izbiri - ima cel katalog različnih firm )
Še GSM: 041/685-383 ( Andrej )
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost