Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
navihanc
Novinec

Kraj: Cerknica

Re: Moja malenkost v slikah

Napisal/-a navihanc Ne apr 18, 2004 2:53 pm

MetodTrobec je napisal/-a:
navihanc je napisal/-a:Pogled v prtljažni prostor:( woofer sem pa izdelal sam )
Slika

Kam pa spraviš kovčke? :?

Takrat gre pa woofer ven iz prtljažnika!! :D
FIAT Idea - 1.3 16V MultiJet

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Ne apr 18, 2004 4:28 pm

Kuko si pa tole povezu AMP ter original radijo. A se obnese??

Uporabniški avatar
stilo37
Nov uporabnik

Kraj: šoštanj

Napisal/-a stilo37 Po apr 19, 2004 9:15 am

sej res...kako si vezal tale original avtoradijo na AMP,jaz mam AMP ki ima priključke za "visoki" vhod. Ali imaš MP3 radio? Jaz imam sam na cd.je navadne. Aha še to,avto sem dobil iz servisa ampak klime niso poštimal,že ko sem se domov peljal je zaštekala na levi na fuul in grelo na MAX pol morm pa avto ugasnt pa nazaj pržgat in potem se kao po moje neki resetira. JEB...

Ja z grbom sem mel enkrat probleme na meji sem moral dol trgat en Avstrijski carinik me je...drgač pa u Italiji pa kr zijajo-normaln ane? ampak dva konja ima pa več tale moj stilo a je tako? naj kdo trdi da ni res. TUNING je važn.!!!

Uporabniški avatar
navihanc
Novinec

Napisal/-a navihanc Po apr 19, 2004 7:56 pm

Ja jest mam tud navadn radio na cd-je ( ni na MP3) :( !! Ta radio nima izhoda za ojačevalec zato sem se zapeljal do enga mojstra pa mi je cel radijo razdrl in še neke uporčke pa nevem kaj je še gor cinu in mi potegnu izhod za ojačevalec in ga pritrdil na raadijo iz zadnje strani!!! :shock: Tako potem pa v to priklopiš normalen cinc kabel za ojačevalec in tako naprej!!! Ampak špila pa bolš kot or :D

Uporabniški avatar
navihanc
Novinec

Napisal/-a navihanc Po apr 19, 2004 7:59 pm

stilo37 je napisal/-a:sej res...kako si vezal tale original avtoradijo na AMP,jaz mam AMP ki ima priključke za "visoki" vhod. Ali imaš MP3 radio? Jaz imam sam na cd.je navadne. Aha še to,avto sem dobil iz servisa ampak klime niso poštimal,že ko sem se domov peljal je zaštekala na levi na fuul in grelo na MAX pol morm pa avto ugasnt pa nazaj pržgat in potem se kao po moje neki resetira. JEB...

Ja z grbom sem mel enkrat probleme na meji sem moral dol trgat en Avstrijski carinik me je...drgač pa u Italiji pa kr zijajo-normaln ane? ampak dva konja ima pa več tale moj stilo a je tako? naj kdo trdi da ni res. TUNING je važn.!!!

Kar se pa klome tiče; hm- pripelji ga enkrat na Vrhniko na AVTOTRADE!!! Tam imajo že izkušnje, saj sem jih jest matral skoraj eno leto in pol!!! Tako da zej že vejo kaj je narobe!!! :D

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Po apr 19, 2004 8:30 pm

Lustna oba stilota. Meni je bil osebno najbolj pri srcu polozaj voznika v stilotu, ko sem se z njim vozil, ker imas volan prav pri sebi in se pocutis kot v wrc avtu.

Uno glede filtra pa so te fajn nategnili, ker ne more bit filter kriv ampak kaksna finta na loputi ali pa na elektroniki ki upravlja z loputo, men so nalasc na srvisu enkrat nastimali narobe da avto ni delal, potem sem sem pa na drug servis s sportnim filtrom gor in so mi vrgli se enkrat program noter in avto dela kot se sika, prejsnji servis pa mi je hote zaracunat 110k sit za drugo elektroniko, LOPOVI!!!
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Po apr 19, 2004 10:44 pm

navihanc je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Ah kaj pa noriš... pri gospodu devitotu se zmen, pa bo dost cenej... Auspuh je need to be..

tud devito zna bit drag ko pes! :wink: vedno je govora o 150-200k pri meni :wink:

Vse kar je več kot 100k sit je ful preveč!!!

Ampak sem pa najdu enga na primorskem ( 18 km od ILIRSKE BISTRICE )
Firma AKC Ki dela izpušne sisteme, montira spojlerje, barva in predeluje notranjost, skratka vse kar se tiče predelave avta ( tuning, syling ) pa še cene so ugodne ker večina delov pripelje iz Italije!! Za moj izpud ( delo, material in montaža nekje od 80 do 90k sit ) Gre pa za top line izvedbo - to se pravi izpuh na levi in na desni strani avtomobila ( nastavki pa po izbiri - ima cel katalog različnih firm )

Še GSM: 041/685-383 ( Andrej )

Imam njihov zadnji lonec že 5 let in je res super in takrat je bil tudi zelo ugoden.... je pa en nam vsem znan problem... ni homolomo :(
p.s. Možakar je v bližini mejnega prehoda Krvavi Potok (Kozina) :wink:
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
stilo37
Nov uporabnik

Kraj: šoštanj

Napisal/-a stilo37 To apr 20, 2004 11:04 am

Jo! navihanc bo držalo menda se bom mogu res na servis prestavit sej tkole ne gre več. Vrhnika mi je mal predaleč,ampak če bo treba grem tud tja-maš tel.številko? Aha tud a avtoradijem zadevo poznam vseen bi js moral to videt ker itak stromar sem sam sam ne vem kje je signal vzel,ja pa še to kod si vleku kable "činč" od radija do prtljažnika in pove mi še kje si vzel minus na AMP. Men mal žvižga zravn in bi to rad odpravil. In tisti original zvočniki so tk do k... da bog se jih usmil na levi spredaj tist tweter pri steklu se mi je vžgal ampak na poti na servis in so kr novga dali. zdej mam pa vklopljen cliping on na radiju.

Uporabniški avatar
navihanc
Novinec

Napisal/-a navihanc To apr 20, 2004 4:11 pm

Kable ( cinc ) sem vleku skoz eno luknjo ki je za radijem nato pod volanom, pol je bilo treba vse raskopat mehanizem za odpiranje havbe odstraniti prag nato še zadnji del plastike ( skoraj bočno oblogo ) in nato smo bili v prtljažniku!! To sem vidu ko sem bil zraven ko mi je tisti možakar to rihtal!! Problem pa je imel z maso ker je v zadnjem delu samo dvojna ali pa celo trojna pločevina in ni imel kam pršraufat!?!?! Pol pa ne vem kam je tisto prislinu!! Bom mal poslikal pa dobiš slike zvečer!!! :D

Lp Mitja
Zadnjič spremenil navihanc, dne To apr 20, 2004 7:32 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
navihanc
Novinec

Napisal/-a navihanc To apr 20, 2004 7:31 pm

Evo obljubljene slikce:

Najprej radio iz zadnje strani + izhod za ojačevalec:
Slika

Cinc kabel je speljan skozi luknjo pod volanom
Slika

Pogled pod volanski obroč:
Slika

Pogled v prag: ( res pa je da imam zelo mazano v avtu - slabo vreme ) :oops:
Slika

Pogled pod zadnji sedež:
Slika

Slika

In še v prtljažniku:
Slika
Slika
Slika

Kar se pa tiče servisa pa pokliči Avtotrade:
-Kontakti:
*Tel.: 01/750-43-64 Fax.: 01/755-79-00
01/755-79-00
01/755-79-05
01/750-51-99
*E-mail: avtotrade@siol.net
*Naslov: Avtotrade d.o.o., Sinja Gorica 11, 1360 Vrhnika

-Delovni cas:
*PON-PET: 7-20 URE
*SOB: 8-13 URE

Lega:
Slika

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san To jun 08, 2004 7:23 pm

Navihanc: lep FIAT Stilo imaš.Iste barve in 3 vratnega, kot jaz.Ko bodo dela na mojem vsaj delno končana ga predstavim 8)

Uporabniški avatar
navihanc
Novinec

Napisal/-a navihanc To jun 08, 2004 8:34 pm

UUUUUUUUUUUU!! :shock:

Se že veselim!! :D
Zdej jih je pa že kar nekaj Stilov tko da bi blo fajn če bi se skupaj zbral pa probal kej zmozgat ( kakšen klub )!!

Kater motor pa maš?
Vidm na slikci da nimaš original felten pa me zanima katere maš gor pa kolk col in katere športn vzmeti?

Hitr poštimej ( sej vem da je treba dost $$$$$ ) ampak vseeno!! Če rabiš kakšno pomoč ka prašej!! :wink:

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san To jun 08, 2004 9:32 pm

Navihanc: glede kluba ni slaba ideja, mislim, da bi bil še en kandidat, vendar nočem v njegovem imenu govorit (stilko).Motor je 1.9 jtd, platišča so OZ Hydra 17' s pnevmatikami 215/45/17 in znižan za 35mm in športni filter K&N.Muzka je že končana, v kratkem še chip pri Senica, pragovi, temnenje stekel.Najbolj me daje izpuh, ker zvoka tako ali tako ne bom pridobil, moči tudi ne cena je pa za mojo idejo kar želim cca. 150-180.000 SIT. :?

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 To jun 08, 2004 10:02 pm

Hehe evo sej sm vedu da bojo vsi navalili na stilote :P Men osebno je avto všeč že od dolgega 2000 k je glih vn pršu takrat mislm da je bla cena krepko čez 5 mljonckov če ne več že takrat mi je bila všeč njegova oblika telesa prov sexy je :lol: ... No sej drgač pa usak po svoje rihta in kreira tko da vsak po svoje lep izpade...
Jz mam 1.8 16v dozdej sm mu dou 17 col 225/45/17 momo feltne znižu sm ga -40 mm H&R mam naročene pragove in spojler morm še rečt da pragovi svinjsko drago pridejo kr 130 jurckov bom odštev sm prvo mislu k mi je tip skoz narobe govoru da je cena 65 za par je bla pa za 1 kos no jebat ga styling stane sam k bo zrihtan bo pa bomba... muzke še nism tok rihtu kupu sm si pionerčka 7500 mam še original zvočnike zaenkrat mi je cool k bom pa rihtu bom dou pa mau več dnarja u muzko zaenkrat sm že zmetu več k pol miljončka... mam pa še u planu mal notranjost zrihtat kej plastiko pofarbat volan mogoče zamenat al pa kšn usnje mu fuknt gor pa ročno zamenat in šaltngo ... pol počas mam še u planu mu uzad dt kšn dvojni rorčk pa filtr sam to k bo mal več dnarja pa tud km v avtu :twisted:
s_t_i_l_ko

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san To jun 08, 2004 10:08 pm

Stilko:sayonara!!Se mi je kr zdelo da boš še svoje mnenje pristavil.Se strinjam tudi PO MOJEM mišljenju je Stilo v tem razredu med najlepšimi.

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 Sr jun 09, 2004 7:45 pm

Jah sej ti tole vse pove: http://www.fiatstilo.de/specials/video/

če ga ma šumi rad ga mam tud jz :P :lol:
s_t_i_l_ko

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Sr jun 09, 2004 8:21 pm

Ja kr fajni avtočki. Men je ušečn en stilo iz LJ, tak metalno črn. Če ga slučajno kdo pozna???

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san Pe jun 11, 2004 1:49 pm

Navihanc: kaj imaš to za ene pragove na svojem Stilu?

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 Pe jun 11, 2004 8:39 pm

pragovi so originalni jz sm jih tud naroču 65 pride kos bom jih pa še mal pr fazerju predelu še kšne reže naredu da nebo tok standardno pa še zadn spojlrčk mam pa tud naročen tale http://www.ms-design.com/neue_db/images ... ilo_df.jpg
s_t_i_l_ko

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san So jun 12, 2004 5:44 pm

Stilko: pragovi, ki si jih naročil so original (od česa, fiat-a?) za 65.000 :?:Koliko je cena za spojler :?: Je en lepših, kar sem jih videl za Stila :!:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost