Andy je napisal/-a:PaGeR je napisal/-a:Brez zamere, samo jaz bi objavil avto, ko bi bil kaj uštiman...
Take lahko vidim ko pogledam skozi okno...
LP
Sam ti si pa en i**** ej, ka zj misliš da maš kaj več, če maš tist kup plastike na Corsi, ki je še vedno samo Corsa,Važno da je njemu všeč pa lepo, da si ga počasi ter z veseljem rihta!A slučajno piše kje da se lahko sam super druper 2 fast 2 fourious avti objavljajo al kaj? To je avtomobilistični forum!!!
Moj prvi avto je mel radkape, pa sm bil ful ponosn nanj, ker sm si ga sam zaslužil!
Hmm... Tle pa sploh ne vem kaj bi napisu, ker so očitno eni preveč alergični na ene izjave, katere si lahko vsak predstavlja po svoje...
Če bi bil pa megan, pa ne bi napisu, da je še zmeri megan an?
Zakaj pa nisi pole objavil svojega prvega avta z radkapami?
Sploh pa... brezveze da se kregamo...
Uglavnem... nisem mislu tako da ima grd avto ali karkoli podobnega (če sm koga užalil naj mi oprosti), jaz sem samo hotel povedati naj pokaže kako svojo novost na avtu in da se razlikuje od drugih "serijskih"...
Seveda da je avtomobilističen forum, samo ni mi jasno, zakaj bi dal gor slike avta, v katerega sem vložil le toliko, da sem ga kupil, in je kot vsi ostali ? Kaj imamo od tega ostali člani foruma?
LP