super98 je napisal/-a:Živjo,
dej povej kako ste rešil štrom (računalnik, lajtunge za luči, immobilizer), a si imel kakšne težave s pomankanjem prostora zadaj desno, in kateri menjalnik si uporabu? Če si dajal od trojke kako si rešil zadevo s sklopko? Si prstavljal tudi pedala zaradi hidro sklopke?
A si mogu prestavljat volanski drog?
Če si menjal tudi menjalnik kako ste izvedli povezavo med heblom in menjalnikom (VR ima šaltunge na zajlo, je tako). Si predeloval poden oziroma tunel?
A akse od GTIja pašejo na menjalnik od VR6 al si menjal vse komplet.
Kako je s spodnjo vezno steno pri VR6 swapu? A daš od trojke ali od corradota ali uporabiš kr od dvojke?
Povej mal več detajlov kako je šlo prosim...čist tko iz firbca me zanima
frcac je napisal/-a:To a mi je avto všeč ali ne sploh ni pomembno, rad bi ti zaupal predvsem to - če v avto že spraviš notri tak motor, je treba poskrbeti še za kaj drugega. Recimo za podvozje (VRka je precej težka, za dvojko pa sploh) da o zavorah ne govorimo. Če si gor lahko spravil železne 13tke pol imaš še serijske. Daj notri vsaj ta močan servoojačevalnik... Na Golfa G60 spredaj ne gre manj kot 15 col z razlogom.
LP, Sašo
drift238 je napisal/-a:vaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu kak te tou ogen bruha? če zmaj tou?
kak li tou vraga uspelo, meni nikaj nej jasno? nede se ti avto vužgal??
samo kak si te tou snemal, s kamero sliko, s mikrofonom pa zvok? vij nej si dobro zmiksal:P hehe
fajn fajn tou, moren čuti oz. viditi pa te bon bole gvušen
do tečas pa itaq vijno bouše kak......... ka nemo pravo što hehe
lp, pa nej preveč resno jemati ka me malo maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
drift238 je napisal/-a:vaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu kak te tou ogen bruha? če zmaj tou?
samo kak si te tou snemal, s kamero sliko, s mikrofonom pa zvok? vij nej si dobro zmiksal:P hehe
super98 je napisal/-a:drift238 je napisal/-a:vaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu kak te tou ogen bruha? če zmaj tou?
lp, pa nej preveč resno jemati ka me malo maaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost